-
Překlad
Henkäys Ikuisuudesta znamená Breath From Eternity *3* -
Re: Překlad
Hůůůhůů- nějak se tu odvedla diskuze na jiné téma (nic proti), ale neznáte někdo ten překlad? -
Re: Re: Re: Re: Re: Překlad
No jo, ale i když má vysoké podpatky, je vysoká jak Marco, který má přes 180 cm... A pochybuju, že nosí 15 cm vysoké stocky... -
Re: Re: Re: Re: Překlad
ne, tolik určo ne, ona totiž nosí hodně vysoké podpatky, takže se to nezdá *3* -
Re: Re: Re: Překlad
To ne, má přes 170... -
Re: Re: Re: Překlad
To by tak odpovídalo :-D -
Re: Re: Překlad
někde jsem četla, že 167 cm -
Re: Překlad
Nevite kolik meri?? -
Překlad
Nevíte někdo co je v překladu název toho vánočního CDčka Henke(sorry nevím jak napsat přehlasované e)ys ikuisuudesta? Hledala jsem to ve slovníku, ale jak finové všechny slova přilepují k sobě, ta v něm nejde skoro nic najít :-/ -
Tarji nej
Nevíte někdo, jaká je Tarjina nejoblíbenější česká opera? *3* -
The Seer
Jak se vám líbí písnička Walkin with the angels, kterou nazpívala s Doro Pesch? Já myslím, že po hudební stránce je to hodně povedené. -
Tarjuska
Ja ji miluju, je to samice a krasne zpiva. Ty howada yeble z Nightwish jsen znenavidel, jak vyhodili moji milovanou samici. MPreji hodne uspechu a jen to nejlepsi ... -
Re: Královna Metalu v ČR
Achjooooo:( -
Mno:( Do PARDUBIC nemůžu prej to stačí když sem na ni byla na benátský a v Práglu.. Ale snad uz bude album ne? *4* -
Pane Bože, moji rodiče se asi zbláznili. Dneska jsem si šla koupit lístky na ten koncert, ale než jsem odešla z bytu tak byl v podělanym rádiu nějaký blbý rozhovor o prasečí chřipce, že má nějaká 2. vlna vypuknout v půlce října. Otec je tím upně posedlí a tak, že prý na žádný kocert nejdu- jako abych se v davu nenakazila!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10*
To jsem fakt neviděla!! *16*
Stačí, že jsem nejela na Benátskou noc ani na Masters of rock, jako jestli mě nepustí ani sem, tak to už asi nepřežiju... *10*
P.S. Tarja je vážně nejjlepší zpěvačka!!! Má úchvatný hlas a charisma. *14* -
Ahoj taky se moc těším na koncert Tarji. *14* Určitě to bude super. Měj se fajn ahoj Monika *4* -
jo tou královnou metalu sem samozřejmě myslela Tarjinku...... *3* -
Královna Metalu v ČR
Ahoj pro všechny fanoušky TARJI TURUNEN. 16.10. v 2009 v Pardubicích!!!!! wic je na www.masterofrock.cz těšim se na was a na Tarju. Vstupny je cca 600. ahojky!!!!
*1* *1* *1* *14* *14* *4* -
"What Lies Beneath"
Tak první jobovka vyhodili mi Mustíka a Vortexe z Dimáků *16* (to sem nepatří já vím ale...) no a teď ta druhá: TT svoje další album míní vydat "snad" v PROSINCI 2010 *13* ! Tak doufám, že to čekání se vyplatí. Snad nás tedy překvapí ty agresivnější kytary a propad z heavy metalu a teatrálních skladeb s více vocální melodií. Já si tedy počkám... *9* *4* -
Re: Vse nejlepsi
no tak co sem tak cetla na jednech strankach tak zrovna neodesla,spis byla vykopnuta protoze se pry chovala jako dylinka....