-
...
NEJKRÁSNĚJŠÍ HOLKA V ČECHÁCH A VŮBEC NA SVĚTĚ...KRASAVICE JAK MÁ BÝT!! *3* -
Jsi moc překrásná a mám tě moc ráda.
-
slovenka Taťána
no jasné že je pekná ked je slovenka teda napoli slovenka má otca slováka takže je aj slovenka a narodila sa v trnave to je tiež na slovensku tak nech sa nevyhlasuje že je češka ked má korene na slovensku to sa mi nepáči -
-
Re: slovenka Taťána
To musel být opravdu Slovák jak poleno,když se jmenuje Kuchař *1*
-
-
prostevsechno.blog.cz
ahoj, prosím podívejte se , děkuju moooc :D -
Královna krásy
Je moc hezká a ještě k tomu chytrá a inteligentní.Myslím,že jí ten titul právem patří. *3* *4* -
Všechno nejlepší k narozeninám hodně štěstí zdraví *4* *4* a krásné a veselé Vánoce a krásný nový rok 2012 *3* *4* *15*
-
Táňa
Je moc krásná.Titul MISS WORLD jí doopravdy sedí. *1* -
HADAŠOVÁ
Lucie Hadašová je hezčí ! MNOHEM *5* -
-
Re: HADAŠOVÁ
i když si myslíš že je hezčí(i když neni ale je to tvůj názor a já ti ho brát nebudu)tak je mnohem inteligentnější......chytřejš -
Ajajaj, myslím, že i krása se dá hodnotit a i když se ti líbí Hadašová, tady jsi na diskusi u jiné modelky...pro nás (pro fanoušky) mnohem krásnější, milejší, chytřejší miss...MISS WORLD! -
to jsi asi slepej -
s tím nesouhlasím:-)táňa má souměrnější obličej.
-
-
Tána
Tahle MISS SE STĚMA DNEŠNÍMA VUBEC NEDÁ POROVNÁVAT. tO PROSTĚ NEJDE!!!!!!!!!!!! oNA MÁ NĚCO CO TY OSTATNÍ NE A TO HLAVNĚ INTELIGENCI A CHARAKTER!!!!!!!!! Má jiskru a je strašně přirozená!!!!!!! -
Držím palce Aničce.Táňa možná tančí dobře, ale strašně mi vadí, jak se chvěje, aby byla nejlepší.Asi si nedovede vůbec představit a připustit, že by to bylo jinak. nička si to užívá, je milá, není křčovitá, snad její jediná vada je, že není Miss. A také mi vadí na veřejnosti ty jajich oblizovačky s Brzobohatým. To se dělá v soukromí.