Přejít na výpis diskuzí

Taťána Kuchařová

OSOBNOST 31.12.2006 
243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neni divná

mně jako letitýmu grounderovi snad nebudete namlouvat že je tato dívka divná a prosim bes odezvi, uvnitř je taká jakou nejspíš nepoznáš nikdy *16* *5*
  • divná

Mně se nelíbí,je ošklivá,znám mnohem krásnější ženy
  • Já Táňu znám

Takže všichni, já Táňu znám, a věřte, že je to uplně normální holka..chová se hezky, je milá a hlavně krásná, a rozhodně nechodi zmalovaná, ani enní namyšlená jak husa, a nedá se o ní říct, že by ji sláva stoupla do hlavy..jinak sem taky z Opočna, a její ségra se mnou chodí do třídy..
    • Re: Já Táňu znám

ty ji znáš????chci se sní seznámit
      *3*
  • Njn

No jo, jde vidět, že make-up toho dokáže udělat hodně. Když se podíváte na fotky, kde není nalíčená, tak je to katastrofa. Já ji tak vidět v noci, tak se nikdy nevzbudím z noční můry. A holky, chtete být jako ona? Proč?! Každý člověk je originál. Já osobně bych teda jak ona vypadat nechtěla. Já jsem se sebou spokojená. A když se tak zamyslím, je na světě spousta krásnějších holek než je ona. A když to vyhrála, sláva jí teď stoupne do hlavy a bude z ní ta namyšlená husa... Buďme realisti. Každý víme co to obnáší být slavý = peníze, namyšlenost.....
  • :)

Taťana.. ty jo upe krásná modelka.. chtěla bych být jak ona upe.. *15* upe dokonalá *14*
  • Přání k narozeninám

Táňo, všechno nejlepší k dnešním narozeninám. Hodně, štěstí, zadráví i lásky. *4* *3*
  • haha

No...myslim,ze tahle holka chodi vecne zmalovana jako cirkus *15* A soutez miss je jen o dobrem makeupu nez o krase.
  • dotaz a přání

včera jsi skončila jako miss world. dnes již jsi zcela obyčejná dívka. co ti ten rok dal a co naopak vzal. moc bych si přál tě poznat.
  • Tat´ána K.

no koment *1*
  • otázka

Zdravím, jo je to holka jako lusk *4* Zajímalo by mě, když tu existuje ten fanclub, chtěl bych se jí na něco zeptat, je tu nějaká diskuze, kde by odpovídala na otázky?
    Mějte se lidi *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit