Přejít na výpis diskuzí

Tarkan

OSOBNOST 31.12.2006 
67 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xbos83

Re: Nové album

jéžiš moje překlepy! *16* *10* OPRAVA! v druhé polovině června!!!
  • xbos83

Nové album

V druhé polovině května 2010 má vyjít nové album Tarkan Patlıyorum už nyní se mrkněte na pilotní singl na http://www.youtube.com/watch?v=r6PO XAAZjyg&playnext_from=TL&videos=84o ewxtAnKo&feature=sub
  • antidicaprio

Re: Re: HOVNO

lol ,máš to prověřený ,co?? *1* *1* *1* *1* *1* *1* chtěla bych vydět tebe *1* *1* máš vlasy jako blidky ,ksicht jak hovno a oči jak chcanky ,zamysli se !jestli si myslíš že když sem hodíš něakou pí... tak seš cool ?ubohý mi ho máme radi a nevytočí nás to lollllllllll trapáku *1*
  • antidicaprio

tance

v celku dobrej zpěvák ,krásný písničky na břišní tance :-)tancuju na:kiss kiss,bounce a just like that ,paráda *4* *1* *1*
  • Tarkan?

Jestli tohle bude číst někdy nějaký můj kamarád nebo kamarádka, tak mi jako dárek Tarkana uneste a přivažte k posteli. Ale nejdřív ho ostříhejte a nechte mu strniště *takový ten nadržený smajlík* :D
  • dftd

jéj taka buzna :D
  • cd

Ahujky jestli chcete tak mam cd od Tarkana-Come Closer tak jestli nikdo bude chtít..tak není problém *4* *14* *15*
  • Re: cdd

Ahojda už jsi sehnala ty cd? Taky sháním. *3*
  • Re: eňo

Jo jo máš pravdu je to kluk k sežrání. Nevíš náhodou kolik cd už vydal? Marně nějaké sháním. *4*
  • Re: tarkan

Máš absolútne pravdu v plnom rozsahu.
  • Re: eňo

jo presne tak.... canim, askim seni sevyiorum.... cok guzel :-* *3*
  • Re: güzel güzel

Tarkan... Cok guzel... Seni Sevyiorum *14*
  • eňo

moc sexy turek. málo který zpěvák je tak krásný a má takové krásné písničky. a žádný tepouš to není, nevím kde jste se to dozvěděli vy kreténi. *16* *14* *3*
  • Tarkan

Gey tedy není... Česky moc neumím...Sem z Türky..vím ze není... *13* ty to asi nevíš..
  • Re: HOVNO

JO A MÁ MALÝHO PTÁKA A KULKY ZATO JE CHLUPATEJ JAK GORILA!!!
  • HOVNO

VYPADÁ JAK HOVNO, ZMASTENY VLASY BARVY HOVNA, PRASECI OCI BARVY HUSIHO HOVNA KSICHT JAKO ROZTEKLY VOHNILY VELBLOUDI HOVNO!!!
  • je prostě ke zpapání

Holky je prostě ke zpapání co?A to ke snídani,k obědu,k večeři....no a o svačinkách ani nemluvě....žádná dietka,je tak třeskutě sexy,že nemusí ani zpívat,stačí se na něj jen podívat.Hm..bohužel u nás v česku jsem takového ještě nepotkala *14*
  • güzel güzel

Tarkan sen cok güzelsin canim.......... *14*
  • tarkan

Nejvíc sexy chlap, jaký kdy chodil po planetě... A to beru v potaz všechny Orlando Bloomy a Brady Pitty... A nevymluví mi to nikdo!
    Chcete odkazy na CD... hmm... mám, nemám... Tak já budu moc hodná: http://www.rapidlinks.co.uk/showthr ead.php?p=32302
    A slintáme dál... *5*
  • cdd

Ahujík já také schánim všechny jeho cd,ale nemůžu je nikde stáhnout.Plosím jestli je někdo má tak mi je pošlete na mail díkkk *5* *4* *5* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit