Přejít na výpis diskuzí

Steven Seagal

OSOBNOST 31.12.2006 
420 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zpěvák Seagal, nebo pan zpěvák?

Na základě nějakého příspěvku tady jsem si v you tube poslechla a shlédla několik klipů S.S. a musím říct -VYNIKAJÍCÍ!!! Poslechněte si např. S.S. baby don´t cry ,a další. Smekám doopravdy a uvědomuji si bídu české hudby ještě propastněji.Zdravím všechny příznivce tohoto všestranného člověka.
  • Seagal

Stevena Seagala mám ráda, jako chlap je charismatický a šarmantní a rozhodně nehraje špatně. Ve filmech, kde hraje, mám ráda tu přímočarou spravedlnost, které se nám tu tak zoufale nedostává. Je to uspokojující pocit, když zlo je potrestáno hned a neodvolatelně.
  • Re: steven seagal

ahojky.tak to s Tebou plně souhlasím.je to prostě borec.to tělo. ta akce.to co dokázal v životě.na jeho filmy se můžu dívat pořád dokola.opravdu. *14* *3* *14*
  • Re:seagal

SEAGAL má super filmy a jestli se něco nepovedlo není to jenom u něho to se nepovedlo u více herců a jinak je dobrej není přesvalnovatej jako jiný je to chlap jak má být *14*
  • Re: Re: steven seagal

TAK ŠOUKALE SEM SE TEPRVE PŽIHLÁSILA ALE TVŮJ NÁZOR NA SEAGALA JE DĚSNEJ CHLAP JAKO JE ON NIKDO NEMÁ SEAGAL NEMACHRUJE JE TO ČLOVĚK SVÉ OSOBNOSTI JE TO IDOL JAKEJ SE MÁLO NAJDE *14*
  • Re: Steven Seagal

Víc než karate dělal aikido, kde má taky 7. dan... *1*

pane šukal bežte radej šukat a nekritizujte
  • Steven Seagal

Je to průměrný herec a vynikající karatista a bojovník.Líbil se mi film Aljaška v plamenech a Lovec policajtů.
  • Re: Steven

cau. Seagala som kedysi taktiez uznaval... ale to uz bolo davno ... Osobne uznavam ludi ako Sly, Arnie, Bruce Willis, a potom starsich : Bud Spencer, sir Anthony Hopkins, Jack Nicholson...
  • Re: nový filmy

Cau. Keby to boli 90-te roky, boli by to super akcne filmy /posledni mise, shadow man, attack force, the foreigner .../ Ale teraz su iba lacne akcne veci, akych je milion ...
  • STEVEN SEAGAL FAN-CLUB

Stránka o žijúcej legende http:stevenseagal.yw.sk
  • web stránka

www.stevenseagal.yw.sk FAN CLUB *5*
  • Re: Re: Re: steven seagal

Ve slově akorát se píše na konci "t" a ne "d" a spíš se píše s měkkým "i".Nauč se česky a pak kritizuj,nádhero! *16*
  • Steven

Nejlepší herec jaký kdy byl, je a bude, navíc fešák. *14*
  • nový filmy

super životopis, bylo by fajn doplnit i další film, v kterých hrál, jako třeba Poslední mise, Vnitřní nepřítel nebo Bestie, steven je super!
  • Re: STEVEN UMÍ

A sam cvicim aktivne one... aikido
  • Re: STEVEN UMÍ

Nazdar. nemienim ohovarat Seagala alebo sa donho navazat. Len si myslim, ze stare filmy boli kultove /Nico, Under siege, tezko ho zabit.../ a tie nove pozeram iba z recesie. Chcem povedat hlavne to, ze Seagal nevie, kedy skoncit a MAL BY ODIST DO DOCHODKU.

no ty jsi akorad tak dobra kuna ktera muze spinit druhy.. a sam bys nic nedokazal ...protoze spys se svou matkou.kundoooooooooooooooooooooooo oo..... *16*
  • Jen tak...

Myslím, že jeho první filmy byly daleko lepší než jsou teď a dávám to za vinu filmům např matrix a spol. kde lécou po stěnách atak. zákon ulice se mi na to že je nový docela líbil,ale stejně asi nemá na Nico,težko ho zabít,...líbí se mi taky jeho styl boje jako aikido,karate a judo kombinace těchto umění je parádní!!
  • STEVEN UMÍ

Jenom chci napsat, že Clementine NENÍ Seagalův film, Steven tam má jen vedlejší roli, v záběrech je celkem asi 5 minut (!) ...
    Ale jednodušší je si do Seagala lacině rejpnout, že jo... Mimochodem, jeho nejnovější film Zákon ulice šel v Americe do kin - takže to asi takovej shit, jak určitě všichni automaticky předpokládaj, nebude... Víte, já mám tu výhodu, že na rozdíl od některých pseudointelektuálů prostě neočekávám od seagalovek umělecký vrchol americké kinematografie... Seagalovy filmy (i jeho hudba i Steven sám) se mi prostě líbí a rozhodně se za to nestydím a jsem šťastnej, že někdo jako Steven Seagal obohatil a obohacuje můj život...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit