Přejít na výpis diskuzí

Skandar Keynes

OSOBNOST 31.12.2006 
305 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skandar

Merry Christmas and happy New Year *4*
  • elbartho

Všichni4

Škoda že se do Narnie nevrátěj všichni 4 :-( *16*
    • Re: Všichni4

skoda ze uz ani jeden z nich *9* *9* *9* *9*
    • markeett

Re: Všichni4

to jo *9*
  • mart14

Narnie

Už se strašně těším na další Narnie *14* a co vy
    • nika.

Re: Narnie

Já se na ní taky moc těšim...hlavně na Edmunda *14* Ale na Kaspiana se moc netěšim, to je moje neoblíbená postava, bez něj by se to obešlo *3* Mimochodem reklama na samsung mě taky hodně sere *10* , na každý strýnce to vyleze a zakryje to půl stránky *16*
      • Re: Re: Narnie

pre mna je narnia staaale ta naj, aj s edmundom (hlavne so Skandarom *14* *14* *14*) aj s kaspianom, ci s lucy, a dokonca aj s otravnym eustaceom...... ja sa riadim heslom: Ked ju milujes, nie je co riesit, a ja ju jednoduch milujem *14* *14* *14* *14* *14* SIMPLY THE BEST *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • markeett

Re: Re: Narnie

proč?Kaspian je dobrej
    • Re: Narnie

Já taky strašně moooc *4*
    • tea301

Re: Narnie

jj féést!! ale bez Zuzky a Petra nevím jestli to bude ono!! ale nechme se překvapit!! *15* *14*
      • markeett

jo,no....Petr a Zuzka mi budou hodně chybět.....
      • maeve

Jsem zvědavá, jak to bez těch dvou dopadne.
      • mart14

To jo bez Petra a Zuzky ale s Skandarem to je důležitý *14* *15*
        • tea301

Re: Re: Re: Narnie

jj!! tak uvidíme!§ a ta reklama na ten samsung už me začíná vytáčet kterej génius to sem dal? *7* *16*
          • lili444

Re: Re: Re: Re: Narnie

Uff už je to pryč = hurá!!...jsem se sem ani nemohla dostat kvůli tomu.. *16*
          • mart14

Re: Re: Re: Re: Narnie

no že jo mě to taky sere
  • tea301

hej

hej tak to je moc opravdu! jako su tady po měsicu a nic tu nepřibylo! *16*
  • tea301

jůůů

ahůj já jsem Tea ale ted su zaregistrovaná!!(to je jen proty co mě znají z dřívějška) no koukám že tu toho moc nepřibylo co jsem tu byla naposled!! a to je 28.6.!! no snad to napravíme!! at má víc komentů!! *4*
  • ivcaxxx

skandar keynes

jé,já zapoměla na jeho narozky,takže mu přeju všechno nejlepší,at má hodně štěstí,a at si najde pravou lásku.Jinak skandar je úplně krásnej herec,je to přesně typ kluka,který se mi líbí *4* v letopisech 2 je strašně hezkej *4*
    • Re: skandar keynes

presne, on je ten najkrajsi, jednoducho ho zboznujem, a v princovi kaspianovy je dokonca krajsi ako Pattinson *14* *14* *14* *14* *14*
  • ...

Skandar je upe best, fakt boží. Miluji ho od první chvíle co jsem viděla Narnii. Muck a ještě jednou MUCK. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* mUCINKY miláčku...
  • nika.

Nika.

Dodatečně všechno nej a spoustu dalších úspěchů k 18.narozkám! *14* *4* *3* *4*
  • hodně štěstíčka

hodně štěstíčka a zdravíčka k narozeninám *14*
  • 18..

Tak zrovna tyhle prázdniny (srpen 09) jsem si říkala,že mu je teprve 17,takže super..A ono mu je už dnes 18.. :-)
    Přeju Všechn onej,i když si to tady nepřečte :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší