Přejít na výpis diskuzí

Taťána Kuchařová

OSOBNOST 31.12.2006 
243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .....

je pekne namyslena a na miss cr byly i hezci holky....a na miss w. jich tam bylo habadej...nerikam ze je skareda ale neni nejhezci *13*
    co na ni porota v miss w. videla???? *7*
    • Re: .....

Tatana je opravdu pekna dáma, ale ze by nejkrasnejsi na svete??Urcite je na svete mnoho tak krasnych a jeste vice krasnych divek nez je ona, ale proto ze nedelaji modeling,tak nejsou nijak viditelne!Je to jen o stesti v zivote, ale jinak je Tatna opravdu prekrasna..sice nekdy moc umela,ale slusi ji to!! *3*
  • Měří prý 177 ne 175 cm jak je uvedeno..
    • No tak 2cm ta nezabiju
  • CELEBRITY tam mělo být *15*
  • Miss

Já bych jí na Miss World teda vůbec netipoval,je hezká to jo,ale kdyby tam měla jít třeba takhle Kate Beckinsale nebo Angelina Jolie tak by neměla šanci.
    • Re: Miss

Jako je to češko-slovenka a neni Američanka,ale je nejhezči z tich co byly na MISS WORLD!!! *3*
  • Čauves ,Mě příjde že Taťána je až moc přeumělkovaná slečna,přiznávam že je pěkná ,to ano ale byly tam mnohem hezčí holky na který Táňa opravdu neměla...Jo a mimochodem má navíc umělý prsa.Czest
  • Miss

Myslím že si ten tytul zysloužila.Je krásná no prostě nádherná!!!!!!! *14* *14* *3* *4* *4*
  • Luky1987
    Mne se Kucharová zase líbí, ale Ondreje Brzobohateho nemusím
    • Nepomlouvej tady Ondřeje,zmetku Luke.Aby si na tebe nedošlápl. Podívejme na slováka jak se tady roztahuje-utečenec. Seš na ňu nadrženej co,a nezapomeň to vymazat ubožáku trapnej :))))
      Ty se zmůžeš jen na nějakou vopelichanou slepicu.
      Máme tě delší dobu v evidenci.
  • Miss

To jo, Taťana je fakt moc hezká holka, spíš teda dáma, jak ji považujou. Jinak si myslim, ze si to zaslouzi. Pravda, je sympaticka, hezka, taky mila a jeji povaha mi pripada v pohode, ikdyz ji znam jen z televize. *4* A jako, ja vim, ze na Miss World jde predevsim o krasu, ale taky o chovani,..... A v tom si myslim, ze Taťana vede. No, mozna tam bylo par hezcich Missek, ale treba jim chybelo to, co my lide u Miss World hledame.
  • Mně teda přijde hrozně přeumělkovaná, má umělý prsa a když si s každou ženskou dá práci kosmetička, tak každá je kost. Byly tam hezčí tipy a mě se tedy nelíbilo ani to její vystupování v TV. Ale to je můj názor
  • ahojkii

Ahoj tatano chtela jsem ti pogratulovat k vitestvi MISS WORLD.Jsem rada ze jsi to vyhrala zrovna.Chtela jsem se te zeptzat jestli by jsi mi poslala fotku s podpisem bna tuto adresu žaneta šperňáková akátová 1/458 havířov-šumbark 73601 zatim ahoj a perdem ti dekuju
    • Re: ahojkii

jj good holka straššně bych chtěla dosahnout tvych uspěchu!jak to delas?
      *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit