-
Tafrob→ Machr.! ← <
-
Celkem borec← Mě se lůíbí od něho písnička →Tafrob _Jay Diesel-Rolovací ← *4* *4*
-
JJ Tafrob je muj osobni vzor. *3*
-
Hoříím z tvýho hlasu...hořím z tvých textů....hořím z tvých rýmů...hořím z tvý imič ;) ty si prostě nejlepčíí :)) hořím z tebe celého :) *14* *3*
-
Moje láska nejkráásnějšííí....od 10 let stebou...:))) prostě jenom můj si :P :D :))) lowjuju tě nejlepšíí a nejvěšíí king!!!!!!!!Nezapomenu=o***
-
Je nejlepší co si dokázala ty uplný hovno!
-
tafrob je king a rytmuj je pro nej posraná mys a tafroba zná muj brratr *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Zbožňuju Tafroba *14* A nejnovější track Rolovací je naprosté dělo... :) Kvalita ;)
-
hele tys nic takoveho nedokazala tak nemel a neponizuj je to 2 nejvesti rapper v cz a mel to tezsi nez rytmus a dostal se hore je skoro lepsi nez on tak drz pusu ty couro co nevy kam jit
-
Až na písničku Rolovací je to srajda *3* Takovej namyšlenec, hehe *1*
-
Já si budu s tebou psát *5*
-
hej děckaa pište PLS *13* určo bych šla *2*
-
Čaute děcka,joo Tafrob je super prostě mega neej!! Je to můj nej rapper.. Hej nevíte,kdy má nbo bude mít naký koncert?? Prosíím,jesli někdo víte,napište.Já to na netu nemůžu najít a ani nwm,kde hledat. Třeba i s Jayem Dieslem. Plss napiště.
-
Komu to píšeš gey *1* ?! C@RLovi nebo mne ??
-
Pravda *7* !
-
Komu to píšeš ty deb*le *16* ?!!
-
Tafrob je nej a má nej. flou,a ty rými a ten jeho hlas,prostě COOL *1*
-
Tafrob je nejlepší.. je to bbuh rappu...!! není písnička která by se mi od něho neíbila *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Je nejlepsi tak drz hubu jo *16*
-
I love Tafrob *14* !!