-
Steven Seagal je dobrý a výborný v akčnom filme Přepadení 2:Temné Území.
-
Nejhorší herci a zkrachované existence z Hollywoodu podle mně jsou:Steven Seagal,Robert Pattinson,Timothy Olyphant,zesnulý Bruce Lee,Michael Dudikoff,Jean Claude Van Damme,Ben Affleck,Ashton Kutcher,Ben Stiller,Adam Sandler a Charlie Sheen.
-
Ja to poviem takto Steven Seagal je o ničom aj Jean Claude Van Damme najlepší herec akčných filmov je Sylvester Stallone podla mna.
-
Nejlepsí filmy mnel Stevo Seagal 1988-1996 ted je v srackách az po usi.Mnel by jít uz konecne do penze,tam jiz dávno patrí
-
Steven mal dobré akčné filmy po Lovec Policajtů potom tie dalšie s ním už stratili šťavu sú o ničom už.
-
Stevo rekl nejakou konspiracni teorii o neuspechu jeho filmu. Zevraj je zodpovedna FBI/CIA, nevim presne kdo. Jop a tak si zalozil vlastni firmu, ktera by mu produkovala jeho filmy. NENI pravda. Podle mne mu ty jeho sraxky nechtel nik vydavat a tak si pohnojit jmeno, tak Stevo se musel cinit sam.
-
Jo a jeste jsem zapomnel na tyhle nejhorsí herce Hollywoodu:Eddie Murphy,Robert De Niro,Martin Lawrence a Ray Liotta.
-
super *4*
-
Po akcný film Lovec Policajtú z roku 2001 je Steven Seagal najlepsí ostatné potom tie dalsie sú uz o nicom v ktorých hrá dalej!!!
-
Seagalovi a Van Dammemu se radeji vyhnu pro jistotu !