-
kelly
Ve škole nic nového.V sobotu hrajou vyvolení 2 budeš se na to dívat já jo.29 dubna máme vystoupení s tanečním přijedete?A na jakou školu jdeš ,já jdu na to co jsem ti předtím říkala.Už nevím co mám psát ,tak ti napíšu ve středu,tak ahoj *1* -
iriz
cau iren jak se mas ja dobre me se hrozne styska. ve skole mi to de . a jinak mam novy objev vypada jak bobby valentino a jmenuk=jese estin brown . je pekny a uz vi ze se mi libi.jinak mir je muj kamos uz jenom ceka az mi bude 16 ale jinak nevim . a co ty ? potom ti poslu dopis . a ty mi taky napis . uz nevim co mam psat tak cau -
ježiš je to ten nejlepší herec jakýho znám...hele lidi....nevíte náhodou něco o tom,že by měl bejt Rocky 6???,Pls jestli o tom někdo něco ví,tak at sem napíše....dikas... *4* *4*
-
ROCKY
Ježiš je to ten nejlepší herec jakýho znám.....hele lidi...nevíte něco o tom že má bejt Rocky 6??????Když o tom někdo něco bude vědět......pls napište sem.... *4* *4* -
rocky sexy chlap
je to sexy chlap a ma hezky styl wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww -
Ahoj! Sly je nejen nádhernej chlap,ale hlavně má srdce a to se odráží v jeho božských filmech.Neexistuje pro mě nikdo lepší!!Ale at už prosím netočí žádné pokračování Rockyho ani Ramba...to už nebude ono,nic se nemá přehánet že? *13*
-
Sylvester je opravdu nejlepší herec na světě. naprostá špička. Rocky, Rambo, Demolation man jsou nej. filmy .
-
rocky
rocky,ten první je dost kvalitní filmek,ten zbytek je slabší,rambo bez komentáře,cliffhanger,soudce dredd,demolition man atd.diskutabilní,včera proběhla na čt1 akční komedie Ve jmenu angela,což bylo slušny,každopádně sly je sympaťák -
sly
sylvester stallone je nejlepší a mimochodem Dašen jak to žes to věděla,že tady půjdu ,sory,že ti píšu teprve až teď už jsi dlouho nenapsala,tak napiš -
SLY
možná to bude divný že píšu já ale říkám ti kámo, seš největší boss na světě. Fakt borec. makám na tom abych vypddal jak ty.