Přejít na výpis diskuzí

Tarja Turunen

OSOBNOST 31.12.2006 
426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • narnians

Re: Re: Re: Tarja

No to je fakt, že nikdo nemůže vědět jak to doopravdy bylo. Někdy je mi líto, že už Naightwish nejsou takový, jako byli s Tarjou, ale když se to bere pozitivně, tak je fajn, že kdyby byla s nima a vyšlo by nové CD, tak bude jen jedno, ale takhle máme hudbu jak od skupiny, tak od samotné Tarji, takže je víc co poslouchat. *14*
  • lintushka92

Re: Re: Tarja

No a jak se chovala? *13* Tuomas se vymlouval na to, že je Tarja komerčnía namyšlená... prej. Ale pravdu, co se tam tehdy stalo vědí jen oni *13* Protože ta verze s komercí je blbost. Kdyby Tuomasovi vadila komerce, nebyl by Amaranth na Óčku.... *5*
    Jinak Tarjina sólová dráha je něco úžasnýho, už mi její vyhazov nijak nevadí, protože její tvorba je nej..
  • narnians

Re: Tarja

Souhlasím s tím, že Tarja má úžasný a pro Nightwish nenahraditelný hlas, ale jako osoba mi moc sympatická neni *9*
    A Nightwish mám ráda i bez ní ačkoliv a s Anet se to trochu zvrhlo do rámusu a řvaní. Pokud jsou ale oni rozhodnutí jít dál i s jinou zpěvačkou, tak jsem na jejich straně a ten vyhazov my přijde oprávněný, když se chovala...tak jak se chovala *13* *13*
  • Re: Nightwish

ja jsem teda BOHUZEL nemnel tu moznost sliset nightwish *9* .. a letos je uslisim na masteru a docela se toho desim *16* doufam ze mne to nezmneni nazor na stare nightwish... na samotne tariji sem byl uz mnohokrat ale uz to proste neni ono je to velka skoda.... *9*
  • severka

Tarja

Tarja je úžasná osobnost s nádherným hlasem a má charisma, což nemůže nikdo nahradit... Nigwish mám ráda, ale jen verzi s Tarjou *5* .
    Od kluků ze skupiny byl vyhazov Tarji hnusný podraz, tak jim teď přeji (ne)úspěchy z "úžasnou" Anet *1*... a jestli se teď někomu líbí-samozřejmě neberu jim to, ale asi mají špatný sluch *5* (bez urážky). Berte mě s rezervou *4* .
    Takže všechny fanoušky Tarji tímto zdravím *3*
  • Re: Nightwish

Z upřimného srdce ti přeji překrásný zážitek k poslechu písniček zprzněných Anetkou a jejím vyjímečným hláskem.
  • unperson

Nightwish

Měla jsem možnost být na koncerte Nightwish v roce 2005, to s nima ještě zpívala Tarja. Koncert byl úžasný, byl to jedinečný zážitek. Letos je uslyším zase, ale už s Anette, taky se na to těším, ale nebude to ono. Tarja je prostě Tarja. Je nejlepší!!!
  • Re: překvapení

nikdo se k tomu nemá,tak to udělám sám-Tarjuška je hezká holčička,rád bych ji líbal prsíčka,má moc krásné vlásky,zažít by se s ní dalo velmi mnoho lásky *3* *14*
  • překvapení

překvapivě tu chybí příspěvky vyjadřující k ní sexuální obdiv,jak bývá u jiných krásných zpěvaček a hereček zvykem * .
  • Re: Re: Benátská noc...

Já ji přece neberu, že se potřebuje zviditelnit a jezdit po nějakých akcích. To snad dělá každý a je to úplně normální, ale vůbec se mi nelíbí, že bude zpívat taková Zpěvačka s takovými amaterskými chcípáky, kteří při rozhovoru v jednom časopisu ani nevěděli kdo to Tarja Turunen je a to je podle mě totální potupa a urážka!!! *16*
  • Re: Re: Re: Re: Tarja Turunen

presne,anetta je nesnesitelna,uz jenom jak vypada a jak se obleka jen nekdo kdo nikdy neslysel NW a nebo diskofil moze tvrdit ze je nejlepsi!!
  • Re: Re: Re: Re: Tarča

nemuzu jinak nes opet souhlasit presne jak bylo uz receno tak anette by celkem slusne spyvala v popove kapele ale rozhodne ne tam kde je potrebe vyspivat vokaly....Jak sem si poprve pusti jeji dvd tak nem u neho nevydrzel ani minutu a docela mne nastvalo ze je pozvaly na masters...kazdopadne ale musite pomyslet ze skupina je si vedoma teto straty a urcite to nebylo bezduvodne,Ze by byly zas tak blby a oudelaly to jeno kvuli nejake kravovine co tarja provedla tak to snat uznate zeje to kravina......ale kazdopadne je to obrovska strata a s takovouto to s nightwish bude den odedne horsi.... *9* *9* *9* *9*
  • kf

pane/pani xxx mysly ze tve nazory by se daly rict trochu slusneji (sme lidi ne?) kazdopadne anette uplne skazyla nightwish ,tarja je samozdrejmne dobra aj na solove draze ale take to uz neni ono...O anette by se dalo rict ze je skvela kdyby spivala s nejakou zacinajici skupinou ALE NE S NIGHTWISH!!!! *5* *5* .
    kazdopadne je to jen muj nazor a uznavam ze nekdo moze myt treba i jine nezory
  • Tarinka

Hej ta je dokonalá! TO je prostě Bohyně....škoda toho odchodu od NW, to souhlasím...té nové holčině to moc nejde, nejak mi to nehraje,hlavne na koncíku, nemela by vubec zpivat Tarjiny songy, na to bohuzel nema ani nahodou.... *13*
  • _ketka_

Re: Benátská noc...

a co si jako nemá zasloužit? *1* Vždyť to tak běžně chodí, potřebuje se zviditelnit a získat nové publikum, tak proč by nemohla jet turné i na fesťáky? *5* na to přece nic není *5* ale jinak supr že zase přijede *14*
  • Benátská noc...

Co říkáte na to, že Tarja bude v létě vystupovat na Benátské noci mezi no .... skupinama? Já myslím, že tohle si nezaslouží. Ale samozřejmě jsme moc a moc rádi, že zase přijede a už se těšíme.
  • Tarjuška

Já byla na Tarje ve Zlíně a ted určitě pojedu na Benátskou noc...A už se na to hrozně těšim...Má fakt upa nádhernej hlas..Jen škoda že není v NW.Ale samotný jí to ohromě jde a je i slavnější jak NW..Mam ji radaa *14* *14* *3*
  • gothicangel

Re: Re: Ok

Ano tak to by sedělo!..ale neni to nejhorší co Tuomas složil....složil fajn písničku a je hezká,ale ta kdo ji zpívá je pavej opak a kdyby to zazpívala Tarja určitěš budeš řikat něco jinýho....
  • gothicangel

Re: Nihgtwishák

Jj tak já taky souhlasim!!!....A byla bych ooc ráda kdyby s nima Tarja zůstala a bo se k nim vrátila!!!...A anette by vipadla to by bylo uplně skvělí!!!
  • gothicangel

Re: Tarja je hvězda velkého formátu

Jj taky s tebou souhlasim uplně na 10000%....tarja je skvělá zpěvačka a je škoda že odešla od Nightwish,ale tak ji obdivuju že se dokázala vzchopit a pokračovat!!! *4* A Anette no o tý radši ani mluvit nebudu neci si kazit náladu!!...jj a taky před spaním si ji musim pustit jinak to nejde:) *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit