-
Zemřel při svojí práci, kterou miloval, což je nejvíc, co si kdo může přát - ale svět ztratil člověka, který udělal moc a moc dobrého a ještě toho hodně udělat mohl... *9*
-
Byl to velky clovek, ktery by mel byt inspiraci pro vsechny!!!Ale urcite nechtel zemrit na smrtelne posteli ale takhle, ale uurcite ne tak brzo *9* *9*
-
bol to PAN s velkym srdcom pre zvierata
Mal som ho velmi rad jeho relacie som vzdy pozeral a bol som prekvapeny ako vedel z krokodilmi narabat aj s hadmi to ma najviac zaujalo.Jeho smrt ma velmi zarmutila lebo som si to nevedel ani predstavit je mi to strasne luto -
/cry
Byl to člověk který Zemřel pro to co myloval ... je to velka skoda jeho serial sem mel strasne rad ... fakt pecka chlap chtel sem si s nim podat ruku skoda ze sem to nestihl -
byl jsi fajn
byl to fakt super chlapík. Měla sem ho moc ráda. Škoda že odešel *9* *9* *9* -
Včera jsem se prostě nemohla odtrhnout od televize. Pokud máte kabel.televizi, na progr. ANIMAL PLANET běží celý den a noc film.dokumenty a vzpomínky na Steva Irwina. Měla jsem v očích slzy.Je mi to tak líto. Tito lidé by neměli odcházet tak brzy.Svět přišel o nádhernou lidskou bytost a utrpěl obrovskou ztrátu...i já osobně ji cítím
-
Krokouš
Ty jo..tohle fakt ne.Steva jsem obdivovala,byla to moje platonická láska.Ať už proto,že byl nádhernej,ale taky proto,že byl jedním z mála,co pro tu přírodu udělal maximum,dal jí všechno..a bohužel i svůj vlastní život.Tohle příroda vážně posr*la..připravila se o toho nejzarýtějšího ochránce ever.Budiž ti lehká zem,Steve.Mám tě ráda *14* -
Crocodile Hunter..
Škoda takových lidí, steve byl opravdu skvělý chlap a táta. Alespoň že zemřel tam kde to měl nejraději a to v přírodě mezi zvířaty. Nepochybuji, že jeho žena a později i děti budou pokračovat v tom co on dělal a tolik miloval. Je mi to opravdu moc líto, jeho pořady se mi moc líbily. -
Byli jsme s paní v jeho ZOO v Qunslandu. Je to něco úžasného. Tento člověk udělal obrovský kus práce o poznání fauny na naší planetě. Je ho velká škoda. Doufám , že se v jeho stopách bude pokračovat.
-
jj
jj, fakt je to hrozný... Měla jsem ho hrozně ráda. A to jsem si uvědomila teprve teď... Vždycky jsem si říkala že je to blázen a jednou na to doplatí, i když jsem tomu vlastně nechtěla věřit... A teď když se to stalo, tak se mi chce brečet...a navíc byl hrozně moc krásnej...Aje mi líto jeho ženy a dětí... *9* *9* -
Tak tohoto jsem se opravdu bál, byl fakt jeden z nejlepších, byl super jeho pořad jsem měl fakt rád, byl totiž zábavný, naučný a navíc s ním byla sranda, vždycky mě na něm fascinovalo jak si vzal do ruky nějakého smrtelně jedovateho hada nebo něco takového a s úsměvěm k tomu komentoval:"Tak toto stvoření nikdy neberte do ruky, může vás jedním uštknutím zabít". Přitom on se s ním doslova mazlil. Doopravdy vzdávám hold takovému člověku, byl nej... Je ho velká škoda:(
-
Je mi z toho moc smutno.Vše je pomíjivé, ale příroda je "věčná" a on pro ni a tudíž i pro nás všechny udělal opravdu moc a moc. Dal nám poznání, a za to mu moc děkuji. Veliká škoda velikého a schopného člověka. *9*
-
ZEMŘEL VELKÝ ČLOVĚK.SNAD BUDE NAHOŘE ŠTASTNÝ JAKO BYL TADY NA ZEMI.
-
Jj byl to ruler... :/ R.I.P
-
Lovec
Takhle by si určitě lovec krokodýlů nepřál skončit. Je ho velká škoda, byl to sice šílenec, ale měl rád přírodu. Odpočívej v pokoji Krokodýle! -
Steve Irwin
Ano jeho velká škoda *9* .Lovcu krokodýlu je málo a on k tomu byl z nich nejlepší.Hodně proslavil park o který se staral.Sbohem Steve Irwine *9* -
Ahojky, je mi to moc a moc líto. Myslím si, že takového člověka, zastánce přírody a zvířat je opravdu škoda. Sice jsme někdy měla pocit, že bohužel musí takhle někdy skončit, ale na druhou stranu to musela být pro něho dokonalá smrt. Myslím, že se v té chvíli o toho rejnoka i dokonce bál. *9* .Škoda, že příroda ztratila tak velkého zastánce. Také bych chtěla vyjídřit lítost Terri, Bindy a jejich malému synovi. " Lovcům krokodýlů zdar"
-
škoda
*9* škoda ho, byl skvělej -
A ted je mrtvy... Probodl ho rejnok pri nataceni dokumentu... Skoda takovyho chlapa *9*
-
Steve Irwen
Mě by zajímalo proč tam o nom neni nic vic?! A jinak me jeho filmy baví a nejvíc LOVEC KROKOD7LŮ On je proste nejlepší *14* *8*