-
prostě super, krásná a pořád stejná...doufáme, že budeš pořád tou stejnou Táňou jakou si byla *3*
-
nojo
jakto že už ve svých 13byla taková krásná chjo taková já nikdy nebudu,ale chcu to taky v životě někam dotáhnout aspon na modelink takže mi držte palečky *3* jo a ,,Taťana je fakt super,, -
miss tatana
tatana byla a je strasne krasna,takova ja nikdy nebudu *9* .ale tatane to viteztvi preji je fakt uzasna,papa *14* *15* *1* *3* -
Taťána
Tátě to přeju-to,že se stala MISS World 2006.Jen,ať se její kariéra vyvíjí dále,má na to.Obdivuju Tě,Taťáno!!!!!!!JSI SKVĚLÁ *4* *14* *1* -
mam ji rada ale hci chodit s ondsro
-
bezva
*14* *8* *14* *1* *3* *3* *1* *14* *8* *14* -
Co to je?
Beru, je to krásná holka? Ale miss world? Tak krásná zase není...je plno mnohem hezčích holek než je ona...je pěkná,ale ne zrovna na miss world...a ještě-plastika nosu,rtů a silikonový prsa?-to už není o kráse,ale o penězích-kdo má peníze, nechá se předělat a přirozeně hezký holky se můžou jít vycpat...to je smutný,ne? *9* -
-
Re: Co to je?
Jo tak to s tebou souhlasím,když si někdo jde na plastiku,tak je jasné,že ty přirozené holky nemají šanci,Táno styd se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Co to je?
Styd' se sama!!!!tana se nema zaco stydět!!!!Je krasna(nejkrasnejši)!!!A přestante ji pomlouvat!!!!vy jenom ZAVIDITE!!!! *15* *15* ona je *4*
-
-
Re: Co to je?
Docela by me zajimal zdroj techto informaci, protoze nevim jestli je to pravda. Ze zavisti se toho da spoustu napsat...
-
-
...
Taťána je fakt nádherná.....mám ji moc ráda... *14* *14* :-* -
taťanka
Chcete vidět ještě hezčí tak se mrkněte na http://s5.bitefight.cz/c.php?uid=31 590 -
Táňa
Táňa je naprosto dokonalá, a ten kdo o ní říká, že není hezká a podobné věci, jí jen závidí. Chtěla bych vidět ty, které o ní tvrdí, že zas tak hezká není. Daly by všechno za to, aby byly z poloviny takové, jako Táňa. Jistě má jako člověk nějaké chyby, to máme každý, ale je to skvělá holka, která zůstala sama sebou. Já jí znát osobně, byla by to pro mě pocta a nikdy bych jí nezradila:-)