-
Tarkan
Je úžasný, dokonalý... nemám slov a ím je starší tím je lepší -), děvčátka trochu zklamu, ale asi jeho nebe je opravdu v jiné náruči než Vaší - asi to nikdy nepřizná, neb společnost je jaká je a s ohledem na arabskou mentalitu pokud nechce být ukamenovan a podobně tak mu asi nic jiného prostě nezbývá. Netruchlete, kdyby nebyl jaký je, nikdy by takhle fantastickej taky nebyl. .... tak mě kamenujte ... *3* *14* -
-
Zamysli se co říkáš.. Jak můžeš Turky srovnávat s Arabama? Největší kravina.. Jediný co mají společné, je náboženství.
-
Re: Tarkan
Tarkan je velice krásný a smyslný chlap. Má krásný hlas plný citu a i kdyby byl homosexuál, tak je to jen jeho věc. Ale já tomu moc nevěřím. Nechápu, že lidi mohou být tak zlý. My co ho zbožňujem mu držme palečky, ať se drží na špici. Není jednoduché se pohybovat v těchto kruzích,poněvadž ztrácí veškerou svobodu a soukromí. *4* *14* -
Re: Tarkan
souhlas!
-
-
Nové album
V druhé polovině května 2010 má vyjít nové album Tarkan Patlıyorum už nyní se mrkněte na pilotní singl na http://www.youtube.com/watch?v=r6PO XAAZjyg&playnext_from=TL&videos=84o ewxtAnKo&feature=sub -
-
Re: Nové album
jéžiš moje překlepy! *16* *10* OPRAVA! v druhé polovině června!!!
-
-
tance
v celku dobrej zpěvák ,krásný písničky na břišní tance :-)tancuju na:kiss kiss,bounce a just like that ,paráda *4* *1* *1* -
Tarkan?
Jestli tohle bude číst někdy nějaký můj kamarád nebo kamarádka, tak mi jako dárek Tarkana uneste a přivažte k posteli. Ale nejdřív ho ostříhejte a nechte mu strniště *takový ten nadržený smajlík* :D -
dftd
jéj taka buzna :D -
cd
Ahujky jestli chcete tak mam cd od Tarkana-Come Closer tak jestli nikdo bude chtít..tak není problém *4* *14* *15* -
eňo
moc sexy turek. málo který zpěvák je tak krásný a má takové krásné písničky. a žádný tepouš to není, nevím kde jste se to dozvěděli vy kreténi. *16* *14* *3* -
-
Re: eňo
Jo jo máš pravdu je to kluk k sežrání. Nevíš náhodou kolik cd už vydal? Marně nějaké sháním. *4* -
Re: eňo
jo presne tak.... canim, askim seni sevyiorum.... cok guzel :-* *3*
-
-
HOVNO
VYPADÁ JAK HOVNO, ZMASTENY VLASY BARVY HOVNA, PRASECI OCI BARVY HUSIHO HOVNA KSICHT JAKO ROZTEKLY VOHNILY VELBLOUDI HOVNO!!! -
-
Re: HOVNO
JO A MÁ MALÝHO PTÁKA A KULKY ZATO JE CHLUPATEJ JAK GORILA!!! -
-
a ty jsi pěknej ču*ák nebo pí*a :D
-
Sice nevím, kdo jsi, ale uvědom si, že ptáka chlupatýho mít nemůže, protože muslimové se holí :)
-
Re: Re: HOVNO
Děvče chtěl bych vidět tvého přítele.. věřím že teprve bych viděl opravdové mega hovno.. když tohle dokáže napsat holka tak to lecos za ní vypovídá.. holt né každému pánbůh nadělil rozum.. ale u tebe děvče buď hodně šetřil nebo na tebe úplně zapoměl.. -
-
Re: Re: Re: HOVNO
Chlapče,proč urážíš někoho,koho vůbec neznáš a nic o něm nevíš?!To že někdo má jiný vkus než Ty,ještě neznamená,že je neinteligentní!Můžu Tě ujistit,že v arabském světě je Tarkan nesmírně populární,jeho sláva je neuvěřitelná.To že ho tady v Česku skoro neznáme je naše mínus.Nebuď tak nenávistný.Zdá se,že těžce závidíš,asi budeš mít nějaký problém sám ze sebou,nejspíš nejsi milován a to Tě žere.To víš,tak rajcovní jako je Tarkan není každý,to je dáno jen výjimečným,mezi které Ty zjevně nepatříš.Ale nic ve zlém,přeji Ti vše dobré a hodně lásky!!! *14* *14* *14*
-
-
Re: Re: HOVNO
lol ,máš to prověřený ,co?? *1* *1* *1* *1* *1* *1* chtěla bych vydět tebe *1* *1* máš vlasy jako blidky ,ksicht jak hovno a oči jak chcanky ,zamysli se !jestli si myslíš že když sem hodíš něakou pí... tak seš cool ?ubohý mi ho máme radi a nevytočí nás to lollllllllll trapáku *1*
-
-
-
je prostě ke zpapání
Holky je prostě ke zpapání co?A to ke snídani,k obědu,k večeři....no a o svačinkách ani nemluvě....žádná dietka,je tak třeskutě sexy,že nemusí ani zpívat,stačí se na něj jen podívat.Hm..bohužel u nás v česku jsem takového ještě nepotkala *14* -
güzel güzel
Tarkan sen cok güzelsin canim.......... *14* -
-
Re: güzel güzel
Tarkan... Cok guzel... Seni Sevyiorum *14*
-