-
ona je hezká to se musi nechat,ale to je tak vše neříkám,že nemůže být v pohodě,ale něco mi na ní nesedí
-
otázka
Zdravím, jo je to holka jako lusk *4* Zajímalo by mě, když tu existuje ten fanclub, chtěl bych se jí na něco zeptat, je tu nějaká diskuze, kde by odpovídala na otázky?
Mějte se lidi *4* -
Ondřeje jsem měla ráda. Nevím kde dal hlavu. Jo, je mladá a hezká, ale nemyslím, že jim to vydrží.
Až bude stará a zbude ji jen osobnost, kterou nemá, tak pozná co si vzal. -
haha
No...myslim,ze tahle holka chodi vecne zmalovana jako cirkus *15* A soutez miss je jen o dobrem makeupu nez o krase. -
Přání k narozeninám
Táňo, všechno nejlepší k dnešním narozeninám. Hodně, štěstí, zadráví i lásky. *4* *3* -
:)
Taťana.. ty jo upe krásná modelka.. chtěla bych být jak ona upe.. *15* upe dokonalá *14* -
Já si myslím, že Taťána Kuchařová je sympatická a hezká, nic proti ní nemám
-
krásná to je
Taťána je krásná holka, ale neměla by to tak přehánět se solárkem a makeupem.Bez makeupu a neopálená vypadá mnohem lépe ! -
TaŤana
Je hezká to jí nikdo nebere , ale je vyumělkovaná. Nabarvené vlasy,napíchaný vchní ret a zvětšené prsa.Nevím ale přijde mí že takový holky do soutěžě nepatří... To by pak mohla vyhrávat každá druha vylepšená *13* -
-
Re: TaŤana
A ty ji znáš osobně, aby jsi o ni mohl tvrdit, že má umělá prsa, zvětšené rty...? Podívej se na dnešní missky, která z nich není namalovaná? Jsou všechny, že? A koukni se na holky na ulici, která z nich je namalovaná? Skoro každá, že? A co chlapi, kterej není navoněnej nebo nemá nagelovaný vlasy, popř. obarvený vlasy? To je dnešní móda a pokud se ti nelíbí, tak s tím stejně nemůžeš nic dělat. Zkus se podívat na jiné fotky Táni (třeba z dob, kdy nebyla Miss) a uvidíš, že si je velmi podobná a není to tím, že by byla uměle vylepšená nebo nalíčená... -
-
Re: Re: TaŤana
Tady nejde o to že je namalovaná ale o to že prostě každá holka by mohla mít umělý kozy a já nevim coještě jít do soutěže a hned by se na ní každej koukal jinak, taky mi to příde a souhlasim s tim prvním názorem a to úplně. Fakt moje řeč.Je docela málo missek který třeba nemaj ty rty přifouklý a nebo prostě maj uplně všechno přírodní bez jedinýho zásahu něčeho podobnýho. *13*
-
-
-
nádherná
JE TO NÁHODOU MOC KRÁSNÁ HOLKA CHTĚLA BYCH SE S NÍ MOC SEZNÁMIT A RÁDA!!!A NAMYŠLĚNÁ NENÍ!!!!! *4* *3*