-
Poradte prosím
A když ste si napsali o tu fotku s podpisem tak co ste tam napsali? A musím k tomu dát tu britskou známku?
Poraďte... -
-
Re: Poradte prosím
Stačí tam napsat,že jsi jeho fanynka a že bys byla moc ráda,kdyby ti poslal svoji fotku s podpisem,něco na ten způsob,to bude stačit.Tu známku nemusíš.Ale je větší pravděpodobnost že ti to přijde zpátky,nejlepší je k tomu dát mezinárodní odpovědku,tu mají na poště za 40 Kč.Myslim že Skandar odpoví tak jako tak... *3* *1*
-
-
?-----
Tak to nechápu,jaktože tu má Skandar tak málo lidí ve fanklubu.On je tak úžasně sympatickej a krásnej...Fakt závidim těm,kdo byli na tý premiéře v Praze!Koukali jste na ty videoklipy?Ty jsou fakt skvělý,já z nich nemůžu!!!!!! -
-
Re: ?-----
jsou na YouTube?? jestli jo tak kde přesně pls?? -
-
Re: Re: ?-----
Já myslela ty videa,co má tady na profilu.Ale na youtube toho taky spoustu najdeš.
-
-
-
anketa
Na mem blogu o Narnii je anketa o lidech,tak můžete hlasovat pro Edu. *3* http://narnians.blog.cz/0809/anketa-o-lidech -
je nej
hej ja mu napsala o on mi poslal svoji fotku s podpisem je to ten nejuzasnejsi clovicek a herec na svete *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: je nej
Jo je super -
Jo a prosim tě,poslala jsi to i se známkou na odpověď,nebo s mezinárodní odpovědkou? -
ju tak to se máš. Já mám taky jeho podpis,ale na takovim ušmudlanym papíře *15* z premieri Narnie v Praze. -
Jo tak to ti věřim,řikalo mi to už víc lidí a já mu taky brzy napíšu. Holky,Skandar by byl poslední herec,u kterýho bych se bála že mi neodpoví!Je to totiž fakt sympaťák. *1* -
-
Re: Re: je nej
ahojky, chtela bych vedet, jestli ti odepsal... chtela bych mu taky napsat a jestli nevis kdo ma jeho SKYPE, DIKY ZA JAKOUKOLI ODPOVED. MARKYY
-
-
-
este hodne dobrej filmiku
skandy preju ti se nejlepsi k narozkam ktery si mel hodne stexsti zdravi lasky atd.a taky este alespon par dobrejch filmiku
si opravdu dobrej herec *4* *4* -
h-b-day
všechno nej k narozkám *14* *14* *1* -
Hodně štěstí zdraví
Hodně štěstí zdraví milý Skandy *1* *1* -
-
poraďte prosím
Skandar je hezkej co sem se asi zabouchla....ne fakt...heledte, nevite jestli by kde bych mohla sehnat original fotku s podpisem od Skandara? pls pls pls poradte někdo *3* *3* -
-
Re: poraďte prosím
Napiš mu a on ti jí pošle...
-
-
-
i love skandar
je to veeeeeeeelkej fešák mám ho moc ráda *14* a díky za tu adresu pokusim se mu napsat horší to bude přeložit do ajiny *9*
skandar jemoooc krásnejj sexy klukčina *14* *14* -
-
Re: i love skandar
přeložit to by byl problém i pro mě, ale přejiti aby ti to vyšlo a možná ti i odepíše *1* *1* *1*
-
-
I love Skandar
Je moc krásnej sladkej a sympatickej *4* *14* .
To je mi jedno že někdo máte jeho Skype-stejně tomu nevěřim.A vy ostatní nemusíte závidět.Opisujte jeho adresu:
SKANDAR KEYNES
c/o Hamilton Hodell
5th Floor
66-68 Margaret Street
London,W1W 8SR
United Kingdom
A pokud přiložíte obálku se svou adresou a platnou britskou známkou v dostačující hodnotě,je téměř stoprocentní,že vám odpoví. *3* -
-
Re: I love Skandar
teraz citam bravo a je tam presne taka adresa hamilton hodell 5th floor 66-68 margaret street london w1w8sr england, a zevraj patri rupertovi grintovi (keby niekto nevedel tak hral v potterovy -bleee- toho rysaveho rona weasleyho) a neviem ci sa nesekli alebo co lebo mi to nejak nesedi.... *9* *9* *9* *9* -
Re: I love Skandar
heled, nevis kdo ma ten jeho skype???? diky za jakoukoli odpoved...M.
-
-
SO SEXY
Ty woe lidi ja sem byla azh fcera na Princi Kaspianovi a..ty woe musim rict jeden z nejlepsich filmu a Skandy tam jezish taaaaaaaaaaaaakhle sexy..fakt ty jeho kukadla *14* a vubec on celej achjo proc tkovy kluky nepotkam nekde na ulici *5*