-
Re: Nové album
jéžiš moje překlepy! *16* *10* OPRAVA! v druhé polovině června!!! -
Nové album
V druhé polovině května 2010 má vyjít nové album Tarkan Patlıyorum už nyní se mrkněte na pilotní singl na http://www.youtube.com/watch?v=r6PO XAAZjyg&playnext_from=TL&videos=84o ewxtAnKo&feature=sub -
Re: Re: HOVNO
lol ,máš to prověřený ,co?? *1* *1* *1* *1* *1* *1* chtěla bych vydět tebe *1* *1* máš vlasy jako blidky ,ksicht jak hovno a oči jak chcanky ,zamysli se !jestli si myslíš že když sem hodíš něakou pí... tak seš cool ?ubohý mi ho máme radi a nevytočí nás to lollllllllll trapáku *1* -
tance
v celku dobrej zpěvák ,krásný písničky na břišní tance :-)tancuju na:kiss kiss,bounce a just like that ,paráda *4* *1* *1* -
Tarkan?
Jestli tohle bude číst někdy nějaký můj kamarád nebo kamarádka, tak mi jako dárek Tarkana uneste a přivažte k posteli. Ale nejdřív ho ostříhejte a nechte mu strniště *takový ten nadržený smajlík* :D -
dftd
jéj taka buzna :D -
cd
Ahujky jestli chcete tak mam cd od Tarkana-Come Closer tak jestli nikdo bude chtít..tak není problém *4* *14* *15* -
Re: cdd
Ahojda už jsi sehnala ty cd? Taky sháním. *3* -
Re: eňo
Jo jo máš pravdu je to kluk k sežrání. Nevíš náhodou kolik cd už vydal? Marně nějaké sháním. *4* -
Re: tarkan
Máš absolútne pravdu v plnom rozsahu. -
Re: eňo
jo presne tak.... canim, askim seni sevyiorum.... cok guzel :-* *3* -
Re: güzel güzel
Tarkan... Cok guzel... Seni Sevyiorum *14* -
eňo
moc sexy turek. málo který zpěvák je tak krásný a má takové krásné písničky. a žádný tepouš to není, nevím kde jste se to dozvěděli vy kreténi. *16* *14* *3* -
Tarkan
Gey tedy není... Česky moc neumím...Sem z Türky..vím ze není... *13* ty to asi nevíš.. -
Re: HOVNO
JO A MÁ MALÝHO PTÁKA A KULKY ZATO JE CHLUPATEJ JAK GORILA!!! -
HOVNO
VYPADÁ JAK HOVNO, ZMASTENY VLASY BARVY HOVNA, PRASECI OCI BARVY HUSIHO HOVNA KSICHT JAKO ROZTEKLY VOHNILY VELBLOUDI HOVNO!!! -
je prostě ke zpapání
Holky je prostě ke zpapání co?A to ke snídani,k obědu,k večeři....no a o svačinkách ani nemluvě....žádná dietka,je tak třeskutě sexy,že nemusí ani zpívat,stačí se na něj jen podívat.Hm..bohužel u nás v česku jsem takového ještě nepotkala *14* -
güzel güzel
Tarkan sen cok güzelsin canim.......... *14* -
tarkan
Nejvíc sexy chlap, jaký kdy chodil po planetě... A to beru v potaz všechny Orlando Bloomy a Brady Pitty... A nevymluví mi to nikdo!
Chcete odkazy na CD... hmm... mám, nemám... Tak já budu moc hodná: http://www.rapidlinks.co.uk/showthr ead.php?p=32302
A slintáme dál... *5* -
cdd
Ahujík já také schánim všechny jeho cd,ale nemůžu je nikde stáhnout.Plosím jestli je někdo má tak mi je pošlete na mail díkkk *5* *4* *5* *15* *15* *15*