-
Tat´ána K.
no koment *1* -
Neni divná
mně jako letitýmu grounderovi snad nebudete namlouvat že je tato dívka divná a prosim bes odezvi, uvnitř je taká jakou nejspíš nepoznáš nikdy *16* *5* -
ehm??!!
Tak jako jestli tohle je nejkrásnější žena tak to já sem volume taft na vlasy *7* *15* -
-
Re: ehm??!!
já bych chtěla vidět tebe jen jí závidíš protože vyhrála misss world a ty jsi jen obyčejná husa ona je alespon inteligetní a přemýšlí než něco vypustí do světě ty mluvíš zřjmě jak ti huba narostla a ty se zase nemusíš líbit jí
-
-
Miss World
Uf to je teda ženská má snad všechno co k dokonalosti patří a My musíme být rádi,že jí máme *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Miss World
jo jo s tím bych s tebou souhlasil *4*
-
-
Krásná by byla. Je sice pravda, že to s péčí o vzhled celkem přehání a výsledek je dost nepřirozený.Taková vyžehlená... *1*
Povahově se mi zdá však falešná jako Andrejka Verešová a nesedí mi. Ta její kontrola nad sebou a navíc. Na povaze člověka ji zase tak nesejde, důležité kolik má prachů a nebo co znamená. Myslím, že ji hodně prší do nosu, prostě se změnila a to vypovídá hodně o její inteligenci.
*9* *6* -
haydenashley
ahoj lidi její sestra myslim že se jmenuje kristýna měla chodit se mnou do třídy na Novy HK..hustý ne? *4* *7* -
HAPPY BIRTHDAY!!!
Taťjáno přeji ti Vše nejlepší k tvým krásným 23 narozeninám *3* A zároveň ti přeji veselé Vánoce a Šťastný Nový Rok *4* -
tana je super skoda že nevyhrala doma jsme ji fandili *3* *1* *2* *15*
-
zapomněla jsem popřát 23.12 všechno nejlepší k narozeninám takže to píšu až teď.
-
Všechno nejlepší k svátku *3*