-
Re: Seagal
Steven Seagal je opravdu užasný a sexy herec mám ho jako herce opravdu mocc rada.Je to jeden zmála hercu tak dobrých je prostě užasný že *3*. -
O ničom
Nemusím ho. *5* *16* *10* -
Re: Seagal
Máš pravdu Sašo,je to drsňák. *3* -
Seagal
Podle mě je to velice velice velice
přitažilvý muž. Na Přepadení v Pacifiku bych se mohla koukat stále znovu. V té kuchařské uniformě je neuvěřitelně sexy. *4* -
Re: Re: Steven
atˇje to jak je to.Seagal je prostě pan herec,má charisma a všechny jeho filmy byly a jsou super.Sehnat tak jeho fotku s podpisem,to by bylo něco.Je mi sice 48let,ale už roky je to můj favorit.Mám všechny jeho filmy a viděla jsem xkrát. *16* *5* *3* *14* -
Já ne
Lukáši ani já ho nemusím. *5* *15* *16* -
prosba
Steven Seagal je super herec skoda ze tak uz zestarnul jeho filmy jsou superdobry ale Laurie Holden je taky dobra herecka tak se pridejte a podte fandit i ji ma jenom 2fandy *8* -
Nič moc
Nemusím ho podľa mňa už tento herec patrí do starého železa jeho filmy sú už o ničom vlastne aj vždy boli. *5* -
Re: Steven Seagal
http://img.osobhttp://img.osobnosti .cz/smiles/11.gifnosti.cz/smiles/6. gif -
kontak na Stevena Segala
čauky lidičky prosím vas mam prozbu nevite nejaky kontakt,adresu na Stevena Segala kam bych mohla pozadat o podpis??proísm moc vás prosím je to pro meho tátu ma narozeniny je mu 44 let a ma ho hrozne moc rad tak bych mu to dala jako darek *4* *3* dyztak mi napiste na E-mail:Dena.Allertova@seznam.cz dekuji moc *4* -
Steven Seagal
Steven Seagal má strašne dobrý šfych v nohách aj v rukách v akčnom filme Tažko ho zabiť ako policajt Mason Storm kde mu zabijú jeho ženu aj jeho a po 7 rokoch,čo sa prebral z komy sa chce pomstiť zločincom.Steven Seagal má tie najlepšie akčné filmy Profesionál akčná bomba z roku 2001 je tiež super. *5* -
STEVEN SEAGAL
Steven Seagal je najlepší herec akčných filmov aj ked je pravda,že staršie Seagalovky sú najlepšie do tých 90-tych rokov po Lovca Policajtov z roku 2001. *3* -
Steven
Ci si to prizname, ci nie Seagal je za zenitom. A tieto nove filmy cizinec, bestie, sila uderu.... POVEDZME SI TO KONECNE OTVORENE. Keby to bola nejaka polovica 90. rokov, boli by to super filmy. Ale teraz ? IBA dalsie akcne becka, akych je milion. Proste Seagal by najlepsie urobil, keby odisiel do dochodku ako Arnold ap. -
Steven Seagal
Glimmer Man fakt dobrý akčný film tam je výborný ako Jack Coul. *4* -
STEVEN JEDE!
Je pravda že měl Seagal nekteré films slabší ale to se stava i větším frajerům!no ale jeho poslední kousek me dostal doslova do kolen!Zákon ulice jsem viděl snad x krat.Jen tak dál Segi a ja se snad začnu učit Aikido. -
Re: Steven Seagal
Sorry ale S.Seagal neni žádnej karatista.kdyby byl tak si o jeho filmy neopřu ani kolo! -
Casey Ryback.
Seagal bol. Seagal MAL super filmy. Seagal UZ NIE JE tym, cim byval. Mozete ma za to znenavidiet /co sa aj stane.../, mozete ma aj zakílovat, ale to je vsetko, co s tym spravite.
Seagal je legenda bojovych umeni, ktora kriva na obe nohy. Kult, ktory upada coraz hlbsie. -
Re: Re: Steven Seagal a jeho hudební CD
rádo se stalo *4* -
Re: STEVEN UMÍ
Vystihl jste to naprosto přesně. Slovo " pseudointelektuálové" prostě sedí. Až budu chtít prudce intelektuální film, skouknu něco jiného- bez urážky. Ale tohleto je jiný žánr, většinou přímočarý boj dobra se zlem a tady se opravdu není za co stydět, včetně té hudby.A S.S. opravdu umí to, co předvádí, krásný chlap,dobrý herec, skvělý muzikant!!! -
Re: Steven Seagal a jeho hudební CD
Jak už jsem napsala výše, na základě vašeho příspěvku jsem zabrousila do you tube a spadla mi čelist. Ani jsem nevěděla,že s.s. zpívá, notabene můj oblíbený žánr blues a tak skvěle. No, bylo mu shůry dáno po všech stránkách a já ty skladby musím mít na své mp3!!! Díky za tip!