-
Miss World
Uf to je teda ženská má snad všechno co k dokonalosti patří a My musíme být rádi,že jí máme *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Miss World
jo jo s tím bych s tebou souhlasil *4*
-
-
fdvgdf
Táňa je krásná, inteligentní a přirozená. Podle mě jedna z nejkrásnějších modelek vůbec. Má charakter a na nic si nehraje. -
Nemá konkurenci
Ta holka je vážně nádherná!!! Říkejte si co chcete, ale nezískala by ten titul, kdyby to nebyla pravda!!! Vypadat jako ona, asi bych se zbláznila štěstím, ona je krásná, ona je dokonalá, ona je miss world...ona je Taťána Kuchařová!!! -
-
Re: Nemá konkurenci
Úplně souhlasím s tímto příspěvkem, jen s jednou věcí ne a myslím si, že Táňa by taky nesouhlasila. Opravdu, nikdo nemůže být dokonalý, ani Matka Tereza, princezna Diana, Táňa, já, ty...prostě nikdo, pořád máme všichni na sobě co zdokonalovat a tohle by řekl snad každý. Ale chci říct, že Táňa je určitě vzorem pro dnešní holky, nejen krásou, ale vyjadřováním, vystupováním, chováním...Je to noblesa a elegance v jedno.
-
-
Mám její autogram
Taťána si tento prestižní titul vážně zasloužila!Já prodávám autogramy podařilo se mi něco fantastického!Získat dva její autogramy.Dodnes tomu nemůžu uvěřit, že se mi to povedlo ale je to tak.Ale mě stačí pouze jeden autogram takžýe ten druhý je na prodej!Zájemci napište mi na mail dizzlinka@gmail.com
Je to originál a je vážně moc krásný! -
Tána
Tahle MISS SE STĚMA DNEŠNÍMA VUBEC NEDÁ POROVNÁVAT. tO PROSTĚ NEJDE!!!!!!!!!!!! oNA MÁ NĚCO CO TY OSTATNÍ NE A TO HLAVNĚ INTELIGENCI A CHARAKTER!!!!!!!!! Má jiskru a je strašně přirozená!!!!!!! -
HADAŠOVÁ
Lucie Hadašová je hezčí ! MNOHEM *5* -
-
Re: HADAŠOVÁ
i když si myslíš že je hezčí(i když neni ale je to tvůj názor a já ti ho brát nebudu)tak je mnohem inteligentnější......chytřejš -
Ajajaj, myslím, že i krása se dá hodnotit a i když se ti líbí Hadašová, tady jsi na diskusi u jiné modelky...pro nás (pro fanoušky) mnohem krásnější, milejší, chytřejší miss...MISS WORLD! -
to jsi asi slepej -
s tím nesouhlasím:-)táňa má souměrnější obličej.
-
-
Táňa
Je moc krásná.Titul MISS WORLD jí doopravdy sedí. *1* -
Královna krásy
Je moc hezká a ještě k tomu chytrá a inteligentní.Myslím,že jí ten titul právem patří. *3* *4* -
slovenka Taťána
no jasné že je pekná ked je slovenka teda napoli slovenka má otca slováka takže je aj slovenka a narodila sa v trnave to je tiež na slovensku tak nech sa nevyhlasuje že je češka ked má korene na slovensku to sa mi nepáči -
-
Re: slovenka Taťána
To musel být opravdu Slovák jak poleno,když se jmenuje Kuchař *1*
-
-
...
NEJKRÁSNĚJŠÍ HOLKA V ČECHÁCH A VŮBEC NA SVĚTĚ...KRASAVICE JAK MÁ BÝT!! *3*