Přejít na výpis diskuzí

Taťána Kuchařová

OSOBNOST 31.12.2006 
243 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • už vás mám dost vyjadřujete se o ní jako kdyby ste ji znali znáte ji??? tak ji neUrážejte je moc hezká *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • pravdomluv mas pravdu.
  • Nemá konkurenci

Ta holka je vážně nádherná!!! Říkejte si co chcete, ale nezískala by ten titul, kdyby to nebyla pravda!!! Vypadat jako ona, asi bych se zbláznila štěstím, ona je krásná, ona je dokonalá, ona je miss world...ona je Taťána Kuchařová!!!
    • a.n.d.y

Re: Nemá konkurenci

Úplně souhlasím s tímto příspěvkem, jen s jednou věcí ne a myslím si, že Táňa by taky nesouhlasila. Opravdu, nikdo nemůže být dokonalý, ani Matka Tereza, princezna Diana, Táňa, já, ty...prostě nikdo, pořád máme všichni na sobě co zdokonalovat a tohle by řekl snad každý. Ale chci říct, že Táňa je určitě vzorem pro dnešní holky, nejen krásou, ale vyjadřováním, vystupováním, chováním...Je to noblesa a elegance v jedno.
  • Z môjho pohľadu sú víťazkami jednoznačne obidve... A každá v niečom inom. Fascinujúca kombinácia dvoch úplne odlišných žien a finalistiek Tatiany a Anny. Prvá bola dokonalá dokonalosť, druhá nedokonalá dokonalosť. Prvá kontrolovaný a premyslený prejav, druhá detská spontánnosť, radosť, plachosť. Prvá dôraz na techniku, druhá na emócie. Čo mali spoločné bola neskutočná túžba vyhrať a nepripustenie si možnosti porážky. Bol to zážitok sledovať ich spoločný boj: tanečný aj osobnostný. Nedivme sa, že vyhrala Anna: v jednoduchosti, uvoľnenosti a v hravosti je sila! V dnešnej dobe sme už unavení z tlaku "byť dokonalým", ktorý nám kradne slobodu a vlastné, obyčajné JA! :-) Tatiana a Anna gratulujem Vám obom! Boli ste skvelé. A to, ktorá z Vás vyhrala svedčí o preferenciách národa! A tie nemusia byť usmerňované jednoznačne závisťou!
    • Jste inteligentní žena s výborný postřehem,napsala jste to famózně:)
  • ellain

hadšová co ju sem pletete!!!

Jak tu někdo psal že je hezčííí Lucie Hadašová tak: Přiznám se, neznám ji ale okamžitě co jsem si to přečetla jsem se na ni podívala!!! a musím vám říct že jsem se lekla....!!!!!!!! tak ošklivá jako Hadašová bych teda nikdy chtít nechtěla!!! a ted ještě jak vypadá bez makeupu jéééžíííííš *9* no a ted k Táni je mooooc hezkáá a tytul miss World si plně zasloužíí!!!
  • Taťána - Úřad práce P3

Já jsem Taťánu potkala na Úřadu práce P3, má tam tetu, která má všechny její fotky vystavený na stole a mediálního poradce. Vešla jsem do místnosti a pozdravila mě jako první což je OK. Je to taková ta "hvězda třídy mno". Veronika *4*
  • miluju jíííííííííííí a přeju jí hodně štěstí s Ondřejem!
  • Už vypadá hrozně i na titulkách časopisů. Retuše už asi nepomáhají.
  • Taťána se mi líbí a myslím, že Miss World vyhrála právem.
    • Mě se tatána taky líbí je hezká holka ale má hodně plastik zvětšené rty,nos,prsa-jako je hezká pořád ale bývala hezčí a ten horní red má strašný,vypadá jak kačer to musíte všichni uznat že ty plastiky jdou vidět a ani náhodou je nepotřebovala...
  • já ji táááák miluju,je užasná ani se nedivim že je Miss World *4*
    • To ,,telátko,, patří sem
  • Vůbec se mi tato ,,dokonalá krasavice,,nelíbí,hlavně ten nabobtnalý horní ret. Do soutěže Star Dance se nehodí je příliš výrazná a při pohybu zbrklá,její tanečník J.Onder jí mnohdy nestačí,její pohyby jsou křečovité z důvodu vyniknout za každou cenu!! Ondřej Brzobohatý je miláček,výborný herec a hudebník,ovšem sl.Kuchařová se k němu nehodí vypadá mnohem starší než ve skutečnosti je!!Já jí nefandím,je mi mnohem milejší Matěj Rupert,Šárka Kašpárková Imrich Bugár atd.Je zajímavé sledovat tyto soutěžící jak se rozvíjí jejich taneční um,a na to ta soutěž je!!
    • S tímto příspěvkem nezbývá než plně souhlasit.Prosím vybírejte příště ,,lidovější,,objekty a ne nějakou ,,Miss,,těch je všude tolik,že s nimi budeme brzy dláždit chodníky,je jich moc a jak se říká,,Všeho moc škodí?,!!!
    • Naprosto výstižné !!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší