Přejít na výpis diskuzí

Skandar Keynes

OSOBNOST 31.12.2006 
305 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslíte, že vážně měří 173? o.O :)
    • taky jsem nad tím přemýšlela.. řekla bych že asi jo *2*
  • !!!

nahodou nikdo neni tak hezkej
  • DYCKY JSEM SE TĚŠILA NA TO AŽ BUDE MÍT NAROZKY NO A ZAPOMNĚLA JSEM NA TO.TAK HODNĚ ŠTĚSTÍ DRAVÍ A TAK DÁL SI NEJ. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *2*
  • janahermiona

nechte je

ježiš nechte je bejt... každej má svýho idola a platonickou lásku.... oni vědí že se do nich skandar nezamiluje když ho nepitkaj... tak je nechte aspoň snít...
    *14* *14* oni pak zjistěj že s tim že se do nich skandy nezamiluje nic neudělaj... tak jim nenadávejte a nechte je sníta nechte je vyrůst...
    • Re: nechte je

Tak vzhledem k tomu že jsem v Londýně na rok, tak až ho potkám, tak ho od vás budu pozdravovat jo? *4* Ne to byl samozřejmě vtip. Neberte to špatně. To bych musela mít pořádnou kliku abych ho tu vůbec potkala. *1* No ale k jeho výkonu. Já si myslim, že nemohli najít lepšího herce. Nebudu posuzovat vzhled protože je jaksi mladší než jsem já, ale ve filmu je úžasnej. No a kde vlastně stojí psáno že mladší kluci nemůžou bejt pěkný že *3*
      • kristina-isabell

Re: Re: nechte je

ja som v londýne bola dva krat ale nestretla som ho (ze ma to neprekvapuje) *9* *9* on byva na Margaret Street ne? bola som tam dva krat ale nikdy nezabudnem na to ako v autobuse hlasili fri fri tu, tu margaret street, BOZEEE, VYSTUPOVALA SOM TAM RAZ DO RITI.... ma to ale "kliku" ne????
        *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • skandyho adresa

ahojík holky....mno prostě tady pro fanoušky...adresa skandara

Skandar Keynes
      Hamilton Hodell
      5th Floor
      66-68 Margaret Street
      London W1W 8SR

*3* *3* *3*
      mno akorat nwm esi tam nemá bejt naky směrovací číslo ale to je fuk... Ale holky zkuste to třeba vám odepíše....ÁÁÁÁÁLE STEJNAK JE NOOOCIK HEZKEJ ŽEJO *14* *14* *14* *14* *14*
    • nika.

Re: nechte je

Kdo tady sní,do prčic?Tak se přidám do fanklubu Skandara,což je tady na osobnostech úplně běžný,o to tady mimo jiné jde a co jako? To je přesně to, co jsem už řikala.Nechápete že existuje něco mezi miluju ho a nesnáším ho!Jste fakt kravky,co tim sledujete?
    • Re: nechte je

díky za podporu ....
  • úúúžasny je *4* zboznujem ho *15* a samozrejme vela stastia k narodeninam *14* *4*
  • lepší je wiliam moseley
    • pavlinko tohle je fan stránka a nemusíš tu nikoho odsuzovat
    • nono, jestli si myslíš ,že si tu jako POJEDEŠ, tak to nene!
      • přesně KRS pavlinka si myslí kdoví co
    • jo?? will no jsou dobrý oba pavlinko tak si to moc neužívej
  • herecký výkon

No ať už je Skandar krasavec nebo ne(to hodnotit nebudu), jedno se mu musí přiznat - je moc dobrý herec. Dost jsem si o 2. dílu Narnie četla a hlavně jsem se zajímala o popisy rolí a jejich charaktery a role Edmunda tady(ostatně stejně jako v jedničce) nebyla vůbec jednoduchá. Má to už tak těžké jako mladší brácha a ještě k tomu musí toho stršího každou chvíli zachraňovat, být pořád rozumný, připomínat si, jak se choval když byl v Narnii poprvé atd. Myslím, že ztvárnění takvé role, takových emocí musí být samo o sobě dost náročné a on to zvládl.
    PS: poznámka pro fanynky, protože ty ho znají nejlíp - nezdá se vám trochu podobný Gedeonovi Burkhardovi(z Rexe)? Jen se mi zdálo že mi někoho připomíná...
  • skandy

Vi jste ale naivni že si myslite ,že když tady o něm píšete ,jak ho zbožnujete ,že jste jako cool..asi by se vám vysmál a poslal by vás do poradny pro postižený ,že si mylsíte ,že se do vás zamiluje *13* *13* *13* *5* *5* naivita sama o sobě.... *13* *13*
    • sheltie007

Skandar

Scandíkkkk!!!!!!!je nejlepšíííí....
    • Re: skandy

A ty si totální debil!!!No a?!Co je na tom špatnýmo si myslet že se hvězda zamiluje do obyčejný holky?!
      Drž hubu rači!!!
    • narnia

Re: skandy

hmm ale my nejsme až tak pitomý ja vim ze ho asi nikdy neuvidim ale je to hezky myslet si ze jo taky by nas moh nekdo chapat
      • Re: Re: skandy

presne aj ja si to myslíííím *4*
    • Re: skandy

di do piče krawko!!!!
  • Skan je úplně ňuňanskej!!* Je to takové sluníčko *14* Je naprosto úžasnej: nádhernej, vtipnej! Prostě dokonalej♥ *4*
    • No to tak, hlavně že to chce turecký med a za ženu Jadis!
    • Skan zní jako stan..
      STAN!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • stan
        ssssssssssssttttttttttttaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn
    • Jo? a viděla jsi 1.díl? -_-
  • Je uplně boží joo ten by stál za řích :D je Užasnej *14* <3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší