Přejít na výpis diskuzí

Tarja Turunen

OSOBNOST 31.12.2006 
426 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • _ketka_

Překlad

Henkäys Ikuisuudesta znamená Breath From Eternity *3*
  • Re: Překlad

Hůůůhůů- nějak se tu odvedla diskuze na jiné téma (nic proti), ale neznáte někdo ten překlad?
  • iracek

Re: Re: Re: Re: Re: Překlad

No jo, ale i když má vysoké podpatky, je vysoká jak Marco, který má přes 180 cm... A pochybuju, že nosí 15 cm vysoké stocky...
  • narcisa

Re: Re: Re: Re: Překlad

ne, tolik určo ne, ona totiž nosí hodně vysoké podpatky, takže se to nezdá *3*
  • Re: Re: Re: Překlad

To ne, má přes 170...
  • Re: Re: Re: Překlad

To by tak odpovídalo :-D
  • Re: Re: Překlad

někde jsem četla, že 167 cm
  • Re: Překlad

Nevite kolik meri??
  • Překlad

Nevíte někdo co je v překladu název toho vánočního CDčka Henke(sorry nevím jak napsat přehlasované e)ys ikuisuudesta? Hledala jsem to ve slovníku, ale jak finové všechny slova přilepují k sobě, ta v něm nejde skoro nic najít :-/
  • Tarji nej

Nevíte někdo, jaká je Tarjina nejoblíbenější česká opera? *3*
  • The Seer

Jak se vám líbí písnička Walkin with the angels, kterou nazpívala s Doro Pesch? Já myslím, že po hudební stránce je to hodně povedené.
  • Tarjuska

Ja ji miluju, je to samice a krasne zpiva. Ty howada yeble z Nightwish jsen znenavidel, jak vyhodili moji milovanou samici. MPreji hodne uspechu a jen to nejlepsi ...
  • kikaprcek

Re: Královna Metalu v ČR

Achjooooo:(
  • kikaprcek

Mno:( Do PARDUBIC nemůžu prej to stačí když sem na ni byla na benátský a v Práglu.. Ale snad uz bude album ne? *4*
  • Re: Královna Metalu v ČR

Pane Bože, moji rodiče se asi zbláznili. Dneska jsem si šla koupit lístky na ten koncert, ale než jsem odešla z bytu tak byl v podělanym rádiu nějaký blbý rozhovor o prasečí chřipce, že má nějaká 2. vlna vypuknout v půlce října. Otec je tím upně posedlí a tak, že prý na žádný kocert nejdu- jako abych se v davu nenakazila!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10*
    To jsem fakt neviděla!! *16*
    Stačí, že jsem nejela na Benátskou noc ani na Masters of rock, jako jestli mě nepustí ani sem, tak to už asi nepřežiju... *10*
    P.S. Tarja je vážně nejjlepší zpěvačka!!! Má úchvatný hlas a charisma. *14*
  • Re: Královna Metalu v ČR

Ahoj taky se moc těším na koncert Tarji. *14* Určitě to bude super. Měj se fajn ahoj Monika *4*
  • methalka

jo tou královnou metalu sem samozřejmě myslela Tarjinku...... *3*
  • methalka

Královna Metalu v ČR

Ahoj pro všechny fanoušky TARJI TURUNEN. 16.10. v 2009 v Pardubicích!!!!! wic je na www.masterofrock.cz těšim se na was a na Tarju. Vstupny je cca 600. ahojky!!!!
    *1* *1* *1* *14* *14* *4*
  • "What Lies Beneath"

Tak první jobovka vyhodili mi Mustíka a Vortexe z Dimáků *16* (to sem nepatří já vím ale...) no a teď ta druhá: TT svoje další album míní vydat "snad" v PROSINCI 2010 *13* ! Tak doufám, že to čekání se vyplatí. Snad nás tedy překvapí ty agresivnější kytary a propad z heavy metalu a teatrálních skladeb s více vocální melodií. Já si tedy počkám... *9* *4*
  • inya

Re: Vse nejlepsi

no tak co sem tak cetla na jednech strankach tak zrovna neodesla,spis byla vykopnuta protoze se pry chovala jako dylinka....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší