-
Re: Stevenuv Upadek
Súhlasím s Diwou Swinou Seagalove filmy nestoja za nič,katastrofa a pohroma. -
kolollp
Prcala bych ho. *4* *14* *14* *8* -
Stevenuv Upadek
Vy jste ale yeble howada. Vzdyt Seagal toci filmy, ktere jsou horsi nez spatne ... Co je napriklad takovy prepadnuti ? Vzdyt to je jenom smrtnonosna past ve vlaku, na lodi ... sprosta vykradacka B. Willise. Dale treba takovy Kod Smrti, Sila Uderu... vzdyt to nejsou filmy, to je ODPAD. Vzbudte se konecne, kurva. Seagala uznavat ? No, nyni teda asi radeji ne. Kdysi jsem ho uznaval a delal to one ... aikido .... Aikidu jsem porad verny, ale Stevena uznavat ? Radeji ne. A Zevraj nejnoveji vykrada Snipse a pribeh z jeho blade-a. Seagal by mel jit KONECNE do duchodu. Nazor -
Steven je vyborný ale ne neporazitelny
Steven je fakt skvělý a určitě velmi obtížny soupeř co se boje týče ale i ten nejlepší muze byt porazen ja osobně myslim že proti mistru aikida se da bojovat takový Bruce Lee vymyslel nové bojové umění ktere obsahuje 95procent bojových umění a vybral jen to nejlepsi nema to chybu a stimhle by ho dokazal mistr umeni Jet kun do porazit mozna nerikam ze stopro ale Bruce Lee by to dokazal a spatne neni ani Muitai *16* -
Simona
Co víc dodat.Bojové sporty ovládá úplně nehorázně skvěle.Je to můj vzor!Is crazy!I love you very Your fanny.Simona *3* *14* -
Chybějící filmy
2004 Clementaine
2006 Stíny minulosti
2007 Létající zabiják
? Patriot
*3* -
Nový film
Nový film je jmenuje RUSLAN,kde hraje bývalého zabijáka Ruské mafie a když mu zabijou dceru,aby zabránili manželství se synem mafiánského bosse,tak se krutě všem pomstí. -
Re: velmistr
já souhlasím,Steven je boží,já bych na něj mohla koukat pořád.A taky je mým snem se s ním jednou setkat. Ale to můžu akorát tak snít.Mít tak aspon
Souhlasím.Je to pan herec a božský chlap.Miluju ho už dvacet let.Mám všechny jeho filmy.A mým snem je se sním jednou setkat nebo aspon´dostat foto s podpisem.Bože to by bylo něco. SEGI
*3* -
Re: kontak na Stevena Segala
ja jsem podpis nasel,nejaka stranka,me to tak nebere,zadej si google steven seagal a tam by to melo byt.nebo klikni na muj mejlik a ja se na to podivam,ju?janblaskovic@seznam.cz,j anblaskovic@centrum.cz,721760171,ai kido jsem zacal cvicit v roce 1997,muj bratr v roce 1990. -
Re: Re: velmistr
ahoj,kazdy se da porazit,slysel jsem,ze ho porazila jeho zena asi ta japonka,nejlepsi v aikidu je shoyi nishio sensei,znam ho osobne,taky jsem byl na seminari s tanakou v plzni.ja ted bydlim v praze a jestli ma nekdo z aikida zajem mi napsat,budu rad.. -
Chybí
KÓD SMRTI...2008 -
Re: Re: velmistr
To je mi jasný, že je neporazitelný....manžel taky dělal aikido, takže taky vím o co jde...ale ještě ho nikdo nenasral tak, že by HO musel použít...a za to může taky aikido, protože základem tohoto nádherného umění, je dokázat se ovládat...když útočník prudí s bitkou, mávnout rukou a jít pryč. -
Re: velmistr
v aikidu se porazit nedá protože aikido používá jen obrané chvaty..žádné udery nebo kopy prostě jen chvaty a to 100% učinné sám ho dělám už skoro 3 roky -
Chliev
Kedysi som ho uznaval. Ale ci chceme alebo nie, sEAGAL je padla legenda. Tie jeho filmy .... KATASTROFA. Povedzme si otvorene, keby to bola polovica 90. min. stor, tak super, ale takto Seagal upada. Skoncit by mal. Toklo nazor -
velmistr
Steven je jeden z nejlepších herců, co se týká akčních filmů. Rádá bych ho někdy viděla na živo, musí to být zážitek. Moc by mě zajímalo, jestly už se narodil člověk, který by Stevena porazil v Aikidu *8* A vážení, podle mě se bojový umění dělá proto, aby se člověk dokázal ubránit. Ne aby napadal. *3* Tak zatím páčko, a kdo bude mít zájem, tak se ozvěte. Ahooooj *1* -
Re: Nič moc
Ty si asi magor ne?! Jednou tady jeho filmy vychvaluješ do nebe a podruhý o něm píšeš, že patří do starýho železa *16* Tak se krapet vzpamatuj *9* *13* -
Re:
Spíš bych řekla, že ho dabuje velice dobře *3* Jiří Štěpnička patří (aspoň pro mě) k jedněm z nejlepších dabérů -
Re:
Milá(ý) Jany, ti, kteří se učí bojový umění aby někoho mohli zbít, to jsou kreténi. Bojový umění se má dělat proto, aby se člověk ubránil, když je napadenej. Né aby napadal!!!! Už to chápeš?! -
Re: Steven...
davam zapravdu
s.seagal, nejjjjjjjjjjjjj
111111111111111111 11111111111111111111111111111111111 11111111111111111111111111111111111 1111111111111111 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Já ne
ne , jdi do háje *13*