Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sáro : muj skype je : hedomyl33 a jinak se jmenuju taky Sára :D
  • vy si všichni myslíte že je taylor nej ale není nej je prostě rob ja treba miluju roba tan je tak sexy rok jsme bydleli v angliji a viděla jsem kristen roba i taylora a mám od všech autogram je mi totiš 21let a mluvím 3 jazyky *14* *14* *14*
    • hhhhh :DD si mě pobavila Senorita :DDD .... A co jako tady otravujes myslíš že nikoho zajímaš bobku :)) ... Běž ty i stim tvym hnusným debílke* robíkem do hajzlíkov* tam se vezměte a prome zame si mejte zmutavany decka po nem :))) ahoj s pozdravem eča
    • kiss.miss
      a když tak miluješ toho svýho Bobíka tak běž na jeho stránky a sem nelez ..Sama to píšeš tak to dodržuj!
    • kiss.miss
      Omg už seš otravná píšeš to snad všude ..myslim že je tu všem jedno že umíš 3 jazyky..proboha co ty seš za tvora
  • ja ho uplně hodně miluju je to můj nejlepší herec škoda že mi neni aspon19 a ne teprv12 kdybi mi bylo 19 tak zanim jedu protože je fakt fešák a je mi simpatickej je hezčí než pattison *14*
    • kiss.miss
      ale prosimtě dnešní 12náctky choděj i 23 dvacetiletímy ...věř mi jestli je ti 12 tak máš na chlapy dost času ...a máš recht je 100krát hezčí než ten Pattinson.
  • ja mám tiež veľmi rada Taylora Lautnera!
  • Prosím vás holky nepertese o jednoho herce ještě je tady ROBERT PATTISON *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • Spíš blbec hnuison :D *12*
    • hmmm ...myslim že na nějakýho Roberta ti zvysoka kašlou *3*
  • Jestli máš ráda TAYLORA LAUTNERA tak dej líbí !!!
    jestli ho nemáš ráda tak sem vůbec na osobnosti nelez !!!!!!!!

Jestli si myslíte že je TAYLOR úžasný dejte taky líbí

Ahoj vaše SÁRA *3* *3*
  • Velmi ta lubíím, si moje všetko vždy na teba myslím ,večer nemožem spat, ked vidíím tvoj obrazok alebo fotku tak sa len usmejem ,budeš navždy v mojom srdci , je to ako zemská pritažlivost ....lubííím ta Taylor Lautner tvoja Kika :* *14*
  • renesmee dej napřed ty skype a potom já slibuju
    • jj muj skype je : hedomyl33
  • Já si nemyslim že sem hezká ale nikdy nestratím naději a svuj sen že ho jednou potkám a nechci po něm aby se do mě zamiloval chci po něm aby sme byly kámoši to j jiný :D ale já za ním pojedu a nechci ho kvuli sláve to je jiné a to vy byste nepochopili aji kdyby ste chtěli jo ? a tess : máš facebook ?
  • Já teda NE.Nechci ho kvůli tomu že je slavnej mě na tom nezáleží.
    *7* *8* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit