Přejít na výpis diskuzí

Taťána Kuchařová

OSOBNOST 31.12.2006 
243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kirushka97
    Nelíbila se mi, ale změnila jsem na ni názor, když tančila s Honzíkem ve Star dance. Všechno nejlepší :)
  • Myslím si že Taťána se k Ondřeji hodí.Miluju StarDance.
  • Táničko jste velice nádherná žena-úplná Bohyně
  • Měla jste tenkrát ve stardance vyhrát Vy. Protože jste byla nejlepší a hlavně si myslím že úplně nejlepší ze všech kol stardance :))
  • Už by se měla přestat předvádět. Je s tím rozvodem už trapná.

• Vypadala dost hezky tehdy oproti jiným a dost dlouho se držela,ale po pár letech se jí obličej začal měnit a ted už to není to co dřív. A má nesympatický hlas. Ale rozhodně na to že je to blondýna ,tak vypadá ještě dost slušně.
    • To víte plastika od 25+ Kdo neví kolik ji je, tak ji hádá 35. Dobrá poznámka,ano na blondýnu *2* (ty stárnou rychleji,Simča to moc dobře ví)
  • No,já si o ní docela myslím že je to ta hloupá modelka co nemá školu atd....ale jelikož jí "vůbec"neznám těžko říct.Upřímě,docela dost mi vadí,že chodí s Ondráškem protože je sladkej a ona.....
    Ve StareDance tančili fakt dobře,ale já jsem stejně fandila Kurtiškovi - je lepší než Onder.Ale jinak všechno nejlepší k narozeninám...
    • s tebou fakt souhlasím nesnáším jí, a Ondru si ani nezaslouží.
  • Je pravda, že si nechala zvětšit vrchní ret? Zdá se mi, že od jisté doby vypadá trochu jinak.
    • ptakopysk no : http://img.ahaonline.cz/img/18/full/1850006_.jpg
  • Bože ty telátko kolik je ti let???
  • A chci dodat,že ten Brzobohatý vypadá tak obyčejně,že takového bych na ulici přehlédla jak h.... *15* Ale ty modelky a celbrity asi ani neumějí mít hezký partnery *15* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit