Přejít na výpis diskuzí

Steve Irwin

OSOBNOST 31.12.2006 
80 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Steve

Steve byl, je a vždy bude člověk, kterého obdivuji pro jeho práci a příděl nejen zvířatům, ale i lidem... Čím více lidí podobného rázu bude, tím lépe... Jednou bych chtěl pracovat jako herpetolog, protože plazi jsou nádherná zvířata, ale to jsou ostatně všechna... Všechny lidičky co mají rádi přírodu a záleží jim na ní zdraví Ríša.
  • Kniha Steve a já

Právě vyšla v češtině kniha "Steve a já, můj život s Lovcem krokodýlů". Napsala jí Stevova žena Terri po jeho smrti. Více na webu www.steveaja.cz
  • iveta173

pozvani

MRKNĚTE NA OSOBNOST DEJTE !!!Bindy irwin,terri irwin,robert clarenc irwin a mate celou jejich rodinku a podivejte se tam!! *3* *3* *3* *15* *15*
  • iveta173

dopis

halo zdravim všechny co maji radi stevovou rodinu založila jsem tady fanklub terri,bindy a roberta (bob)TAK SE MRKNĚTĚ VŠICHNI JE NAS TAM MALO jen ja se sestrou tak vas zvu at se k nam přidate!! *3* *3*
  • 12meggy12

.-(

to je tak smutný achich ouvej .. jojojoj:´-(
  • karinkas

karinka S

Zdarvím všechny tady v klubu.Musím teda řict ,že už to je 2 roky co tady Steve není ale ja si pořád myslím že to není pravda a on stále žije je to hrozné ,ale je to tak protože kolik věcí Steve udělal pro tu svou zoo a pro rodinu ,ale v naších srdci nezemřel a je tam stále ,často se dívam na jeho stránky a na videa .Jsem ráda že Terri je tak sílna osoba a děla to co Steve dělal a hlavně ji pomáha její dcera Bindi a samozdřejmě taky syn Robert moc jim držím palečky a přeju jim všechno dobré at se jím daří papapa *14*
  • Re:

To je pravda...je to lepší než kdyby umíral kuli nějaké nemoci ve strašných bolestech na kapačkách v nemocnici,takhle to pro něj bylo lepší,možná si řikáme že pro nás ne a že tu mohl ještě zůstat,ale každý jednou umře a ani ne 1% lidí umře při tom co milovali... *9*
  • Re: Kéž by ses vrátil,Steve

*9* Tohle mě dojalo...nevím co bych sem psala,když už tu vlastně všechno je ale přesně tohle bych já napsala taky,bejt jen trochu spisovatelskej tip... *9* ,fakt z toho tedkon brečim... *9* *9* *9*
  • Re: pro steva

ahojte všem tady ve fanklubu a zdravim i mou sestru karin konečně je tady tak ahoj myslime na tebe steve *14*
  • pro steva

miluji tě steve irwine stale a hlavně taky tvou bezvadnou rodinku přejiaby vše zvladali bez tebe ale ty si tady pořad snami věřim tomu myslim pořad na tebe !!! *14* *14* *14* *14* *14* *4*
  • Steve

prostě to byl a stále je můj vzor. *9* Už jste tu všechno podstatné řekli a já se nebudu opakovat
  • Steve

Byl to dobrej chlap!Je ho škoda... *9*
  • Re: rejnok

NEMUŽEŠ to brát takhle--Steve by to taky určitě neudělal!!! *9*
  • Smrk

*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* je to strašný!chudák *9* *9* *9*
  • ;-/

horší věc se snad ani nemohla a nemůže stát, proč to vždycky odnesou mírumilovní lidé, kteří nikomu nic neudělali *9* *9* je mi ho tak hrozně líto, byl to snad ten nejhodnější a nejlepší muž na světě *9* *14* když mi bylo 6, tak jsem se furt koukala na ty jeho úžasné pořady..... *14* *14* holt co se stalo, stalo se, musíme se s tím vyrovnat *4* *4* *4*
  • steve

byl to machr
  • Steve Irwin

Steve byl,je a bude nejlepší přírodovědec jakého jsem poznal alespoň na televizní obrazovce!Škoda že ne osobně. *9*
  • Re: Kéž by ses vrátil,Steve

ahoj jmenujise amalka libz se mi jak a co jsi napsala.citim to podobne. je to 2roky me je to lito porad stejne.porad na neho myslim. o to vic v tomhle obdobi.rada bych nasla nekoho,s kym bych jednou mohla videt jeho zoo v australii.je to muj sen.pa klara cmundova @ seznam.cz
  • Re: Až jednou....

optimistko... *5* přiznej, že sama tomuhle nevěříš... nebo jo? steve byl úžasný, a kdyby přece jen něco takového jako nebe existovala, přála bych mu to, ale já na tohle nevěřím...
  • Moderátor

Je mi líto,že už je mrtvý.Mohl by ještě žít.Byl to výborný moderátor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit