-
Dobry den Tatiano, chci Vam poprat mnoho stesti v zivote.urcite jste uspesna(pokud uspech berete s povrchni stranky jak je vidno uspech kdekdo vidi jinak:) krasna zena co byla ve spravny cas, na spravnem miste a diky tomu vase sebevedomi nabylo takovych rozmeru, ze pokud s vami nekdo nesdili sympatie, prikladate to za dusledek zavisti neschopnosti ci hlouposti ? jak vznesene nadnesene chovani schovane za usmev.chci vam poprat stesti ,opravdovou radost s vlastnim miminkem a do budoucna trochu pokory aby nebylo videt v ocich, ze ve skutecnosti jste velice zamerena na sebe s myslenkami ona to jak jste krasnejsi a neco vic nez ostatni.krasa vychazi zevnitr.a ac mladi dela chyby jisteze.pochopite..a nebojte dnesni svet se necha lehce oblbnout usmevem, ze:)
-
nechapu vas
ona je krasna moc moc primo dokonala ... a nevim co t tady kecate ze ty veci ma pujceny jako kabelky atd... ona si to kupuje protoze ji je jedno jestli si to veme jednou na sebe a nebo to tostave treba kdyz je tvari chanelu,dioru,prady atd... atk to od nich dostane aby jim delala reklamu .... ona si to muze dovolit je krasna ,uspesna , malda ,chytra -proste dokonala zenska ktera ma i chyby!!!! *1* *15* *14* -
Vsechno nej nej *15*
-
....
No na některejch fotkách vypadá jak náká rajda, na jinejch zase jako obyčejná tuctová holka a na vyretušovanejch fotkách vypadá snad každej dobře... *7* -
-
Re: ....
tady je bez nalíčení a je nevýrazná !
http://www.blesk.cz/clanek/celeb rity-domaci-celebrity/139475/tatana -kucharova-se-do-roka-provda.html *15* -
-
No přesně, ty fotky je samá retuš, jinak jako ty modelky moc hezký nejsou, to já taky o sobě můžu říct jak jsem sexy když jsem na fotkách hodně vyretušovaná.
Jak například Hanychová, když je nenalíčená ak je docela ošklivá. *7* -
Re: Re: ....
A JE I TADY VE FOTKÁCH ! http://foto.osobnosti.cz/tatana-kuc harova-460164
-
-
-
myslím si o ní že je sympatická i když v gymplu hraje mrchu :DDDDD
-
Kočka
-
vše neeeeeeej Tat'ánko :))
-
PROSÍM VÁS O HLAS...děkuji
ahoj :))
PROSÍM O HLAS, JSEM DÍVKA ČÍSLO 24. NA STRÁNKÁCH inparty.cz/fotocasting/lipnik/ -
aaaaaa
Je opravdu lrásná a miss word vyhrála URČITĚ PRÁVEM -
Ahoj moc se mě nelíbí ani jí nemusim , mysli jak chodí s Brzobohatým tak ona se k němu nehodí , ale každý má svůj názor upřímě se mi nelíbí :( boužel. *9*