-
Re: Re: V I B
..nápodobně.. *14* *3* -
Tafrob
Tafrob by uplně ze všema zajebal a vytřel by s váma pódium Tafrob je prostě největší borec *3* *3* Respekt tobě káámo -
Re: Re: fg
Keemo, tobe byl (pusu). Nechapu co kazdy vidi na Uchylnem TOXXOVi... JE to ojety curak co sousta deti... -
Re: V I B
Tafrob je prOstě NEjlEpšíí.. *14* PosloucHám ho už HoDně dloUho a nikDy se mI jeho Písničky NeoHrajou..!!Prostě nevim JAk bych popSala tafrOba ale Vim že do jednoho kOmentáře by Se vše Nevešlo..! *14* *14* A ten kdO o něm Říká Že Je debyL se nUDí se svím živOtem tak to muSí psát..:-**♥Nejlepší♥<---- *14* -
Re: fg
Necel bys rovnou adresu voe? :D Já mám jenom jeho Fb :PP jestli cete : Pavel Sup...A co se týče Tafyho je to king špička českýho rapu kam se hrabe nějakej hugo toxxx :PP *13* -
Re: V I B
jo ten kdo o tafrobovi říka že je blbej je nejvetši pičus a aď tahne do piče *10* *5* -
V I B
tafrob je nejlepši a ten kdo řika o nem blbosti tak je pičus *16* -
nej
Tafrob je prostě nejlepší tečka. -
fg
cs nevite cislo na tafa 0:-) -
tafrob king
tafrobek frajer jak cip a tim to ukončim nemam čeas na takove pičovyny jeto farjer a končim *5* -
Re: Re: tafrob frajer a reper jaky ma byt
prostě tafrob je king co jeneho mam rict tak uz to zustane tady v cesku protoze tafrob tu jediny nej.. raper je to frajer a tak to zustane *1* -
Re: tafrob frajer a reper jaky ma byt
to je pravda DJ spekolas -
tafrob frajer a reper jaky ma byt
tafrob je prostě king jak cip to že začel repem a ma uš dva alba to zatim nic neni prostě tady v česku každy muže byt rad že ho tady máme a že je tu největši raper a nejlepši promě je tafrob jako bracha sice ho moc neznam ale je ho trecky sou upe huste on je prostě raper jaky ma byt a tomi mužete věřit prostě tarob nej.. raper *5* *1* -
1
Tafrob je 1 je nejlepší a kdo má jiný názor tak ať skusí bít lepší než on a pak ať oněm píše sračky -
...
On je nejlepší *14* -
Re: Tafrob je nej...
hochu ty ses asi dobrej debil co? a co ty vubec o hip - hopu vis nic si pro nej neudelal až složíš nějakej lepsi text nez von coz nenapise nikdo ale kdyby jsi to napsal tak teprv muzes psat naky ty tvoje sracky *16* *16* *16* *13* *16* *13* *5* -
Re: předskokan Bushida
To si musíš seslabit naslouchátko... potom uslyšíš normálně.. -
Re: Tafrob je nej...
Co sem pleteš Th a podobný sračky? Je vidět že o tom víš úplný hovno a valíš tady do Tafa, kterej kdyby tě vyzval na battle, marně bys hledal únik domů jak by tě vyjebal. Ta nálepka na čepici, která se podle tebe má sundavat, je značka originálu. Normální lidi(podle tebe)kteří to tak dělaj, a pak tvrdí že je to originál, tak akorát mají čepici od šikookých. Něco jako cikáni. Myslím, že až budeš na úrovni jako Taf...můžeš něco takovýho tvrdit. Teď jen marně stahuj jeho album na netu, místo abys koupil originál.Jsi jen zmrd co se chce předvést. Do prdele s tebou. *16* -
lamo
to asi nemáš sluch nebo si hluchej protože takle zní aspon rap *3* -
předskokan Bushida
Tafroba jsem poprvé viděla na Bushidovi a musím říct, že by mohl bodovat ve Hvězdné pěchotě na superstar. Jeho řev se nedá označit za hudbu a falešné tóny, no potěš koště. Děs děs děs.