Přejít na výpis diskuzí

Sylvester Stallone

OSOBNOST 31.12.2006 
347 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kelly

Ve škole nic nového.V sobotu hrajou vyvolení 2 budeš se na to dívat já jo.29 dubna máme vystoupení s tanečním přijedete?A na jakou školu jdeš ,já jdu na to co jsem ti předtím říkala.Už nevím co mám psát ,tak ti napíšu ve středu,tak ahoj *1*
  • iriz

cau iren jak se mas ja dobre me se hrozne styska. ve skole mi to de . a jinak mam novy objev vypada jak bobby valentino a jmenuk=jese estin brown . je pekny a uz vi ze se mi libi.jinak mir je muj kamos uz jenom ceka az mi bude 16 ale jinak nevim . a co ty ? potom ti poslu dopis . a ty mi taky napis . uz nevim co mam psat tak cau
  • ježiš je to ten nejlepší herec jakýho znám...hele lidi....nevíte náhodou něco o tom,že by měl bejt Rocky 6???,Pls jestli o tom někdo něco ví,tak at sem napíše....dikas... *4* *4*
  • ROCKY

Ježiš je to ten nejlepší herec jakýho znám.....hele lidi...nevíte něco o tom že má bejt Rocky 6??????Když o tom někdo něco bude vědět......pls napište sem.... *4* *4*
  • rocky sexy chlap

je to sexy chlap a ma hezky styl wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
  • Ahoj! Sly je nejen nádhernej chlap,ale hlavně má srdce a to se odráží v jeho božských filmech.Neexistuje pro mě nikdo lepší!!Ale at už prosím netočí žádné pokračování Rockyho ani Ramba...to už nebude ono,nic se nemá přehánet že? *13*
  • Sylvester je opravdu nejlepší herec na světě. naprostá špička. Rocky, Rambo, Demolation man jsou nej. filmy .
  • rocky

rocky,ten první je dost kvalitní filmek,ten zbytek je slabší,rambo bez komentáře,cliffhanger,soudce dredd,demolition man atd.diskutabilní,včera proběhla na čt1 akční komedie Ve jmenu angela,což bylo slušny,každopádně sly je sympaťák
  • sly

sylvester stallone je nejlepší a mimochodem Dašen jak to žes to věděla,že tady půjdu ,sory,že ti píšu teprve až teď už jsi dlouho nenapsala,tak napiš
  • SLY

možná to bude divný že píšu já ale říkám ti kámo, seš největší boss na světě. Fakt borec. makám na tom abych vypddal jak ty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit