-
Taťána
Takže takhle:
Táňa to je opravdu moc hezká holka, to ví každý a ten kdo říká že ne, jí závidí. Přiznejme si to, kdo by nechtěl aspoň trochu vypadat jako ona... ..je opravud strašně krásná, ale na miss woŕld, no nevím, nevím, myslím že tam byly i hezčí dívky, ale jsem strašně ráda, že to vyhrála, prottože se aspoň naše malá krásna čr zviditelní :-) *4* -
-
Re: Taťána
Musím oponovat, nezávidím jí a přesto se mi nelíbí.. Opravdu bych nechtěla vypadat jako ona, připadá mi moc umělá a taky mi příjde, že vypadá starší než je... Ale je to jen názor, mám zkrátka jiný vkus na krásu žen.
-
-
Táňa
Táňa je naprosto dokonalá, a ten kdo o ní říká, že není hezká a podobné věci, jí jen závidí. Chtěla bych vidět ty, které o ní tvrdí, že zas tak hezká není. Daly by všechno za to, aby byly z poloviny takové, jako Táňa. Jistě má jako člověk nějaké chyby, to máme každý, ale je to skvělá holka, která zůstala sama sebou. Já jí znát osobně, byla by to pro mě pocta a nikdy bych jí nezradila:-) -
Taťána Kuchařová
Vzhledově se mi sice moc nelíbí, ale za to, co dokázala na Miss World, ji docela obdivuju. -
taťanka
Chcete vidět ještě hezčí tak se mrkněte na http://s5.bitefight.cz/c.php?uid=31 590 -
...
Taťána je fakt nádherná.....mám ji moc ráda... *14* *14* :-* -
Dívka z ostrova krásy.
Jsi jak moře v dáli nad ostatními řekami.A ty řeky jsou dívky kolem tebe.A ty jsi ze všech nejkrásnější!!!! *14* -
........
Myslím,že je to hezká a sympatická holka a žádné plastiky nemá!!Určitě znám i hezčí holky než je ona,ale je zbytečný se v tom štourat,přeju jí úspěch a nejsem závistivá narozdíl od některých.To je vše *5* -
Co to je?
Beru, je to krásná holka? Ale miss world? Tak krásná zase není...je plno mnohem hezčích holek než je ona...je pěkná,ale ne zrovna na miss world...a ještě-plastika nosu,rtů a silikonový prsa?-to už není o kráse,ale o penězích-kdo má peníze, nechá se předělat a přirozeně hezký holky se můžou jít vycpat...to je smutný,ne? *9* -
-
Re: Co to je?
Jo tak to s tebou souhlasím,když si někdo jde na plastiku,tak je jasné,že ty přirozené holky nemají šanci,Táno styd se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Co to je?
Styd' se sama!!!!tana se nema zaco stydět!!!!Je krasna(nejkrasnejši)!!!A přestante ji pomlouvat!!!!vy jenom ZAVIDITE!!!! *15* *15* ona je *4*
-
-
Re: Co to je?
Docela by me zajimal zdroj techto informaci, protoze nevim jestli je to pravda. Ze zavisti se toho da spoustu napsat...
-
-
bezva
*14* *8* *14* *1* *3* *3* *1* *14* *8* *14* -
Taťána
Tátě to přeju-to,že se stala MISS World 2006.Jen,ať se její kariéra vyvíjí dále,má na to.Obdivuju Tě,Taťáno!!!!!!!JSI SKVĚLÁ *4* *14* *1*