Přejít na výpis diskuzí

Tarkan

OSOBNOST 31.12.2006 
67 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprosta pravda a lepe bych to nerekla ;) *14*
  • Poznám teda dosť veľa Turkov a nie len on je taký príťažlivý, nádherný a sexy ;) To len treba zájsť do Tureckého štátu a hneď by si videla, koľko turkov by ťa očarilo :D
  • Tolik Turků člověk uvidí,nejen v Turecku,ale bohužel žádný z nich není tak charismatický,přitažlivý a sexuálně neodolatelný jako právě on-jedinečný,nádherný a kouzelný sexsymbol Tarkan.I love forever my Tarkan!!! *3* *3* *14* *14* *14*
  • cok tatlisin Tarkan :** )))) sen melek))
  • Sice nevím, kdo jsi, ale uvědom si, že ptáka chlupatýho mít nemůže, protože muslimové se holí :)
  • Zamysli se co říkáš.. Jak můžeš Turky srovnávat s Arabama? Největší kravina.. Jediný co mají společné, je náboženství.
  • Sleduji s pobavením jak všíchni řešíme Tarkanovu sexuální orientaci,přitom nám to může být úplně ukradený,protože se stejně nemáme šanci stát jeho partnery.Pro nás je prostě nedosažitelný.Tak si můžeme o to víc vychutnat jeho geniální umění i jeho neodolatelnou mužnost.Není přitažlivějšího umělce než je on.Díky němu objevuji nejen Turecko,ale snažím se pochopit i arabský svět.
  • Re: Tarkan je homosexuál

a sakra!=D
  • Re: Re: Re: HOVNO

Chlapče,proč urážíš někoho,koho vůbec neznáš a nic o něm nevíš?!To že někdo má jiný vkus než Ty,ještě neznamená,že je neinteligentní!Můžu Tě ujistit,že v arabském světě je Tarkan nesmírně populární,jeho sláva je neuvěřitelná.To že ho tady v Česku skoro neznáme je naše mínus.Nebuď tak nenávistný.Zdá se,že těžce závidíš,asi budeš mít nějaký problém sám ze sebou,nejspíš nejsi milován a to Tě žere.To víš,tak rajcovní jako je Tarkan není každý,to je dáno jen výjimečným,mezi které Ty zjevně nepatříš.Ale nic ve zlém,přeji Ti vše dobré a hodně lásky!!! *14* *14* *14*
  • pavlovsky84

Kompletní discografie Tarkana

Vkládám kompletní discografii Tarkana aby jste věděli co vše a kdy vydal.
    Problém bude že některé asi i většina cd není vydaná pro evropu..

1992 - Yine Sensiz
    1994 - Aacayipsin
    1997 - Ölürüm Sana
    1999 - Tarkan
    1999 - Bu Gece/Single
    1999 - Şıkıdım/Single
    1999 - Şımarık/Single
    2001 - Hüp/Single
    2001 - Karma
    2001 - Kuzu Kuzu/Single
    2002 - Özgürlük İçimizde/Single
    2002 - Bir Oluruz Yolunda/Single
    2003 - Dudu
    2005 - Bounce/Single Türkiye
    2005 - Ayrılık Zor/Single
    2006 - Start The Fire/Single
    2006 - Come Closer
    2006 - Bounce/Single Avrupa
    2007 - Metamorfoz
    2008 - Metamorfoz Remixes
    2008 - Uyan/Single
    2010 - Adımı Kalbine Yaz

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pavlovsky84

Re: Re: HOVNO

Děvče chtěl bych vidět tvého přítele.. věřím že teprve bych viděl opravdové mega hovno.. když tohle dokáže napsat holka tak to lecos za ní vypovídá.. holt né každému pánbůh nadělil rozum.. ale u tebe děvče buď hodně šetřil nebo na tebe úplně zapoměl..
  • pavlovsky84

TARKAN

Miluji Tarkana už mooooc dlouho cca 14let, má krásné písničky, moc bych se chtěl dostat na jeho koncert, byl bych šťastný kdyby přijel do ČR.. vým jen že to natočil klyp sikidim ktrý se točil na barandově..
    miluji jeho hlas, hudbu a dokonalí vzhled..
    Také jsem zjistil že má i svůj parfém, jen nevím kde se dá koupit nemůžu ho na netu nikde najít.. pokud někdo ví tak budu moc vděčný za radu..
    Doufám že jednou zavíta i knám..
    *4*
  • Re: TARKAN

Myslím,že ho zbožňuje naprostá většina lidí,nejen v Turecku.Já,od první chvíle co jsem ho slyšela,tak jsem nepochybovala o jeho genialitě,o jeho nadpozemské,přímo božské originalitě.Pro mě je kouzelný,jedinečný,sexuálně naprosto neuvěřitelně přitažlivý muž,myslím že je ideální idol pro obě pohlaví.Přála bych mu krásný život,jsem moc šťastná,že tu pro nás je.Myslím,že se stane legendou a nesmrtelnou osobností ještě za svého života.Více takových Tarkanů nejen v Turecku!!!Turci máte být na koho pyšní!!!Je to Ježíš Kristus 21.století.Silná,krásná,charism atická osobnost.Ať žije věčně!!! *3* *3* *3* *3* *13*
  • dzina5111

TARKAN

TARKAN má najkrajšie pesničky zbožňujem ho je môj favorit. *14*
  • Tarkan je homosexuál

Ano je to tak.Když jsem byla v Turecku tak mi to místní potvrdili.Ale i přesto je tam zbožňován,muži i ženami.Všichni ho tam milují a jsou na něj hrdí.Je tak sexy!Neuvěřitelně vzrušující a okouzlující,moc mi připomíná F.Mercuryho.Kéž by neskončil jako on!
  • Re: Tarkan

Tarkan je velice krásný a smyslný chlap. Má krásný hlas plný citu a i kdyby byl homosexuál, tak je to jen jeho věc. Ale já tomu moc nevěřím. Nechápu, že lidi mohou být tak zlý. My co ho zbožňujem mu držme palečky, ať se drží na špici. Není jednoduché se pohybovat v těchto kruzích,poněvadž ztrácí veškerou svobodu a soukromí. *4* *14*
  • xbos83

Re: Tak konečná oprava - Fakt!

OBSAH nového alba:
    1. Sevdanın Son Vuruşu (Single 2010)

2. Acımayacak,

3. İşim Olmaz,

4. Kayıp,

5. Öp,

6. Adımı Kalbine Yaz,

7. Sen Çoktan Gitmişsin,

8. Usta-Çırak,

9. Acımayacak Gurcell Club Mix,

10. Adımı Kalbine Yaz Ozinga Club Mix,

11. Sevdanın Son Vuruş Suat Ateşdağlı Mix,

12. Öp Gurcell Club Mix,

13. Sevdanın Son Vuruşu Kivanch K Mix.
  • xbos83

Tak konečná oprava - Fakt!

Přátelé tak teď už na 100% nové album Tarkana Adımı Kalbine Yaz vyjde 29.07.2010. Můžete se těšit na 13 skvělích písniček! *4*
  • xbos83

Re: Tarkan

souhlas!
  • Tarkan

Je úžasný, dokonalý... nemám slov a ím je starší tím je lepší -), děvčátka trochu zklamu, ale asi jeho nebe je opravdu v jiné náruči než Vaší - asi to nikdy nepřizná, neb společnost je jaká je a s ohledem na arabskou mentalitu pokud nechce být ukamenovan a podobně tak mu asi nic jiného prostě nezbývá. Netruchlete, kdyby nebyl jaký je, nikdy by takhle fantastickej taky nebyl. .... tak mě kamenujte ... *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit