Přejít na výpis diskuzí

Skandar Keynes

OSOBNOST 31.12.2006 
305 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsi nejlepší herec! =o). Škoda že nejedeš do český republiky =o(
    • No zase tak úžasnej není!:D,a v Čr byl.
    • Jel sem s ostatními točit Letopisy Narnie *15*
    • sohlasim s tebou *3* *4*
    • souhlasim s tebou *4* *3*
  • peted

čau skandy já a marťa jako moje segra si na váš hrajeme a je to fajn napiš willovi anně georgei že jsme nej nej největší fanynky na světě asi.. *14* a toť vše........ *3* *14* *14* *1*
  • mart14

kk

Jak se vůbec čte jeho jmeno *9*
    • Re: kk

krestni normalne jak slysis.. skandar.. ackoliv britskym prizvukem to zni spis jako skanda :) a prijmeni je kejnes.. nekde ctou kýns ale on kdesi rikal, ze tak to neni spravne..:)
  • mart14

kk

Jak se vůbec čte jeho jmeno *9*
    • Re: kk

ja to citam skendr keyns, skus si to dat do prekladaca na googli a tam sa ti zobrazi aj ako sa to cita... *1*
  • všechny ty 3 filmy jsou uplně užasný i všichni ty herci to nejde srovnávat kdo je lepší na to že jsou nebo byli děcký herci to zahráli uplně suprově i ta nejmladší lucinka(georgie laura henley)
    a slyšela jsem že se uz natačí i 4 díl stříbrná židle a že tam prý bude hrát i georgie
  • nika.

---

Až za rok přijde do kin Plavba Jitřního poutníka, to se sem bude hrnout lidí, to teprv poběží diskuze *1*
  • to necte on

Teda musim rict, ze Skandar je bezpochyby krasnej a hezkej kluk.. a je mu 18, snazio se byt celkem do pohody a chova se slusne ke svym fanynkam jak rikal v rozhovorech.. stoji nohanma pevne na zemi.. ale porad je to herec.. a nemuze stihat vsechno.. ty dopisy co mu pisete necte.. vzdycky jednou za cas poepise par fotek a da je svymu manazerovi nebo nekomu kdo to za nej potom rozesila vam.. musi mu denne prijit tolik dopisu, ze by to ani precist nestihl.. je to skoda.. kazdopadne, jak tady padly slova o tom, ze by nechodil s normalni holkou.. no a kdo teda je ta jeho holka? dyt neni slavna ani extra pekna.. *3*
    • Re: to necte on

a kdo je vubec ta jeho holka? *7* *10*
      • Re: Re: to necte on

jmenuje se liberty carlin a kdyz si na youtube najdete skandar keynes girlfriend tak se muzete kouknout jak vypada..
        • kristina-isabell

Re: Re: Re: to necte on

boze, neni pekna, to ja som krajsia (nechcem sa chvalit ale kazdy je krajsi jak ona) ale aj tak ma velke stastie, dobre je ze len hlupin stastie praje *1* *1* *1* *1* *1*
  • Skandy je nej

já už se těšim, až bude natočená Plavba Jitřního poutníka...ale je škoda , že v dalších dílech už Skandar nehraje..=( Je fakt suprovej herec a myslim, že i normálně mimo plátno je v pohodě kluk.. *14*
    • nika.

Re: Skandy je nej

Já se taky moc těšim....kdoví, možná další díly ani nenatočí, mají trošku takovej dějovej problém.....podle mě to buď skončí Plavbou Jitřního Poutníka, nebo bude ještě Stříbrná židle a Poslední bitva. Kdyby bejvali udělali Koně a jeho chlapce, Skandar by tam byl, ale to už do toho nemůžou zapasovat, právě kvůli tý chronologii *4* *9*
      • Re: Re: Skandy je nej

presne, knihy su vinikajici, no v knihach neni Skandar Keynes, inak je uuplne bez jedinej chybicky *14* *14* zboznijem Skandyho :-**
  • lili444

Skandy

Je skvělej...prostě herec k sežrání xD
    V Narnii mu to moc sluší...nevim jsme si spolu v tom filmu v něčem podobní a získal si moje sympatie... *3* *4*
  • všechno nejlepší. si a budeš můj nejjjjjjj herec *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* * a v narnii ti to uplně slušelo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit