Přejít na výpis diskuzí

Steven Seagal

OSOBNOST 31.12.2006 
420 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prdelka

Je to moje prdelka některé filmy se mu nepovedli, ale prostě jednička.Líbí se mi, že využívá sílu druhých prostě super chlap, není namachrovanej jako Stallone nebo jiný. Každý na o má jiný názor, ale já ho miluju
  • upadok

Prave som vide Clementine.... kravina, uplna sracka, bordel.... Seagal proste nevie, kedy skoncit....
  • nejen seagal...

pánové...Seagal je dobrý,ale opravdu ty poslední filmy jsou poněkud slabší...ale to postihlo všechny hvězdy,třeba Terminátor3 byl ubohý a ROCKY6 to samé ,nemluvím ani o novém Rambovi...tak se netrapte,to Steven ještě tak ubohý není,ale měl by vědět kdy to opustit...
  • Steven Seagal a jeho hudební CD

obě Stevenova hudební CD se dají v pohodě koupit třeba na www.audio3.cz;
    album Songs from the crystal cave (2004) je úžasný a překvapující mix rocku, blues, popu a world music a většinu skladeb složil Seagal - napsal texty, hudbu, odzpíval a nahrál kytary a některé bicí (mimochodem - účinkuje zde třeba i Steve Wonder)
    druhé album Mojo priest(2006) je čistokrevné blues
  • Steven...

Dobrý den, STEVEN JE PROSTĚ NEJLEPŠÍ !!!
    Absolutní jednička pro mě v bojových umění i jako člověk velmi čestný a charakterní ! Pro mě nemá prostě žádnou konkurenci v této oblasti - hercem být dobrým nemusí, neboť on je machr v bojovém umění, které právě předvádí ve svých filmech a dále je důležitý vždy děj a pointa ve filmu, a ty jsou vždy velmi zajímavé a v dnešním světě vypovídající (ekologie, lidská čest, spravedlnost) a filmy mají rozhodně co říci oproti všem ostatním ubohým "akčňákům" Seagal vytváří velmi dobrý kladný vzor pro mladé lidi, kteří se jím nechají upoutat, a který je v dnešní době velmi třeba. Mrzí mě, že již poslední dobou nemá tolik filmů a jsem přesvědčena, že chyba není na jeho straně - nýbrž na straně filmotvůrců. Je to velká škoda - neboť takových filmů jako jsou jeho, je velmi málo...Můj malý syn ho velmi obdivuje a má ho jako vzor. Mým velkým snem je se s ním osobně setkat a promluvit s ním na chvilku, snad se mi to někdy podaří. Navíc jako chlap je prostě fakt sexy a super, takových skutečně chlapů je dnes velmi málo !
  • hudba

Dobrý den,může mi někdo pomoct.Kde seženu cd seagala? Dík za odpověď.
  • Re: steven seagal

Podle mě je to nejhorší herec,co znám.Jeho filmy nemají vůbec žádný děj.Mohl být úspěšný tak v kýčovitých osmdesátých letech,ale teď už se dědula nechytá.Je jak cvičená opice,co jen skáče hodinu a půl a mezi tím nějaká reklama,která je mimochodem akčnější,než celý film.Sorry,ale to je můj názor. *5*
  • Re: Re: ????

Videl jsem všechny jeho filmy.V posledních 10 letech to není Aikido co předvádí ve filmu.Takže jste udělala stejnou chybu,jako většina lidí,kteří s aikidem kvůli jeho filmům začali.
  • Re: normal

Jet Li dela wu-shu
  • steven seagal

Muj nazor je ze je nejlepsi a moc dobry v aikidu,moc ho obdivuji,a ti co ho tu pohorsuji,vas chci videt v jeho veku,je proste bajecny a moc sexy i ted i kdyz pribral,mi to nevadi,a vy co o nem mluvite,ze pribral,ale narozdil od vas dost dokazal.Je to kus nadherneho chlapa,dokonce sveho syna jsem prihlasila na aikido,tak uvidime,ale steven je steven.
  • Je fakt, že jde dolů

Nevím, co se to s tím chlapem děje. Viděla jsem pár jeho posladních filmů a je to fakt bída. Zpívání mu docela jde, asi by měl už přestat hrát. Dřív jeho filmy měly šťávu, ale teď ......?
  • Kde sehnat CD

Nevíte náhodou někdo, kde by se dalo sehnat CD se Seagalem?
  • Re: Re: Casey Ryback

Plně souhlasím s vaším hodnocením Aikida. Tento názor zastává většina neúspěšných cvičenců, kteří nezvládnou dlouhotrvající výcvik základních technik. Tito Aikido většinou vyhledají na základě aplikací, předváděných Senseiem Seagalem ve filmech. To, co Sensei Seagal předvádí ve filmech, NENÍ POUZE AIKIDO!!! a to především, co se útoků týče. A priori významem Aikida není útok ale obrana /útok se zde využívá pouze při tréninkové formě k modelování situace vhodné pro provedení obrany/. Cvičenec, který hledá v Aikidu útok, se stává neúspěšným.
    Neúspěšný cvičenec Aikida těžko může zhodnotit osobu Senseie Seagala, protože sedmý dan Aikikai je pro něj stejně nedosažitelný jako absolvování základní školní docházky.
    Z osobního setkání se Senseiem Seagalem jsem nabyl dojmu, že je to člověk ohromně charizmatický a jeho techniky Aikida jsou skutečně funkční i v reálném životě, o čemž jsem se opakovaně přesvědčil ve vlastní praxi.
    Samotného mě mrzí, že sám nepoznal, kdy má s filmovou kariérou skončit a věnovat se pouze muzice.
    Všobecně vzato, člověk, který vyhledává bojová umění, aby ukojil svou agresi, nepochopil význam bojových umění, do bojových umění vůbec nepatří a měl by si sjednat schůzku spíše v nějaké dobré psychologické poradně.
  • Re: Casey Ryback

aikido je na pí...!!! *5* *5*
  • SLovak Fan club

Slovak Fan club www.stevenseagal.yw.sk
  • segal

nevite nekdo jak se jmenuje ten novy dokument o segalovi?
  • 8.Dan

to vite ze steven ma uz 8.dan a nejsem si jisty nekdo mi rikal ze uz mozna ziskal 9.dan je to proste machr no... to ja mam teprv 2 kyu. a to mi je teprv 21 let
  • Re: Nej filmy

Joo,nektere filmi ma moc dobre i ty novejsi: Stiny minulosti-to je mooc pekny film i vnitrni nepritel.Ten jeho posledni film se mu moc nepovedl:Litajici zabijak.Natocil neco pres tricet filmu s toho davali v televizi pulku mozna ani to ne.Ja mu fandim a je dobrej kazdy rok stihne natocit 2-4 filmi.At nataci dal dokud muze.Doufam ze bude natacet i prepadeni 3 nekde jsem to cetl tak snad.Kdyby mel naky seminar Aikida v CR urcite bych sel.Ale toho se assi nedockam ale treba u nas nekdy bude konzertovat.
  • STEVEN SEAGAL SLOVAK FAN CLUB

Prvá neoficiálna slovenská stránka o americkom akčnom hercovi: http://stevenseagal.yw.sk
  • Casey Ryback

Opakujem, co som uz povedal : Seagal dnes : KULT krivajuci na obe nohy. LEGENDA BOJOVYCH UMENI, ktoru caka tak akurat tragicky upadok. Stare filmy boli super /Out for justice, glimmer man, Under siege..../ tie nove to je katastrofa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit