Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hodně štěstí zdraví
    *1*
  • Happy birthday Taylor ♥ *4*
  • Všechno nejlepší "Jacobe"♥♥ Hodně štěstí, zdraví, lásky a plno splněných přání.. Ať se ti daří.
    Ps.: Jsi naprosto úžasnej, líbíš se mi jako Jacob v twilight sáze.:) *14* *14* *14*
  • Happy birthday Taylor *1* *1* *1* !!!!!!!
  • Pro silwieeeeeeee,nany a podobné.Vy máte svoje idoly,my máme svoje idoly co na tom nechápete?Jak je pro vás výjimečný někdo jiný tak pro nás je výjimečný Taylor,nechápu co tady furt řešíte.
  • To je kus :D :D :D
  • Ach proč nejsem stejně stará jako on *9* Kéžby. Ale mohl by sis se mnou psát na facebooku jo *14* *3* doufam že se jednou potkáme!!!!!!!!! *1* *2* *15* *4*
  • Nechápu, co na něm všichni vidíte?
    Vždyť je to kluk jako každý jiný
    já mám třeba ráda Jacksona Rathbona
    • A koho to ma jako zajímat ??? Když ho nemáš rada tak proč chodíš na jeho stranku ?? :DDD !!Bože fakt vymleta ... tak se nam líbí no a co ?? Je to náš taylovers vkus ! Mě osobně ho nějaka pipk* kdo ví od kat nazakaže miluju ho jaky je !!! *14* *14* *14* *14* *14* !!!
      a ty si jen obycejna holka co ty si dokazala ?? hmmm ??? Omq krááv* si no :DD !!! Píč* zkurven** !!!! on je skvělej !nezavit a tvuj Jackson něco ? si chot najeho stranky a ne na taylorovo když ho nemusíš papapa *11* *11*
    • kiss.miss
      To je dobře tak ho měj ráda dál.
  • dik za skype ja ted nemohu tak se mozna skamosime pres skype *3*
  • Jaj Taylor je tak sexy sexy sexy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit