Přejít na výpis diskuzí

Tarja Turunen

OSOBNOST 31.12.2006 
426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro rominku

Milá ROMINKO, mám takový skromný dotaz... Jak děláš, že se ti přidá klidně i 100 fotek a když jich tam já hodím 50, přidají se mi 4... Jakto?
  • Re: Tarja

No to rozhodně!To,co je na cédéčku nejvíc slyšet je zpěv a když se změní zpěvák,změní se od základu i kapela.takže by se měli přejmenovat.a lidi,neřikejte mi,že spojení gothicmetalový hudby a popovýho zpěvu se da poslouchat.
  • Re: Re: Re: Tarja

Tak se podívej do novinek, jsou tam linky ke stažení *3*
  • Re: Re: Tarja

Dobrý stránky, fotky jsem našel, ale videa teda ne *9*
  • Re: omg truba!

Správně! Jen jí dej! *16*
  • omg truba!

a este chcem odkazat tomu alebo tej doticnej,co povedala ze Tarja je bez Nightwish na hovno,ze nech si najprv uvedomi o kom sa to opovazila napisat.
    Nikto na svete nema tak cisty a dokonaly hlas ako ona.Hlas,ktory priam spliva s tou krasnou gothicko znejucou opernou ba az ako som uz spominala,power/metalovou hudbou.
    Nech sa mi niekto opovazi protirecit.Je dokonale vidno,ze ani jeden z vas sa nerozumie umeniu hudby.Hudobnemu zvadzaniu,ktore Tarja predvadza.Ste absolutne nescitany ludia,a tak nemate pravo vyjadrovat sa k takej opernej dive akou je Tarja Turunen.Dakujem.
  • Tarjušššš:-)

Tarja Turunen patri k najuznavanejsim opernym a power/metalovym vokalistkam,takze tak nejako.
    Obdivujem jej hlas a aj jej nenahraditelne "xichtiky" ktore tak s oblubou predvaz na svojich koncertoch :-)
    milé:-))

tak o té atmosféře to říkám pořád, to prostě umí jen TR (no řekněte, nebyl to překrásný zážitek?!) co se týká koncertu NG, tak tam bylo tak moc lidí z toho důvodu, že se jim nedoneslo, že už tam TR nezpívá *1* *1* *1* (nebo chtěli slyšet na vlastní uši, jak se dokážou zk.... tak krásné písničky *8* *16* )
  • Re: :-(

nejsi sám, mám podobný problém, posílala jsem tak 25 nejhezčích fotek ze Zlína je jich tam asi 6, zbytek nic a od té doby se tam nedostanu, no já to vidím asi tak, stránky Tarji jsou tak vyhledávané, že se na nás nedostane *1* ne fakt nevím, ale taky by mě to zajímalo
  • :-(

Lidi, prosím vás, nevíte proč se nemůžu na Osobnosti přihlásit? Jsem registrovaný uživatel a normálně už půl roku přidávám fotky a teď se tak posledních 10 dní nemůžu přihlásit:-( Sestře to z toho samého počítače jde... Nevíte, čím to může být?
  • Re: Tarča

Nemyslím, že bys měla pravdu. Tarja hodně získala právě tím, že se od NW oprostila. byla jsem i na koncertě NW a přesto, že tam bylo víc jak o polovinu víc lidí, na Tarje byla tisíckrát lepší atmosféra

Koukni sem www.tarjaturunen.cz máme tam nejen fotky z koncertu, ale i videa
  • Tarča

Tarja když je bez Nightwish tak je velky hovno.Ta hudba je nic moc.Ale jinak zpívá moc hezky.V Nightwish byla třída

Je to focene mobilem, ale i tak: http://cheetah.galerka.org/Koncerty /2008_05_11_Tarja/

A pak jsem nasel jeste http://musicserver.cz/clanek/22252/ Tarja-Turunen-Doug-Wimbish-Interius -Novesta-Zlin-11-5-2008-fotogalerie /
  • Tarja

Byla naprosto skvělá, nezapomenutelný zážitek, nemá někdo fotky?
  • Žhavá kometa letící po nebeské dráze...

Já doufám, že se mnou budete souhlasit, když řeknu, že to byla B O M B A!!!!! Tarja byla naprosto báječná, tentokrát předčila mé očekávání a byla jsem ráda, že tady jsem měla jistotu, že přijde. Mně osobně dokázala znovu jaké má kvality a přednosti. (Chudinka Anette ...., ta by se na ni měla jít podívat, aby viděla jak má noblesa a zpěv vypadat *16* ) Škoda, že ten koncert byl jen jeden v republice. Na 100% bych jela znova. *4*
  • Re: Zlín

jj, ot byla:) Naprosto perfektní!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: ZLÍN

Máš pravdu, takový koncert jsem ještě nezažil, byl to opravdu nářez. Šíleně jsem si to užil a při některých písních mě až naskakovala husí kůže. *5*
  • ZLÍN

včera byla nepřekonatelná....fakt úžasný zážitek *14* *1*
  • tarja info

najnovsie novinky o Tarjii!!!
    www.tarja.yw.sk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit