-
kucharova
Ahoj vsem.Mam na vas vsechny takovy dotaz.Neustale jen ctu jak je neprirozena a ze,je to 'jen' hloupa blondyna,ale zapominate ze,ji lici vizaziste.A kolik z vas ma na hlave svou barvu?Je jedno jestli se nabarvite na blond nebo na cerveno.A hlavne sama mam skusenosti s modelingem a vim,ze tyto nazory vyvolavazavist,co holky? -
-
Re: kucharova
Je sice pravda, že ji líčí vizážisté, ale pochybuju, že by nesměla říct svůj názor, kdyby se jí to nalíčení nelíbilo... Pokud ovšem má vkus... Navíc Táňa v jednom rozhovoru řekla, že v době, kdy byla Miss World, často vizážisty k dispozici vůbec neměla a musela se tudíž líčit sama... Jinak já osobně jsem toho názoru, že není ani tak nepřirozená vzhledově, jako spíš svým chováním. A co se týče té závisti: Nevim, jak ostatní, ale já osobně jsem sama se sebou spokojená, a nechápu, proč bych měla Taťáně závidět, že vypadá o deset let starší, než ve skutečnosti je, a že o ní celkem dost lidí tvrdí, že je nepřirozená a neupřímná (což já mimochodem rozhodně nejsem). P.S.: Barvu vlasů mám svojí. *3* -
-
Re: Re: kucharova
je to sama pretvarka je neprirozena
-
-
-
Taťána Kuchařová
Já osobně teda nesouhlasím s těmi, co píšou, že je Táňa přirozená - mně se naopak zdá být dost neupřímná. Jsem sice moc ráda, že právě ona vyhrála Miss World 2006, ale jen proto, že tam reprezentovala Česko. A určitě je krásná, ale když je výrazněji nalíčená, tak vypadá hrozně. -
Tuctovka
Je hezká,to jo,ale je tuctová..není na ní nic výjimečnýho..sorry..jestli chcete vidět hezkou ženskou,podívejte se na Christinu Ricci -
otázka
ahoj,Taťána je úžasná a má moc krásné vlasy,proto by mě zajímalo zda-li má jen melír nebo si pomáhá i barvou.))) *5* *5* -
taky názor
nyní hezká je to nikdo nemůže říct že ne, ale v dobách miss ČR a předtím byla jen obyčejná tuctovka v davu.Titul miss jí vynesl zřejmě mnoho zkušeností triků jak si pomoci vypadat ještě lépe. Méně makeupu jí sluší víc ,v době miss world byla jedna velká spudrovaná panenka s přemírou líčidel, poslední dobou i dost zhubla a vvypadá dobře. Jen vypadá opravdu starší než je jí ve skutečnosti.Ale fandím ji a přeji jen to nej. Jak tu již někdo psal stačí se rozhlédnout po českých ulicích běhá tam opravdu mnoho kráných dívek a to víc než je Táňa. -
Narozeniny
všechno nejlepší taťiii *15* -
hadšová co ju sem pletete!!!
Jak tu někdo psal že je hezčííí Lucie Hadašová tak: Přiznám se, neznám ji ale okamžitě co jsem si to přečetla jsem se na ni podívala!!! a musím vám říct že jsem se lekla....!!!!!!!! tak ošklivá jako Hadašová bych teda nikdy chtít nechtěla!!! a ted ještě jak vypadá bez makeupu jéééžíííííš *9* no a ted k Táni je mooooc hezkáá a tytul miss World si plně zasloužíí!!! -
Narozeniny den před Štědrim dnem
No mít narozeniny 23.12. to nezáwidim. Ale přeju vše nej,nej a pár tý krási ještě na vrch! *1* *15* -
blahopřání
Vše nejlepší k narozeninám přeje oddaný fanoušek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! -
Názor na Táňu
Sice Táňu neznám osobně, ale znají ji mí přátelé. Každý má "nároky" na krásu jiné. Ač jsem holka, musím říct, že Táňa je opravdu krásná. Někomu se líbí Hadašová, někomu Christová, jiným Táňa. Já tuhle osůbku obdivuji, fandím jí a přeju jí hodně štěstí. Každý si může na veřejných diskusích psát co chce, ale lidi zamyslete se, vám by bylo jedno, kdyby o vás ostatní psali to co není pravda? Takže zkuste si Táňu nejdříve prověřit a pak si udělejte názor, ale házet na ni špínu a pomlouvat ji, i když ji neznáte je hnusný a jednou se vám to taky může vrátit.