-
Re: Re: Re: Ok
To teda už dávno ne, holčičko! -
Re: Re: Ok
Co je na tom k chápání ? Obě dvě patří k nightwish... *4* -
Re: Ok
Moc sem to nepochopil...! Prosím vás, znáte někdo někoho kdo fandí zároveň Spartě a Slavii? Tohle mi přijde taky ,,zvláštní"... -
Ok
Tarja je super ale mám rači Anette Olzon !!! A vůbec Amaranth je nej písnička od nightwish od Tarjy se mi strašně líbí walk alone *14* *1* *3* *4* *3* -
Tarja
Tarja je prostě dobrá zpěvačka už se skupinou Nightwish nebo bez ní...mám ji ráda, ale taky rovnou řeknu, že má nej zpěvačka to není *3* -
Re: Tarja Turunen
*7* Tarja je dobrá ale víc se mi po pravdě líbí Anette Olzon *14* *3* Ale každý má svůj vkus taky sem si všimla že když vykopli Tarju tak zpívali Bye Bye Beautiful -(ahoj krásko) a když přijmuli Anettu tak zpívali píseň eva-(anette) která je docela smutná nesouvisí to nějak s tím odchodem Tarji a příchodem Anetty ? *7* -
...
Jen jsem tady chtěla dát jubileiní 100. příspěvek... *1* -
Tarja Turunen
Podle mne nemá Tarja konkurenci nikde na světě. Nightwish posloucham jen s Tarjou, protože se mi Anette vůbec nelíbí. Newim, možná už jsem si zvykl na ten Tarji styl a nemohu skousnout to, že teď s Anette jdou NW spíš do roku, než do metalu.Anette za to nijak neodsuzuji, ale Tarja je prostě Tarja. Na tom se nic nezmění. *13* -
Re: Nightwish=rodina
Tvůj názor ti samozřejmě neberu, ale u mě to není tak, že nemám rád Anette. Přiznávám, že jsem ji ani neslyšel zpívat. Pro mě totiž skupina Nightwish bez Tarji ,,ukončila" činnost... -
Vše nejlepší
Všechno njlepší k Tvím narozeninám přeje tvůj fanda Marek(hammerfall) *4* *1* *1* *1* -
Re: HAPPY BIRTHDAY
Štěstí zdraví, co je špatné ať se spraví *4* -
HAPPY BIRTHDAY
TAAK TARJA MA DNES NARODKYY TAK PRJEEEEEEEM JEEEJ WSEEEEETKO NAJLEPSIEEEEEEEE -
ona sa nerozhodla odist!!!! *10*
oni ju vyhodili!!!! *10* -
Návrat do ČR!!!
Lidičky, tak Tarjinka se nám vrací do ČR!!! *1* Je to na oficiálních stránkách. 21.10.08 Praha a 22.10.08 Ostrava. Takže zase na viděnou... -
Patrně ses spletla ne? Možná bývalí fanoušci. Tady nehalekáme nad NG, ale obdivujem vyjímečnou zpěvačku. Kdyby jsme chtěli chlácholit ty nádhery, tak jsme na jejich bloku a nekazíme tady reputaci Tarji těma teď už Nickama!!! -
Nightwish=rodina
Čau :) Když si tak pročítám ty příspěvky... Většina z vás nemá ráda Anette a Tarju naopak zbožňuje. Vy co tu jste, u vás předpokládám že jste fanoušci NW... CO jinak tady, že...=P No... Četla jsem na stránkách jednoho nadšence do NW, že on Anette neodsuzuje... Berte to takhle, že Tarja byla něco jako vaše matka... Ta se rozhodla odejít, tak si kluci vzali Anette. Já opravdu tak NW beru... Je to moje druhá rodina... Utíkám k nim když je mi zle, když je nějaká hádka doma... Takhle by se měli chovat fanoušci NW a ne tak, že budou Anette odsuzovat.. Ta holka j ohromně statečná že to vůbec vydržela a za to ji obdivuji... A Tarja?! Té přeji strašně moc štěstí.. Poslouchám ji i teď když už není s NW... Protože.. Tarja je přece moje máma, tak co...;)
Niinka -
Tarja - Nightwish
Rád bych přidal svůj názor na téma Tarja s (bez) Nightwish. Stal jsem se členem fanklubu Tarji. Kdyby stále ještě byla členem Nightwish, byl bych fanouškem tam. Stačí... ? -
...můj názor
(ahoj všichni!) ...tvrzení, že bez Nightwish je Tarja "hovno" by si měl každej odpustit. Je to "NĚKDO" kdo vnesl kdysi (pro nás všechny) nudný a konzervativní operní zpěv do metalové hudby ...a nejednou všichni tvrdíme jak je to perfektní - a také že je. Nightwish se prostě stali fenoménem, jenže jeden člověk opravdu skupinu nedělá. Vyhazov Tarji z Nightwish uškodil oběma stranám, Nightwish už nikdy nebudou tak precizní a dokonalí jako vždycky a Tarjino eso v rukávě bude už pouze její hlas, nikoliv písně samotné. Tarju stále hodně uznávám, ale vadí mi, že jí celá její kariéra přerostla přes hlavu. Nightwish nebyli jen o Tarji. Marco, Emppu a Jukka byli a jsou a budou mistry svého řemesla, navíc v čele s Tuomasem, který má na svědomí všechny texty a melodie Nightwish tvoří úžasnou formaci, která stoupala ke hvězdám společně s Tarjou. Ve skupině je závislý jeden na druhém, v Nightwish to platilo dvojnásob. Nightwish se mi líbí i s Anett, ale i tak uznávám že takového vrcholu jak na ONCE už nikdy nedosáhnou, stejně jako Tarja. Mrzí mě to a z rozchodu Nightwish s Tarjou viním spíš samotnou Tarju. Měla si víc vážit spolupráce svých kolegů a nemyslet jen na sebe. Mějte se fajn a dál poslouchejte metal, je to živá voda... M *3* -
pro iracka
Sama nevím , jde mi to jak u koho *7* s tím ti asik neporadim *3* -
Re: omg truba!
TARJA MA OPRAVDU VYNIKAJICI HLAS - JEDINECNY !!!