-
vypadá staře
Vypadá na 30,a to je jí teprv 21!!!!! *1* -
:)
DOKONALOST!!! *14* -
haydenashley
ahoj lidi její sestra myslim že se jmenuje kristýna měla chodit se mnou do třídy na Novy HK..hustý ne? *4* *7* -
Taťána reprezentuje ČR.
Říkejme si co chceme, náš názor nikoho nezajímá, důležité je to, že vyhrála miss world a že američani konečně ví, že existuje ňáká čr a tam sou hezký holky, ve světě ji lidé milují, to je hlavní, náš názor je na nic, tak ji nechme na pokoji a buďme rádi, že ji máme!!! -
-
Re: Taťána reprezentuje ČR.
Přesně tak my by jsme na ní měli být pyšní nikomu z českých miss se nepovedlo to co jí...Ona je uznávaná na celém světě znají jí dokonce i v gruzii (mám tam kamarádku) což je na čecha dcl úspěch... *3*
-
-
foto
Ahoj strašně tě prosím jestli by jsi my neposlala foto s podpisem na adresu Svatoňovice 99 747 87 předem dekuji -
emaili,icq,vily
AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík
http://spidercat.blog.cz/ -
Je supéér!
*14* Já newím co řešíte,když je nej!Někdo si myslí něco jiného,ale je to jeho názor! *14* -
PRAVÁ MISS WORLD
Obdiv největší. Taťánu mám moc ráda, ona si opravdu zasloužila být Miss World. *3* -
Taťána v mezinárodním dokumentu
Upoutávka na unikátní dokument na téma "Nejdůležitější věc v životě" s Taťánou Kuchařovou: http://www.youtube.com/watch?v=WX3r z5Tz2YU -
-
Re: Taťána v mezinárodním dokumentu
Kdy a kde bude ke shlédnutí celý dokument, prosím?
-
-
káže vodu, pije víno
Tato slečna je fakt kočka o tom není pochyb, ale docela mě dostává, když vidím, jak někde přebírá šek pro svou nadaci třeba na dvacet, třicet tisíc a v ruce má kabelku od Diora za padesát....To mi příde jako výsměch, kdyby si pár takových luxusních kousků odepřela, mohla by pomáhat formou osobních darů, prezentovala by se stejně dobře a nemusela přitom tahat prachy ze sponzorů....Ale jinak jí samozřejmě fandím za to co dokázala *14* -
-
Re: káže vodu, pije víno
a ty dáváš na nadaci kolik???? -
Re: káže vodu, pije víno
většinu takových věcí má půjčených...takové osobnosti jako je ona se nebojí půjčit na akci kabelku ani dior
-