Přejít na výpis diskuzí

Pavel Sup

OSOBNOST 24.5.2007 
186 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všichni ať táhnou do pr..le kromě Tafroba *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Máš pravdu *4* . Tafrob je taky bůj vzor a je taky jako můj brácha *5*
  • Tys ale dal to mu co je To je jedno... *5* *5* *5* *5* *5* . Tys mu dal že jsem skoro umřel smíchy *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* . Jsi good *3* .
  • To bych taky rád věděl *9* . Jinak už bys měl ode mne odpověť *3*
  • Nechtěl jsi napsat že Tafrob je nejlepší *9* .Dávej si na mne pozor *16* *16* *5*
  • Tafrob je dobrej *5* *5* .Tafrob je lepší než Rytmus *4* .Kdo napíše že Tafrob je h..no tak ať táhne do pr...e *5* *16* .
  • To je pravda. Pro mě je taky Tafrob jako bratr *5*
  • Otázka

Nevíte náhodou jaký má TAFROB (Pavel Sup)telefoní číslo nebo E-mail ??
  • Re: Re: V I B

Má pravdu Tafrob 57
  • Tafrob je bůh

Já ho miluju !!! Nejlepší rep česka !!
  • borec

Tafrob je nej raper světa
  • Křenka

Pls nevíte někdo co je pravdy na tom že Tafrob byl na škole na Křence než z ní odešel???
  • hoj

rytmus je sice kral ale tafrob je bůh
  • Re: asdas

Fwgnn tafrob neni pan tafrob je buh
  • :D:D

cau lidi..:) Tafrob je borec..lepsi nez rytmus kterej dneska dela jen pop a to je na picu..:D tafrob ma texty o zivote a ma takz dobrou hudbu asi jako driv rytmus a mad skill ale to je minulost..kdyby rytmus nebyl pica mohl bejt rap v evrope skoro lepsi nez v americe a tafrob,dna,indy a wich,marpo,el nino a ego by k tomu dost rytmusovi pomohli ale rytmus je kkt a vysral se na to..dik tafrobe a ostatni rapperi ze ste se na to nevysrali kvuůi penezum jak rytmus picus :D
  • asdas

tafroooooob je naj pan *1*
  • tafrooob

tafrob je najvacsi paaaaaaan na neho nikdo nema. ani po clenky mu nikdo necaha *14* a je veeeeeelmi pekny *15*
  • tafrooob

tafrob je najvacsi paaaaaaan na neho nikdo nema. an po clenky nikomu necaha *14* a je veeeeeelmi pekny *15*
  • Re: Re: Re: V I B

Holky, co to s váma je? jak to proboha píšete.. Al3 cOO Tafr0b je ňějlepšejší
  • Re: Tafrob je nej...

tak to jdi spát kaštánku až dokážeš to co Tafrob atd tak si to rikej vid kokutku *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit