-
Skandar
Merry Christmas and happy New Year *4* -
Všichni4
Škoda že se do Narnie nevrátěj všichni 4 :-( *16* -
-
Re: Všichni4
skoda ze uz ani jeden z nich *9* *9* *9* *9* -
Re: Všichni4
to jo *9*
-
-
Narnie
Už se strašně těším na další Narnie *14* a co vy -
-
Re: Narnie
Já se na ní taky moc těšim...hlavně na Edmunda *14* Ale na Kaspiana se moc netěšim, to je moje neoblíbená postava, bez něj by se to obešlo *3* Mimochodem reklama na samsung mě taky hodně sere *10* , na každý strýnce to vyleze a zakryje to půl stránky *16* -
-
Re: Re: Narnie
pre mna je narnia staaale ta naj, aj s edmundom (hlavne so Skandarom *14* *14* *14*) aj s kaspianom, ci s lucy, a dokonca aj s otravnym eustaceom...... ja sa riadim heslom: Ked ju milujes, nie je co riesit, a ja ju jednoduch milujem *14* *14* *14* *14* *14* SIMPLY THE BEST *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
proč?Kaspian je dobrej
-
-
Já taky strašně moooc *4* -
jj féést!! ale bez Zuzky a Petra nevím jestli to bude ono!! ale nechme se překvapit!! *15* *14* -
-
jo,no....Petr a Zuzka mi budou hodně chybět..... -
Jsem zvědavá, jak to bez těch dvou dopadne. -
To jo bez Petra a Zuzky ale s Skandarem to je důležitý *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Narnie
jj!! tak uvidíme!§ a ta reklama na ten samsung už me začíná vytáčet kterej génius to sem dal? *7* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Narnie
Uff už je to pryč = hurá!!...jsem se sem ani nemohla dostat kvůli tomu.. *16* -
Re: Re: Re: Re: Narnie
no že jo mě to taky sere
-
-
-
-
-
hej
hej tak to je moc opravdu! jako su tady po měsicu a nic tu nepřibylo! *16* -
jůůů
ahůj já jsem Tea ale ted su zaregistrovaná!!(to je jen proty co mě znají z dřívějška) no koukám že tu toho moc nepřibylo co jsem tu byla naposled!! a to je 28.6.!! no snad to napravíme!! at má víc komentů!! *4* -
skandar keynes
jé,já zapoměla na jeho narozky,takže mu přeju všechno nejlepší,at má hodně štěstí,a at si najde pravou lásku.Jinak skandar je úplně krásnej herec,je to přesně typ kluka,který se mi líbí *4* v letopisech 2 je strašně hezkej *4* -
-
Re: skandar keynes
presne, on je ten najkrajsi, jednoducho ho zboznujem, a v princovi kaspianovy je dokonca krajsi ako Pattinson *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
...
Skandar je upe best, fakt boží. Miluji ho od první chvíle co jsem viděla Narnii. Muck a ještě jednou MUCK. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* mUCINKY miláčku... -
Nika.
Dodatečně všechno nej a spoustu dalších úspěchů k 18.narozkám! *14* *4* *3* *4* -
hodně štěstíčka
hodně štěstíčka a zdravíčka k narozeninám *14* -
18..
Tak zrovna tyhle prázdniny (srpen 09) jsem si říkala,že mu je teprve 17,takže super..A ono mu je už dnes 18.. :-)
Přeju Všechn onej,i když si to tady nepřečte :D