Přejít na výpis diskuzí

Tarja Turunen

OSOBNOST 31.12.2006 
426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Tarja

prosím, ráda *3* http://uk.youtube.com/watch?v=9DtzEsFDvsI
  • Re: Re: Re: Re: Tarja

Nemohla bys tu prosím nechat link? Nějak to nemůžu najít...
  • Re: Re: Re: Re: Tarja

Dík moc...
  • Re: Re: Re: Tarja

Dej si na youtube do vyhledavače Tarja goodbye, je to myslím hnedka první nebo druhé video *3*
  • Re: Tarja

To máš teda pravdu je toudnpodpásovka *16*.Ale nechápu proč to zpívala Anette? *7* když to má být pro Tarjušku *4* ale fakt chudák Tarja *9*
  • Re: Re: Tarja

Jooo? To ani nevim... Kdy? Kde? A dá se to vůbec sehnat nebo někde slyšet? *8*
  • Re: Tarja

Ale Nightwish taky zazpívaly "Tarja goodbye" a to pouze pro Tarju a BEZ Anette *3*
  • Tarja

Písnička BYE BYE BEAUTIFUL je od Tuomase pěkná podpásovka*16* ...Kdo ví co znamená ten text v českým překladu,ví taky ,že je na 100procent pro Tarju.A ještě to zazpívala ta Anette*13*...Prostě nemám slov.Chudák Tarja *9*
  • Re: Re: Nihgtwishák

Samozdřejmně vím že my fanoušci jsme je od sebe neoddělily proč by taky? *7*VždyŤ máme Nightwish všichni rádi!! *14* ,ptáš se mě jestli vím co je Gotticmetal ,vím protože jinak bych to slovo nepoužil. *5* A vůbec jsem nechtěl rozpoutat hádku natož diskuzy *13* myslel jsem to upřímě ze srandy *1* *1* PS: Děkuju za tvúj názor sice mě trochu zaskočil ale beru tě za slovo *4* *3*
  • josebartos

Diskuse

Jen tak ze zvědavosti jsem si prošel stránky svých ,,oblíbených", speciálně diskuse. A zdaleka nejvíc příspěvků máme tady! Jsem rád, že máme poměrně slušný počet členů a hlavně členů, kteří se podělí o své názory a připomínky. S některými třeba nesouhlasím, u některých dokonce hodně, ale budiž. Tak má nakonec správná diskuse vypadat. Takže jen tak dál
  • lintushka92

Re: Nihgtwishák

"Tarja zná Tuomase od jeho 13 let, takže není důvod je os sebe odtrhávat, co myslíte?" --> To je sice hezký, že se znaj takhle dlouho, ale pokud vim, my fanoušci jsme je od cebe neodtrhli... *7* *8*

"...Nightwish hrály vždycky v Gotticmealu.."--> -Víš ty vůbec, co je GOTHICMETAL?? *1*

..Né, ale co se tebou zabejvám.. Jen doufám, že to, cos psal bylo jen ze srandy a žes chtěl rozpoutat diskuzi - možná až hádku *5* Protože jestli existuje opravdu někdo tak "inteligentní", tak nemám slov.
    Tak se měj, nový fanoušku Jukko *4*
  • Nihgtwishák

Ahoj fandíci,Já si myslím že Anette na Tarju nemá a to ve všech směrech.Protože Tarja je zakladatelkou skupiny Nightwish společně s Tuomasem a Emppuem. bylo to v roce 1996 10.července, Tarja zná Tuomase od jeho 13 let,takže není dúvod je od sebe odtrhávat co myslíte? *7* Umíte si vůbec přectavit jaká to pro Tarjušku musela bejt dřina!!! *10* a kor teĎ když musela odejít určitě byla moc smutná *9* musela se cítit strašně *9* a zklamaně za ta léta co s nimi prožila.Nikdy jem neslyšel že by nějaká Anette zakládala Nightwish a dřela tak jako Tarja,VždyŤ Nightwish hrály vždycky v Gotticmealu s operním přízvkem,tak proč by měly hrát v rockovém podání to mě příde docela uhozený *9* Můj názor na Antte je takový: Anette zpívá falešně a moda taky nic moc *10* *5* Kdežto Tarja má úžasnej vzhled a hlas a parádně k nim zapadá *3* *14* *14* *4* Nightwish jsou moji miláčci *14* už odjakživa ale s Tarjinkou. PS:Ti kdo píšou dobré zprávy s nimi táhnu za jeden provaz *5* mějte se nightwishacky a odepište co si o tom myslíte váš nový fanoušek Jukka *1* *1* *15* *5*
  • clarej

Re: Návrat do ČR!!!

Jj, hrozně se těšíííím *1* už mám lístky jupííí *14* *4*
  • josebartos

Fanynka

Naposled ještě něco k naší ,,fanynce" anetteolzon - taky vám to připadá jako provokace bejt registrovanej ve fanklubu Tarji Turunen pod jménem ANETTEOLZON...? Doufám, že mě poslechne a půjde na ten fotbal...
  • josebartos

Re: Re: Re: Ok

Ale tohle je fanklub TARJI !!! Proto ten příměr k fotbalu. Jen zkus jít třeba na Slavii a hulákej tam Spartááá... Jo, kdyžtak pak dej vědět, jak si dopadla
  • era vs era / epic vs pop.

By som tu rad uviedol moj názor.NW pocúvam už od ich prvých albumov,mali velmi úspešný koncert: From wishes to eternity a ich najlepsí pestrý metalový album je podla mna Ocenborn..Čo chcem povedat je to že som fakt ich velký fanúšik.Era s anette mi ale príde už pre mna nezaujímavá, nehovorím o kvalitách anette ale o smere ktorým sa NW uberá (popík) sa mi nelúbi.P reto ked si pustím NW tak to je práve s tarjou a ich starsie veci (epic metalopera).A samozrejme Tarjina solova kariéra začína pekne, epik opera,score,istrumenalky to jej proste sedí,a aj mne vážná,prepracovaná komplikovaná hudba, nie nejaký prifarbený pop,riftami z metalu.
  • Re: Re: Ok

Já se z toho snad složím... *1* Má drahá sestřička se dívala na svojí oblíbenou Ewičku Farnou a tam na diskuzi příspěvek od naší pisatelky "anetteolzon", kde říká, jak je Ewa supeeeeer... Takže bych řekl, žes to trefila úplně přesně! *1* *1* *1*
    A ty "anetteolzon" už sem radši ani nechoď, fandi si svojí Ewě a nemontuj se do pořádné muziky!!!
  • lintushka92

Re: Ok

Kdyby něco, tak to neni "walk alone", nýbrž "i walk alone" *8* S tim, že si myslim, že je to jediný, co od Tarji znáš.... neberu ti, že máš ráda Anette, já jí nijak neodsuzuju... Jen nemám ráda lidi, jako jsi ty. Amaranth jsi uslyšela na Óčku spolu s Ewou Farnou a Avril a už je z tebe velká metalová fanynka.... *8* *5*
  • iracek

Re: Ok

Amaranth...? Jo, to chápu! Je to taková ta slaďoučká písnička s andělíčkem pro takové malé holčičky... A co hudební struktura, propracované vokály? Kde to je...? Zatím jsem to tam nikde nepostřehla! Víš proč se ti líbí Amaranth? Protože má takový ten klasický, vtíravý, komerční rytmus, který lidi žerou! A ti, co si poslouchali svoje Madonny Robie Williamsy teď ze sebe dělají metalisty kvůli nejhorší písničce, kterou chudák Tuomas složil!
  • iracek

Re: Re: Ok

Správný postřeh... Sama bych to neřekla líp!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit