Přejít na výpis diskuzí

Tarja Turunen

OSOBNOST 31.12.2006 
426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gothicangel

Re: Nightwish=rodina

Koukám tady si někdo hraje na těžkýho fandu Nightwish a ani neví jak se stalo to že Tarja neni s Nightwish *1* too je teda dobrý..tak když je Nightwish něco jako tvoje rodina tak bys asi měla vědět že Tarja neodešla,ale kluci jí dali dopis hned po konci koncertu End of An Era!!!...V Hartwal aréně v Helsinkách!!!...To už asi jako rtě velkej fanda Nightwish asi nevíš coooo????....Bože to jsou ty tvoje keci,ale ani nevíš jak to je..tak až sem příště něco budeš psát tak si radši zavolej na informace a zjisti si co a jak vlastně bylo!!! *1* *1*
  • gothicangel

Re: Re: Re: Tarča

Jj tak tohle je pravda!,...asi se jen chtěli poédivat co ta Anette posrala!!!...Já osobně bych na ten koncert nešla nikdy,ptže bych si asi musela uříznout nejdřiv obě uši abych ji neslyšela zpívat třeba Nemo a nebo Sleeping Sun a Whismaster,ptže když jsem to slyšela chytla jsem takoví nervy že sem málem něco rozmlátila!!....Když Anette je je jen obyčejná popová zpěvačka co na Tarju nikdy nebude mít a ani ted ji nesahá ani po kotníky!!Ptže dokázat něco co Tarja je docela síla!!...A Anette by to nikdy nezvládla!A divim se Nightwish že tohle jim nevadí,ptže jim mizí určitě fanoušci!!...A vsadim se že Tarja má víc fanoušků než Nightwish s Anette dohromady!!!Prostě kluci udělali ohromnou chybu že ji vyhodili...a vzali tuhle*****.....Tarja má neuvěřitelnej hlas a taky toho mrtě dokázala!...
  • gothicangel

Re: Re: Re: Re: Tarja-koncert

No to budu,ptže bych ji konečně chtěla vidět a slyšet nařivo!! *4*
  • Re: Re: Re: Tarja-koncert

Tak každý měsíc tu zase jezdit nemůže *1* Aspon se budeš pořádně těšit *3*
  • gothicangel

Re: Re: Tarja-koncert

Ach jj...to je tak dlouho *9* taky by tu mohla bejt častějc!!:(
  • Re: Tarja-koncert

Bude až na Benátské noci, tak budeš muset vydržet až do léta, nic víc nevím *3*
  • gothicangel

Tarja-koncert

Hej lidi nevíte někdo jestli tu bude zase někdy Tarja????
  • viktoria19

Re: Re: Tarjuška na BN

Ano pondelok vychadza novy album s nazvom The Seer. Tu si mozete pozriet aj vypocut par pesniciek: http://amysutton.com/jobs/tarjav2/t arja.html *4* *4* *4*
  • ayeret

Re: Tarjuška na BN

někde bylo že prej bude mít další solovy album ale určo to nwm *9*
  • n.i.k.k.y

Tarjuška na BN

Lidičky, donesla se mi zpráva že Tarja je první oficiální zahraniční host na Benátské noci 2009...snad kolem toho nebudou takový šuškandy o zrušení účasti jako letos kolem Lordů...i když je to daleko tak se těšim...jinak nevíte někdo jestli nemá Tarja vydat nějaký nový CD nebo singl???
  • kakakakacabaaaa

Re: Re: Poision

Jo, ten sem taky viděla, ale nějak moc extra se mi to nelíbilo. Je to prostě bud od jednoho nebo od druhého. Jinak od Alice Coopera je to asi lepší, přeci jenom se k němu ta písnička hodí líp *13* Ovšem neříkám, že to od Tarji je špatný *4* *5*
  • ayeret

Die Alive

od Tarjušky se mi ted nejvic libi Die Alive *14* *5*
  • Re: Re: Tarja

A bože rejpálek se ozval.Četla jsem jí jak jinak.Nejsem ten typ,kterej by jen tak něco psal,jen aby byl důležitej což asi neplatí o tobě soudě podle tvejch příspěvků.Hele je strašně snadný někoho zkritizovat.Proti Anette nemám to nejmenší,jen S NÍ už to prostě není ono.Moc bych za to nedala,že seš přesně ten typ fanouška,kterej začal Nightwish poslouchat až s Anette.Aby ne,když měli klip i v Esu-Amaranth.Každej blbec má svojí pravdu.A ať to všechno mezi klukama a Tarjou bylo jakkoli nic to nemění na tom,že Tuomas je zbabělec.Ubohej dopis dokáže napsat každej,ale říct to do očí-málo kdo.A přeber si to jak chceš *15*
  • rendolfek

Re: Re: Tarja je hvězda velkého formátu

no jo, ta je docela dobrá, ale jedna písnička nezachrání celý album.
  • Re: Nihgtwishák

Ahojky, konečně někdo kdo má pořádnej názor.Plně s tebou souhlasí. *1*
  • Re: Poision

Nejlepší je mix obojího na Youtube. *1*
  • Re: Re: Re: Tarja Turunen

Máš stoprocentně pravdu , já tvrdím to samé a myslím to váně *5* proč tam vůbec Anetta lozila hodně mě nasrala tím jak se producíruje a snaží si získat obdiv *16* a hlas má jak vychřice v plném podání *5* Jestli si říká metalistka tak já bych musela bejt blázen abych tvrdila že je úžasná spíš naopak je nesnesielná *9* myslím že jsem to řekla dost jasně *5* a tys to vystihla parádně líp bych to neřekla Tarja PS: Tarja je anděl s nejkrásnějším hlasem *4* *4* *14* *14* *3* *3* *1*
  • ayeret

Re: Poision

hmm je to hezká pisen ale zda se mi lepsi v originalu *4*
  • mixana

Re: Tarja byla, je a bude prostě dokonalá!

souhlasím tež jsem na ní byla!
  • kakakakacabaaaa

Poision

Jak se vám líbí přepracování písničky Poision od Alice Coopera, kterou nazpívala i Tarja?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit