-
Tolik Turků člověk uvidí,nejen v Turecku,ale bohužel žádný z nich není tak charismatický,přitažlivý a sexuálně neodolatelný jako právě on-jedinečný,nádherný a kouzelný sexsymbol Tarkan.I love forever my Tarkan!!! *3* *3* *14* *14* *14*
-
-
Naprosta pravda a lepe bych to nerekla ;) *14*
-
Poznám teda dosť veľa Turkov a nie len on je taký príťažlivý, nádherný a sexy ;) To len treba zájsť do Tureckého štátu a hneď by si videla, koľko turkov by ťa očarilo :D
-
-
Právě proto,že už jsem v Turecku několikrát pobývala,tak vím,že muži jako je Tarkan se tam běžně neobjevují.Naopak,většina Turků připomíná naše opálené nepřizpůsobivé spoluobčany.Je mi líto,ale ,bohužel,je to tak.Na pohledného Turka jsem nikdy nenarazila!!!A to jsem navštívila Tureckou a Egejskou Riviéru,cestovala jsem i po vnitrozemí,ale muž typu Tarkana nikde!Asi byl náš milovaný Tarkan zrovna mimo turecké území. *16* Zyw
-
Právě že už jsem v Turecku několikrát pobývala,tak ,bohužel vím,že muži turecké národnosti hodně připomínají naše opálenější nepřizpůsobivé spoluobčany,žádný z nich ani maličko nepřipomínal nádherného Tarkana,škoda!!! *16* Ale byla jsem překvapena,co nádherných,štíhlých žen a dívek zde žije!!!Skutečně,překrásných a luxusně,moderně oblečených,paráda *3* *14* *4* A podotýkám,že jsem 100% heterosexuálně orientována.
-
-
-
Tarkan je jedinečný,je užasný,obdivuji ho pořád.... *14* *14* *14* *14* *14*
-
Je naprosto úžasný.Už jsem myslela že mě nic neohromí ale TARKAN mě úplně rozhodil.Tolik temperamentu se jen tak nevidí. *3*
-
güzel güzel
Tarkan sen cok güzelsin canim.......... *14* -
-
Re: güzel güzel
Tarkan... Cok guzel... Seni Sevyiorum *14*
-
-
Nové album
V druhé polovině května 2010 má vyjít nové album Tarkan Patlıyorum už nyní se mrkněte na pilotní singl na http://www.youtube.com/watch?v=r6PO XAAZjyg&playnext_from=TL&videos=84o ewxtAnKo&feature=sub -
-
Re: Nové album
jéžiš moje překlepy! *16* *10* OPRAVA! v druhé polovině června!!!
-
-
TARKAN NENI HOMOSEXUÁL!!!! Vím to jistě ze spolehlivého zdroje ;)... takže dámy máte šanci :D :D :D
-
-
Ano. Není. Vím to jistě. A nepotřebuji na to žádné jiné zdroje. :-)
-
-
A je!
-
-
-
Sleduji s pobavením jak všíchni řešíme Tarkanovu sexuální orientaci,přitom nám to může být úplně ukradený,protože se stejně nemáme šanci stát jeho partnery.Pro nás je prostě nedosažitelný.Tak si můžeme o to víc vychutnat jeho geniální umění i jeho neodolatelnou mužnost.Není přitažlivějšího umělce než je on.Díky němu objevuji nejen Turecko,ale snažím se pochopit i arabský svět.
-
*14* *14* Seni seviyorum Tarkan!! Çok güzel o yeşil gözler,saç,dudak...HER ŞEY! Canım benim sadece sen için bana çok daha nasıl güzel Hiç kimse sadece Tarkan benim! *4* *14* You in my heard,in the soul anywhere...ít´s my World! Only you som beautiful very your eyes and all (AMAZING) SUPERNATURALY!!! *14* *14* Only you!because I Love You! *13* *14*
-
Tak jsem opět poslouchala a sledovala krásného charismatického Tarkana,došlo mi,že se málokdy podaří matce přírodě tak dokanalé,snad nadpozemsky ideální,přímo božské dílo jménem Tarkan.Nemůžu uvěřit,že tenhle úžasný výtvor přírody je v ČR téměř neznámý!!!Tolik hezkých mužů je na světě,ale žádný z nich není jako on!Neznám nikoho,kdo by se mu alespoń trochu podobal.Tolik sexuální energie *3* *14* *4* jako on,to nikdo jiný nevyzařuje,bohužel!Ty jeho neuvěřitelně krásné azurové oči,ten jeho ochlupený hrudník *14* *4* *16* ,no to je pastva pro (nejen ženské)oči.A když se zavlní v bocích,zavrtí svým malým tureckým zadečkem,tak jsem (já ateista!) v nebi *14* *4* I love My darling,Tarkan *14* *14* *16*
-
TARKAN je proste uzasny,navstevuji kazdy rok Turecko,je to jako pohadka Tisic a jedna noc.Tarkana si poustim dost casto a vzpominam na tu krasnou zemi.Rada bych se zucastnila jeho vystoupeni 2