Přejít na výpis diskuzí

Tarja Turunen

OSOBNOST 31.12.2006 
426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kf

pane/pani xxx mysly ze tve nazory by se daly rict trochu slusneji (sme lidi ne?) kazdopadne anette uplne skazyla nightwish ,tarja je samozdrejmne dobra aj na solove draze ale take to uz neni ono...O anette by se dalo rict ze je skvela kdyby spivala s nejakou zacinajici skupinou ALE NE S NIGHTWISH!!!! *5* *5* .
    kazdopadne je to jen muj nazor a uznavam ze nekdo moze myt treba i jine nezory
  • Tarinka

Hej ta je dokonalá! TO je prostě Bohyně....škoda toho odchodu od NW, to souhlasím...té nové holčině to moc nejde, nejak mi to nehraje,hlavne na koncíku, nemela by vubec zpivat Tarjiny songy, na to bohuzel nema ani nahodou.... *13*
    • Re: Tarinka

naprosto souhlasím, Anette nesahá Tarjince ani po malíček u nohy.Neměla by zpívat Tarjiny songy protože je nedokáže zaspívat ani z desetiny tak dobře jak Tarja. *16*
  • Benátská noc...

Co říkáte na to, že Tarja bude v létě vystupovat na Benátské noci mezi no .... skupinama? Já myslím, že tohle si nezaslouží. Ale samozřejmě jsme moc a moc rádi, že zase přijede a už se těšíme.
    • _ketka_

Re: Benátská noc...

a co si jako nemá zasloužit? *1* Vždyť to tak běžně chodí, potřebuje se zviditelnit a získat nové publikum, tak proč by nemohla jet turné i na fesťáky? *5* na to přece nic není *5* ale jinak supr že zase přijede *14*
      • Re: Re: Benátská noc...

Já ji přece neberu, že se potřebuje zviditelnit a jezdit po nějakých akcích. To snad dělá každý a je to úplně normální, ale vůbec se mi nelíbí, že bude zpívat taková Zpěvačka s takovými amaterskými chcípáky, kteří při rozhovoru v jednom časopisu ani nevěděli kdo to Tarja Turunen je a to je podle mě totální potupa a urážka!!! *16*
  • Tarjuška

Já byla na Tarje ve Zlíně a ted určitě pojedu na Benátskou noc...A už se na to hrozně těšim...Má fakt upa nádhernej hlas..Jen škoda že není v NW.Ale samotný jí to ohromě jde a je i slavnější jak NW..Mam ji radaa *14* *14* *3*
  • gothicangel

Tarja-koncert

Hej lidi nevíte někdo jestli tu bude zase někdy Tarja????
    • Re: Tarja-koncert

Bude až na Benátské noci, tak budeš muset vydržet až do léta, nic víc nevím *3*
      • gothicangel

Re: Re: Tarja-koncert

Ach jj...to je tak dlouho *9* taky by tu mohla bejt častějc!!:(
        • Re: Re: Re: Tarja-koncert

Tak každý měsíc tu zase jezdit nemůže *1* Aspon se budeš pořádně těšit *3*
          • gothicangel

Re: Re: Re: Re: Tarja-koncert

No to budu,ptže bych ji konečně chtěla vidět a slyšet nařivo!! *4*
  • n.i.k.k.y

Tarjuška na BN

Lidičky, donesla se mi zpráva že Tarja je první oficiální zahraniční host na Benátské noci 2009...snad kolem toho nebudou takový šuškandy o zrušení účasti jako letos kolem Lordů...i když je to daleko tak se těšim...jinak nevíte někdo jestli nemá Tarja vydat nějaký nový CD nebo singl???
    • ayeret

Re: Tarjuška na BN

někde bylo že prej bude mít další solovy album ale určo to nwm *9*
      • viktoria19

Re: Re: Tarjuška na BN

Ano pondelok vychadza novy album s nazvom The Seer. Tu si mozete pozriet aj vypocut par pesniciek: http://amysutton.com/jobs/tarjav2/t arja.html *4* *4* *4*
  • ayeret

Die Alive

od Tarjušky se mi ted nejvic libi Die Alive *14* *5*
  • kakakakacabaaaa

Poision

Jak se vám líbí přepracování písničky Poision od Alice Coopera, kterou nazpívala i Tarja?
    • Re: Poision

Nejlepší je mix obojího na Youtube. *1*
      • kakakakacabaaaa

Re: Re: Poision

Jo, ten sem taky viděla, ale nějak moc extra se mi to nelíbilo. Je to prostě bud od jednoho nebo od druhého. Jinak od Alice Coopera je to asi lepší, přeci jenom se k němu ta písnička hodí líp *13* Ovšem neříkám, že to od Tarji je špatný *4* *5*
    • ayeret

Re: Poision

hmm je to hezká pisen ale zda se mi lepsi v originalu *4*
  • dasha86

Anette

Kdyby Tarja nemela za manzela mago.ra, tak by tam zustala. Kdyby chlapi chteli zpevacku s hlasovym rozsahem jako Tarja, tak by ji hledali, mozna chteli zmenu a me se to libi a pro nektere rejpali, vim, co je to metal
    • Re: Anette

Ahoj Dasho jestli tohle myslíš vážně tak jseš trochu mimo *1* přece by si Tarja nebrala Marcela kdyby byl magor! Tarja si ho vzala protože ho miluje *14* a vím to proto protože v jednom z interwiew odpověděla že by si ho vzala na pustý ostrov a ipod taky *5* A v Nightwish nemohla zůstat z více důvodú vždit sama tvrdila že tam nechce být a že další album už nebude dělat *8* sama mi to potvrdila když jsem se jí ptala na koncertě v Praze při autogramiadě *13*
  • Gaja

Profi fotky Tarji: Turunen http://www.topreport.cz/clanky/k20- Kultura/k123-Fotoreportaze/c2177-Ta rja-Turunen-Bohyne-v-Praze
    • Re: Gaja

Ahoj Gajo dík za stránky *3* byly to super fotečky i článek *1* opravdu není co dodat a prosim tě nevíš kde bych našla kvalitní videa z koncertu *7* protože já jsem nemohla jet *9* PS:děkuju tarja *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit