-
je bezva že??!!
Ahoj !! Prosí!! Pomůže mi někdo?? Hrozně bych mu chtěla napsat, ale nevím jak!! má tu někdo se psaním Skandarovi skušenost? Jestli jo, pomůžete mi?? Díky!! -
-
Re: je bezva že??!!
ahojky "teo", ja sem osobne nepsala, ale moje kamosky ano... psaly mu zhruba pred mesicem a zatiim neodepsal... napsaly jsme tam, ze jsme jeho fanynky ze jsme z ceska... atd... doufam ze ti to pomuze... *3* *7* roxanda -
-
Re: Re: je bezva že??!!
No to je škoda. že vám neodpověděl!! já jsem mu dnes skusila napsat a poslala jsem to a doufám že odepíše!! Poprosila jsem ho o fotku s autogramem a než mu to přijde budou to nejmíň 3 dny a jestli to vůbec dojde? A kdyby tak je možný, že to ani neotevře, protože mu tam určitě piše spousta jiných lidí a jestli odepíše tak to taky potrvá než to dojde!! To je nahovno!Proč všichni hezcí kluci jsou tak daleko!!?? *7*
-
-
-
Tady an tom videu jsou dvě fotky s jeho přítelkyní, hodně se na internetu píše že s bývalou. Mě osobně hezká nepříjde, ale Skandře, dělej jak myslíš;))
http://www.youtube.com/watch?v=QIZsVjLaaj4 čas: 1:39! *14* *14* *3* *3* *3* *3* -
je to ten...
tenhle skandar je fakt upa debilni, je to ten nejhorsi herec na svete. vubec nechapu ze se vam libi. vypada jak retard a nevyvinutej. je ffaaakktt divnej *5* *8* *16* -
-
Re: je to ten...
Není třeba sem psat že jsi koza. To už všichni vědí. Ale pokud se ti Skandy tolik nelíbí, tak proč sem lezeš, to nechápu. Skyndy je krásnej nejky kluk. Určitě má odpůrce, ale je božíí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Hej jako ty nej girl... nepleteš si to svy méno s někym?...Třeby s ňákou nej girl, ale normální a ne s takovou blbkou jako seš ty *1* *1* *1*
Mno a esi Skandyho tak moc nenávidíš tak sem nelez *13*
A souhlasim s Teou: piča zůstane pičí *15* *15* .... s tym nic nenáděláme... Náhodou Skandar je nej a ty buďto lesba nebo gej *1*
...Mno jasně že lesba *1* *1* ...to ja jen aby se to rýmovalo *15* *15* *1* -
Re:
hele ty krávo nadávej si na někoho jinyho.. a jestli se ti nelibi .. tak to mi je fakt uplne jedno ale to uz je jen to tvuj problem .. hlavne ze ty si dokonala vid ... kazdymu se libi nekdo jinen ... tak mi alespon nemusis kazit den ... treba me pride hrozne hezkej.. *14* -
výš ty seš ten nejlepší človíček na světě ty umíš zahrát všechno ty si nejkrásnější ale POZOR to se pleteš skus se někdy podívat do zrcadla a hlavně nesebraly ti při porodu kousek mozku ono tak moc nezáleží jak člověk vypadá výš ale jak hraje jakej je uvnitř atd. a to že neumí hrát válim se smíchem po stole to mohlo napadnout jenom vás já už nemám sílu proč by ho tam jinad dávaly to sou ty následky že no jo no co se dá dělat my na chorobné budeme hodný *4* *1* *1* *1* *5* *16* *16* -
Nejgirl? to máš bejt jako ty? Promiň ale nechápu jak si můžež říkat nejgirl!! na to člověk musí mít hodně velký sebevědomí co?? A nechápu jak můžeš soudit Skandara, když ani nevíš jakej je ve skutečnosti! Je to pěkně ubohý říkat oněkom, koho znáš jenom na fotkách a z filmů! nebo tak soudíš proto, že jsi byla na jejich premiéře v praze a nechtěl ti dát autogram? Fakt si rozmysli co řekneš, než si otevřeš hubu jasný!! *5* -
Hmmm a mě by zajímalo,jak vypadáš ty,když jsi ta nej girl...
-
-
Alspoň něco společné stejné narození-super no já to taky oslavil a přeju at se ti daří!
-
vzkaz pro teu a niku..
jste vazne spravne holky, nemuze nekdo soudit skandyho po tom, co ho videl ve filmu... ale nesmyme na to reagovat.. nekdo to pise z blbosti a nevi co ma delat jinyho, nez se hlasit na osobnosti na cloveka , ktery ho ani nezajima- viz "nej girl" *13* -
-
Re: vzkaz pro teu a niku..
Jo,souhlasim s tebou! -
Re: vzkaz pro teu a niku..
netřeba se rozčilovat kvůli takovejm pičám jako je nejgirl a elio a všichni ti ostatní, co si o Skandarovi myslí ty nejhorší věci!! ale co naděláme, když jsou to piče není třeba je přesvědčovat otom, aby toho nechaly, protože piča zůstane navždy pičí!!! Že nejgirl a elio!!!
p.s. roxando dáš mi icq? Moje je 453627611!!
-
-
nej girls
ta "nej girl" ma upa nejvic pravdu. je to ten nejhorsi herec na svete a je teplej *8* *10* eli vzkazuje- jste upa nejvic trapky , ze ho tak podporujete. terka vzkazuje-je faaaktr buzik. any vzkazuje- je magor. a ode me uz mate z clanku nej girl. krááásnýýý den prejou nej girls *14* P.S.- neumí hrat a nejjhosi vanoce skandymu. *14* -
-
Re: nej girls
víš já nevim kdo je tu nejhorší herec když ho obsadili do největšího trháku a tebe leda tak kam si a jestli se ti tak moc nelíbí a tak hrozně mu závidíš tak sem vůbec nemusíš chodit mm cop tomu tady nedodáš to ti říkám na rovinu *1* *1* *10* *16* *16* *15* -
Re: nej girls
Podle to jak kdo píše se pozná co je to za člověka. Napsat v jedný větě dvakrát ,upa, tomu říkám odvaha a projev inteligence. -
-
Re: Re: nej girls
aby ses nezblaznila, ale urcite si inteligentnejsi. *1* (ty?)
-
-
-
vzkaz pro teu...
ahojky teo, myslim, ze to, co jsi rikala o nejgirls, elio atd., ze je to uplne nejvic pravda... myslim, ze se shodnem v mnoha vecech... moje icq je- 490700570 . tak si me pridej...hezky zbytek dne *5* -
koukni se na youtube:-)
http://www.youtube.com/watch?v=F3A3 ejx9RSE&NR=1 *14* *13* -
-
Re: koukni se na youtube:-)
roxando ty mitcho.... *16* *16* co si mislis¨?? *16* *16* -
-
Re: Re: koukni se na youtube:-)
Hele ty krávo!! radši pomlč!! Běž za tou svou nejgirl, budete se ksobě hodit a nás nechte napokoji! jasný! a opovažte se říct proti skandarovi ještě jednu urážlivou věc Doufám, že je ti to dooost jasný!!! -
Re: Re: koukni se na youtube:-)
nic ty elio, nauc se psat, ty pico... *8*
-
-
-
Viete že Skandar je ateista
-
nika, tea
holky, musime se jen holt nad timto chovanim, viz-elio, nejgirl atd. jen zasmat a ne se nad timto pozastavit... neodepisovat, ikdyz si myslime sve... dejte na me, ale i ostatni holky *5* -
-
plsík poraďte
bych Skandymu chtěla napsat....mno prostě nevim jestli tam musi bejt ta brytská známka a taky bych potrebovala vědet tak približně co mu mam napsat...a ta mezinárodní odpovědka tam musí bejt??? Jináč Skandar je mooooc krásnej *14* *14* *14* a hraje fááákt výborně *1* ...Předem dik za jakoukoliv odpověď -
-
Re: plsík poraďte
Ellie: Já bych ti radila dojít na poštu a říct že to chceš doporučeně do Anglie. Oni ti už daji tu známku co tam má bejt a máš jistotu že to dojde. Navíc on bude mít ihned tvojí adresu. Ale je fakt že otázkou je zda ti odepíše. Zase to berte tak holky, že mu chodí spousta dopisů. Tak to může dost dlouho trvat. Ale trpělivost růže přináší. TAk třeba vám to vyjde *3* -
Ahoj jestli mate jeho adresu , nebo icq nebo mail nebo cokoli tak mi napiste.. dekuju moc -
ty mas jeho adresu??? *7* -
-
Re: Re: plsík poraďte
kuczerka: mno jasně -
jj to ma snad kazdy... jestli chces , tak ti ji muzu na osobnostech napsat... *7* *1* *1* *1*
-
-
no, znamku bud musis odpovedku nebo hodne vedle sebe nase cesky... napis tam jen , ze ses z ceska a ze jestli ti muze poslat autogram s fotkou... podepis se a tim to pro tebe konci... *13* *1* otazka je jestli ti odepise *3* *9* ... *1* mi jsme to s kamoskou poslali a uz to je asi jeden a pul mesice a stale nic... ale nekterym odepsal az treba tri mesice... nema tolik casu, no..!!! *1* *1* *3* P.S.- urco to zkus, drzim palce... m. *3* *1* -
-
vy snad mate adresu ????
-
-
-