Přejít na výpis diskuzí

Standa Dolinek

OSOBNOST 31.12.2006 
68 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hovno

Hojda GÁJI
  • Standa je varle....

..........a pyj v jednom.............fuj
  • To určitě

Znám jeho rodinu jsou všichni totálně vypatlaní,kromě tety Leony z Rousínova,ta je dobrá
  • Standíkovi

asi si nevzpomenes,ale videli jsme se po premiere Snowboardaku v Manesu(teda pred Manesem kdyz si odjizdel)...strasne se mi libis (moc me mrzi ze jsem ti to nerakla tenkrat osobne) a tvy cd je fakt super.posloucham ho furt dokola:) proste I LOVE YOU!a stastnej nevej rok!!! pa Lída(16)
  • Marus ty kravo jedna blba jses asi na hlavu ze
  • omlouvam se MARUSKA a ne Marus
  • Jsi fajn

Ahojki, kašli na všechny je to jen tvůj život, každý je jaký je, ne? Jestli chces napis mi na mail DejvidB@seznam.cz, je mi 19, můj bývalý s tebou bydlí nebo tam často chodíš, říkal mi to! Chápu tě, papa
  • iloveiou

moc tě miluju a jsi můj vzor a velice ti fandím ps: mám i tvé cd (pálené)
  • pozdrav

ahoj pošles mi prosim 3podepsaný fotky s věnovánim?????????,pro:Báru,Romču a Lenku. pošli je na tuhle adresu: Bára Helebrantová družstevní 716 kralovice 331 41 posli je co nejdřív!!!!!!!!!předem díky
  • standa neni nejak hezkej,ale to prece nic nemeni na tom jakej je človek uvnitr,ne?(a to nevite,jakej standa je)a to je daleko dulezitejsi.a nechapu,proc vy co ho pomlouvate se nepodepisete jmenem ale terminator apod.myslite ze vy ste super??ste trapni.umite jenom nadavat a jeste k tomu mate strach,tak radsi budte zticha,prihlaste se do televize a ukazte co umite!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit