-
sly
Ahojda,,toho chlapa prostě miluju....Helčo,kde je jen 7 fandů,že bych se přidala..ať je nás víc!!! -
Stallone
Je to prostě supr herec!!!Chtěla bych bejt jeho dcera. :o) -
Stallone
Ahojky Sylvester je nejlepší udělal sem o ním klub na serveru http://www.hofyland.cz Ten klub se jmenuje Sylvester Stallone - legendární herec registrace tam stojí na diskuzach 20kč sms, takže to není moc, sem hcodit nebudu Go Rocky's -
Sly
Udělali jste mi všichni radost, protože mám stejný názor jako vy. Sylvester je prostě nejlepší!!! Akorát mě mrzí, že v jeho fanklubu je nás pouze 7.Mějte se! -
Sly
Udělali jste mi všichni radost,protože mám stejný názor jako vy.Sylvester je prostě nejlepší! -
SLY
Je to naprosto nadhernej chlap, i kdyz ma ochrnutou cast obliceje ,tak je naprosto uzasnej. Jakej je v ....... si muzu jen predstavovat.ach jo -
je to sexy chlap
-
rada
tohle neni reklama ale pokud vam neco o sylvestrovi uniklo, nejaky clanek, tak jdete na blesk.cz tam si dejte do vyhledavace jeho jmeno, je tam asi 30 clanku o nem mozna vic. a taky se prihlaste jako fanousek na super.cz -
Sly
To je můj bůh,je pro mě ten nejhezčí a nejlepší herec co znám,,,má pěkné tělo,jen ho polaskat... -
ninja
je fakt dobrej herec