Přejít na výpis diskuzí

Tarkan

OSOBNOST 31.12.2006 
67 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • turecká menšina v Německu.

• Tarkan je jedinečný,je užasný,obdivuji ho pořád.... *14* *14* *14* *14* *14*
  • á bych s ním také byla ráda,ale je mi jasné,že to je jen sen! *14*
  • A je!
  • Právě proto,že už jsem v Turecku několikrát pobývala,tak vím,že muži jako je Tarkan se tam běžně neobjevují.Naopak,většina Turků připomíná naše opálené nepřizpůsobivé spoluobčany.Je mi líto,ale ,bohužel,je to tak.Na pohledného Turka jsem nikdy nenarazila!!!A to jsem navštívila Tureckou a Egejskou Riviéru,cestovala jsem i po vnitrozemí,ale muž typu Tarkana nikde!Asi byl náš milovaný Tarkan zrovna mimo turecké území. *16* Zyw
  • Tarkan je jen jeden,bohužel,krásný člověk,úžasný zpěvák,charismatická,originální,orientální osobnost,naprosto výjimečný,jedinečný a nesmírně přitažlivý jedinec,který má osobní kouzlo pro tolik lidí,různé orientace.Pro mě ztělesňuje ideál muže,kterého budu navždy obdivovat.Forever Tarkan!!! *14* *14* *14*
  • Fanoučci z Česka, spojme se a dokažme, že i v Česku má Tarkan své fanoušky, které ho miluji a čekají na jeho příjezd: https://www.facebook.com/tarkanCZ ♡
  • tara2015
    Je naprosto úžasný.Už jsem myslela že mě nic neohromí ale TARKAN mě úplně rozhodil.Tolik temperamentu se jen tak nevidí. *3*
  • TARKAN je proste uzasny,navstevuji kazdy rok Turecko,je to jako pohadka Tisic a jedna noc.Tarkana si poustim dost casto a vzpominam na tu krasnou zemi.Rada bych se zucastnila jeho vystoupeni 2
  • *14* *14* Seni seviyorum Tarkan!! Çok güzel o yeşil gözler,saç,dudak...HER ŞEY! Canım benim sadece sen için bana çok daha nasıl güzel Hiç kimse sadece Tarkan benim! *4* *14* You in my heard,in the soul anywhere...ít´s my World! Only you som beautiful very your eyes and all (AMAZING) SUPERNATURALY!!! *14* *14* Only you!because I Love You! *13* *14*
  • martina.mahtion
    Zdravim...Je něco nového o božskem Tarkanovi?Rok 2014 a nikde žádné zprávy.Je fajn číst že ženy maji stále šanci:D,i když je 1:1000 000 000,že bychom ho potkaly:D Ach jo *14* Tak ať žije náš Pan Božský! *1* Prosím cokoliv nového někdo bude vědět,napište dik:D
  • Ano. Není. Vím to jistě. A nepotřebuji na to žádné jiné zdroje. :-)
  • TARKAN NENI HOMOSEXUÁL!!!! Vím to jistě ze spolehlivého zdroje ;)... takže dámy máte šanci :D :D :D
  • Až na to, že to neni Arab, ale Turek ty kozo *1* *1*
  • Arabum také nevěřím ale Tarkan je TUREK *1*
  • pesničky má skvelé (aspoň pre mňa), ale on je ešte lepší, je kráásny *14*
  • a ty jsi pěknej ču*ák nebo pí*a :D
  • Tak jsem opět poslouchala a sledovala krásného charismatického Tarkana,došlo mi,že se málokdy podaří matce přírodě tak dokanalé,snad nadpozemsky ideální,přímo božské dílo jménem Tarkan.Nemůžu uvěřit,že tenhle úžasný výtvor přírody je v ČR téměř neznámý!!!Tolik hezkých mužů je na světě,ale žádný z nich není jako on!Neznám nikoho,kdo by se mu alespoń trochu podobal.Tolik sexuální energie *3* *14* *4* jako on,to nikdo jiný nevyzařuje,bohužel!Ty jeho neuvěřitelně krásné azurové oči,ten jeho ochlupený hrudník *14* *4* *16* ,no to je pastva pro (nejen ženské)oči.A když se zavlní v bocích,zavrtí svým malým tureckým zadečkem,tak jsem (já ateista!) v nebi *14* *4* I love My darling,Tarkan *14* *14* *16*
  • Právě že už jsem v Turecku několikrát pobývala,tak ,bohužel vím,že muži turecké národnosti hodně připomínají naše opálenější nepřizpůsobivé spoluobčany,žádný z nich ani maličko nepřipomínal nádherného Tarkana,škoda!!! *16* Ale byla jsem překvapena,co nádherných,štíhlých žen a dívek zde žije!!!Skutečně,překrásných a luxusně,moderně oblečených,paráda *3* *14* *4* A podotýkám,že jsem 100% heterosexuálně orientována.
  • Tarkan je pěknej (zvlášť na tý profilový fotce), ale Arabům nevěřím!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit