Přejít na výpis diskuzí

Skandar Keynes

OSOBNOST 31.12.2006 
305 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • katerinka12

email

ahoj lidi prosim vas nemate nekdo na skandera email pro autogram pls?bo na nekoho z narnie prosim.... *7*
    • Re: email

tak proč mu nenapíšeš dopis??? *7*
    • nika.

Re: email

E-mail nemám, ale myslim že kdybys mu napsala e-mailem, asi by ti autogram neposlal. Lepší je když mu napíšeš poštou a pošleš mu mezinárodní odpovědku nebo obálku se svojí adresou a on ti podepsanou fotku pošle v ní.
  • skandy

Ahojky lidi dlouho sem tu nebyla!!! Skandy je ten nej nej herec na světě !!! I LOVE YOU! *14*
  • nika.

---

Až za rok přijde do kin Plavba Jitřního poutníka, to se sem bude hrnout lidí, to teprv poběží diskuze *1*
  • mart14

kk

Jak se vůbec čte jeho jmeno *9*
    • Re: kk

ja to citam skendr keyns, skus si to dat do prekladaca na googli a tam sa ti zobrazi aj ako sa to cita... *1*
  • mart14

kk

Jak se vůbec čte jeho jmeno *9*
    • Re: kk

krestni normalne jak slysis.. skandar.. ackoliv britskym prizvukem to zni spis jako skanda :) a prijmeni je kejnes.. nekde ctou kýns ale on kdesi rikal, ze tak to neni spravne..:)
  • peted

čau skandy já a marťa jako moje segra si na váš hrajeme a je to fajn napiš willovi anně georgei že jsme nej nej největší fanynky na světě asi.. *14* a toť vše........ *3* *14* *14* *1*
  • dopis

Lidičky!! sem nejštastnější člověk na světě!! 18 prosince sem Skandarovi psala do Londýna o fotku s autogramem a včera přišel dopis s jeho fotkou a autogramem!! jestli mu chcete napsat a nevíte jak napište tady je mé icq: 453627611
    doufám, že vám odepíše. *14*
    • Re: dopis

jo já jsem mu taky psla v lednu a neodepsal-asi mám smůlu no *9*
      • Re: Re: dopis

To víš on odepisuje jenom těm lepším *1*
        • Re: Re: Re: dopis

To ty máš být jako ta lepší?? Nebo snad já?? Dost blbý fakt!! Myslim, že on nedělá rozdíl mezi lepší a horší!! Protože ten dopis co sem mu poslala ani neviděl! Jo přesně to si myslim! Myslim, že podepsal tu fotku a dal ji lidem, kteří za něho dělají poštu!! takže sem nechot zničím takovým, jako že on piše těm lepšim! A když už tady chceš ze sebe dělat borku, že ti taky odepsal a chceš zamachrovat, jako že si ta lepší ta které on odepsal tak to si děvenko na špatné adrese páč já sem tu taky řekla, že mi odepsal jo sem štastná jo mám strašnou radost, ale na to abych tady ze sebe dělala tu lepší a schazovala ostatní to je fakt trapný!! A když si ta lepší tak sem nelez, protože tady je to pro normální lidi a ne pro někoho, kdo přinde oznámí, že je lepší a všichni se nademnou poserte! to tě máme jako obdivovat?? Bože ty si ta lepší?? a jaký to je ?? já chci být taky lepší já ti tak závidim!! to si jako myslíš, že tu někdo tohle řekne?? Si na omylu!! radši di za těma lepšíma jo a nás tady nech napokoji!!
          • kristina-isabell

Re: Re: Re: Re: dopis

presne ako keby si mi to vyrvala z ust. A ked uz sme pri tom, aka je ta adresa???? *1* *1* *1* *1*
      • Re: Re: dopis

nezoufej někdy ti určitě napíše brouku *3*
        • Re: Re: Re: dopis

kéžby,jenže bohužel už začínám věřit,že někdo jako je on neodepíše obyčejné holce *9*
          • katerka11

jo mas pravdu
          • katerka11

jo mas pravdu *9*
          • Re: Re: Re: Re: dopis

Ty jsi nedočkavá martisko *4* Když budeš věřit v Boha určitě odepíše
            • Re: Re: Re: Re: Re: dopis

už mi odepsal:D jsem ta nejštastnější na celém světě *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: dopis

Mě to trvalo 2 měsíce, než dopis přišel!!! A nejlepší na tom je, že kámošky říkaly . ani to nepiš to nemá cenu!! stejně to tam nedojde!! No a přece to došlo!! a musím říct, že první týden je hroznej!! furt stojíte u schránky, jestli nepřišel dopis pro vás, ale nezoufejte!! pokud ste zadali správnou adresu určitě vám taky dopis pošle!!! *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: dopis

jo to znám já stojím u schránky furt
    • nika.

Re: dopis

teda to se máš
    • nika.

Re: dopis

Tyjo, to je máš.... *1* Já to chtěla taky zkusit, ale pořád jsem k tomu nějak nedošla....
      • katerka11

Re: Re: dopis

jo ja taky.ja mmam z toho strach
  • skandy

Vi jste ale naivni že si myslite ,že když tady o něm píšete ,jak ho zbožnujete ,že jste jako cool..asi by se vám vysmál a poslal by vás do poradny pro postižený ,že si mylsíte ,že se do vás zamiluje *13* *13* *13* *5* *5* naivita sama o sobě.... *13* *13*
    • sheltie007

Skandar

Scandíkkkk!!!!!!!je nejlepšíííí....
    • Re: skandy

A ty si totální debil!!!No a?!Co je na tom špatnýmo si myslet že se hvězda zamiluje do obyčejný holky?!
      Drž hubu rači!!!
    • narnia

Re: skandy

hmm ale my nejsme až tak pitomý ja vim ze ho asi nikdy neuvidim ale je to hezky myslet si ze jo taky by nas moh nekdo chapat
      • Re: Re: skandy

presne aj ja si to myslíííím *4*
    • Re: skandy

di do piče krawko!!!!
  • =)

Podle mě je Skandar fajn kluk.A chtěla bych někdy jet na premiéru.Nevíte někdo jestli se Jitřní poutník bude natáčet v česku??
    • maki14

Re: =)

ahojky...pry bude *15*
      • kristina-isabell

Re: Re: =)

akoze viem ze ste to psali v january roku 2009, ale uz je 6. december 2010 a ja cakam jak na spasenie (este aj spasenie pride skor ja ranny putnik), uz o tri dni to bude v kine *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* a este jedna vec, Narnia: Princ Kaspian sa tocil aj v eskej republike, ale to som sa dozvedela az po natacani.... *9* *9* *9*
    • nika.

Re: =)

To je vidět že jste nečetly knihy. Ani by se to nemohlo natáčet u nás,jelikož se skoro celej děj odehrává na moři!
      • Re: Re: =)

náhodou já ji četla..
    • Re: =)

No já jsem se koukala na video na youtube.com a tam řikali že se tady Plavba Jitřního poutníka točit nebude.Tak nevim *3*

ja som počula že sa bude natáčat *4*

ach jo to je škoda..=(
        • janahermiona

Re: Re: Re: =)

jo bude se to točit na maltě...ale na tu premiéru bych taky šla.. se tam dyžta uvidíme:-) *14*
  • herecký výkon

No ať už je Skandar krasavec nebo ne(to hodnotit nebudu), jedno se mu musí přiznat - je moc dobrý herec. Dost jsem si o 2. dílu Narnie četla a hlavně jsem se zajímala o popisy rolí a jejich charaktery a role Edmunda tady(ostatně stejně jako v jedničce) nebyla vůbec jednoduchá. Má to už tak těžké jako mladší brácha a ještě k tomu musí toho stršího každou chvíli zachraňovat, být pořád rozumný, připomínat si, jak se choval když byl v Narnii poprvé atd. Myslím, že ztvárnění takvé role, takových emocí musí být samo o sobě dost náročné a on to zvládl.
    PS: poznámka pro fanynky, protože ty ho znají nejlíp - nezdá se vám trochu podobný Gedeonovi Burkhardovi(z Rexe)? Jen se mi zdálo že mi někoho připomíná...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší