-
Táňa
jj vyhrála oprávněně je fakt hezká,chytrá a pomáha nemopcným dětem!! *3* -
Miss
Myslím že si ten tytul zysloužila.Je krásná no prostě nádherná!!!!!!! *14* *14* *3* *4* *4* -
klaaasnaaa,elegantni, mlada, sympaticka.......a je to ceska! ja kdyz jsem videla poprve titulek na netu tak jsem si myslela ze je to sranda...ale myslim ze to je spravedlivy. lepsi nez nejaka seredna spanelka nebo portoricanka *16* *15* *4*
-
Čauves ,Mě příjde že Taťána je až moc přeumělkovaná slečna,přiznávam že je pěkná ,to ano ale byly tam mnohem hezčí holky na který Táňa opravdu neměla...Jo a mimochodem má navíc umělý prsa.Czest
-
Myslím že Taťána je moc hezká..ale myslím že jsou i mnohem hežčí nežli je ona(nemyslím samozřejmě sebe *4* )myslím že tam byli mnohem hežčí typy dívek!je samozřejmě jasné že měla výhodu v tom že se to konalo v Evropě-Polsku!víme všichni jak to myslím..mějt se všichni:-)
-
Miss
Já bych jí na Miss World teda vůbec netipoval,je hezká to jo,ale kdyby tam měla jít třeba takhle Kate Beckinsale nebo Angelina Jolie tak by neměla šanci. -
-
Re: Miss
Jako je to češko-slovenka a neni Američanka,ale je nejhezči z tich co byly na MISS WORLD!!! *3*
-
-
miss
Mě se teda moc líbí.Je moc krásná a sympatická.Ten titul Miss World si zaslouží! *3* -
Táňa
Taťána se mezi ostatními dívkami vyjímala jako kopretina mezi kopřivami! Moc krásná *3* -
Miss World
Vždy mi v této soutěži přišlo nespravedlivé když vyhrávaly portoričanky španělky a jiné zrůdy. 4ešky téměř vždy končili někde hodně vzadu. Já vím že naše země je malá ale nemusí nás kvůli tomu odsuzovat. *10* Ale teď si myslím že porota se zachovala správně.. a psravedlivě.. Buďte pyšní že jsme ČEŠI!!!!! -
Líbí se vám?
Připadá vám hezká?mě teda jo!!! *3*