Přejít na výpis diskuzí

Taťána Kuchařová

OSOBNOST 31.12.2006 
243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsi prostie krasná nic krásnějšieho som neviděla *4* *4* *4* *1* *1*
  • Njn

No jo, jde vidět, že make-up toho dokáže udělat hodně. Když se podíváte na fotky, kde není nalíčená, tak je to katastrofa. Já ji tak vidět v noci, tak se nikdy nevzbudím z noční můry. A holky, chtete být jako ona? Proč?! Každý člověk je originál. Já osobně bych teda jak ona vypadat nechtěla. Já jsem se sebou spokojená. A když se tak zamyslím, je na světě spousta krásnějších holek než je ona. A když to vyhrála, sláva jí teď stoupne do hlavy a bude z ní ta namyšlená husa... Buďme realisti. Každý víme co to obnáší být slavý = peníze, namyšlenost.....
  • Taťána

Myslím, že jste trapní, vy všichni, co říkáte, že není hezká, je to dokonalá holka, která to ještě někam dotáhla. Je to nejhezčí miss všech dob a kdo říká, že ne, tak jenom trapně závidíte.
    • Re: Taťána

Alw piču,nejhezčí miss všech dob je Monika Žídková na ni Kuchařová nemá.Miss World vyhrála jen protož eto pořádali v polsku,když to dávali v číně,vyhrála to asiatka,korejka,takže jen proto. *1*
  • Já ji potkal *13* nedávno jsem ji potkal a bože,tohle je naše miss world?strašný hrozný.mé iluze jsou pryč *8* *11*
  • emaili,icq,vily

AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík

http://spidercat.blog.cz/
  • Nesouhlasím s tím, že Taťána má normální postavu!!! Kdo tady máte účet prosím upravte její profil. Vždyť je to Miss World! Já bych tam napsala postava: hubená
    Prosím upravte to
    Děkuji
  • táňa

Jez hezká ale byli tam i hezčí!!! *5*
  • Miss

Táňo jsi ta neeeeejjjj mIss kterou jse vždy viděla. už od samého začátku jssem věděla že to vyhraješ ty. kdo jiný než krásná blonďatá češka. Jsi fakt super a to cestování ti moc závidím. *3* *3*
  • NEnenene ... tak tahle slečna mi teda vůbec není sympatická, je taková uměla, příjde mi že je tak po 5-ti plastických operacích
  • ........

Myslím,že je to hezká a sympatická holka a žádné plastiky nemá!!Určitě znám i hezčí holky než je ona,ale je zbytečný se v tom štourat,přeju jí úspěch a nejsem závistivá narozdíl od některých.To je vše *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit