-
fdvgdf
Táňa je krásná, inteligentní a přirozená. Podle mě jedna z nejkrásnějších modelek vůbec. Má charakter a na nic si nehraje. -
Všechno nejlepší k narozeninám!!!!!!!! *4* *4* *3* *14*
Moc vám to s Ondrou přeji,jste kráásný pár!!!!!!!!
Hodně štěstí *14* -
Viděli jste její video na www.mui.cz ? Je úžasné
Už jsem se stala členkou :-) -
Názor na Táňu
Sice Táňu neznám osobně, ale znají ji mí přátelé. Každý má "nároky" na krásu jiné. Ač jsem holka, musím říct, že Táňa je opravdu krásná. Někomu se líbí Hadašová, někomu Christová, jiným Táňa. Já tuhle osůbku obdivuji, fandím jí a přeju jí hodně štěstí. Každý si může na veřejných diskusích psát co chce, ale lidi zamyslete se, vám by bylo jedno, kdyby o vás ostatní psali to co není pravda? Takže zkuste si Táňu nejdříve prověřit a pak si udělejte názor, ale házet na ni špínu a pomlouvat ji, i když ji neznáte je hnusný a jednou se vám to taky může vrátit. -
A ve star dance jsi to sice nevyhrála ale pro mě jsi stejně vítězkou!
Tančila jsi nejlíp!!!!!!!
Děkuji že jsi do toho šla! *4* *3* *14* -
blahopřání
Vše nejlepší k narozeninám přeje oddaný fanoušek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! -
Narozeniny den před Štědrim dnem
No mít narozeniny 23.12. to nezáwidim. Ale přeju vše nej,nej a pár tý krási ještě na vrch! *1* *15* -
Narozeniny
všechno nejlepší taťiii *15* -
taky názor
nyní hezká je to nikdo nemůže říct že ne, ale v dobách miss ČR a předtím byla jen obyčejná tuctovka v davu.Titul miss jí vynesl zřejmě mnoho zkušeností triků jak si pomoci vypadat ještě lépe. Méně makeupu jí sluší víc ,v době miss world byla jedna velká spudrovaná panenka s přemírou líčidel, poslední dobou i dost zhubla a vvypadá dobře. Jen vypadá opravdu starší než je jí ve skutečnosti.Ale fandím ji a přeji jen to nej. Jak tu již někdo psal stačí se rozhlédnout po českých ulicích běhá tam opravdu mnoho kráných dívek a to víc než je Táňa. -
otázka
ahoj,Taťána je úžasná a má moc krásné vlasy,proto by mě zajímalo zda-li má jen melír nebo si pomáhá i barvou.))) *5* *5*