Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosím "Sára " napíšeš mi ten tvuj fb nebo skype ? děkuju moc
  • Kdo si myslí že Taylor (Jacob) je SEXY tak>>>>>>>>>Like
  • Taylor Come to the Czech Republic could you give signatures
  • Taylor give us your mobile number
    • me,too than's ... :)
  • I love Taylor Lautner *14* *14* *14*
  • renesme vystihla si svoje slova dobře budu taky chránit taylora lautnera!!!!! *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *5* *5* *5* *5*
    • jojo díky .. to víš on je muj :D máš facebook ? nebo skype ? jaký je tvoje pravý jmeno napiš mi to pls děkuju
  • silveeeeeeeeeee jsi blbá ty urážíš tak dobrou postavu ve filmech!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* Jsi prase chlupatý *12* *12* *12* *12*
  • Měl bys natočit další twilight ságy protože v tech filmech hraješ dobře *7*
  • jasně že tady všichni píšou jak je úžasný...............
    je to jen banda poblázněných školaček, které nemají vkus a jsou asi slepé
    to že tady píšete jak je úžasný, už jeho hnusný xicht nezachrání *11* *11* *11*
    • Hele ty lejno :)) ty si asi slepa koukla si se nikdy do zdrcadla je to fajn :) kdyby pře tebou neprasklo je to taky fajn :) ne ?
      on ošklivý ani hnusny ani nic takové ho nené je nadherný jo :) muže se líbit komu chce ja ti taky nezakazuju at se ti libí např. bieber :) nic proti nemu nemam jako proti ostatním hercum :) nelíbí se mi oni ale Jacob blacka(Taylor Lautner) on je muž meho srdce a ty si ubaho když toto píšeš zajímalo by me kolik pak ti je ? 8-9 ?? víc ne pac tohle normalní člověk nepíše jestli ti je víc napic mi a ja ti dam číslo do Bohnic ju pp *5* *5* *5*
    • More každý má jiný vkus :DDDDDD* Mě se třeba líbí a na tom nic nezměníš tobě se líbit nemusím každý má prostě jiný vkus :D
    • nech taylora napokoji možná tak ty máš hnusný ksicht neznamená že máš jiný vkus tak že mužeš pomlouvat druhý ... si asi myslíš že si king co ? ale neboj nejsi tože pomlouváš není hrdinství ale zato si ubožák/čka ? nevím kdo jsi a ani mě to nezajímá ale já taylora budu chránit!! takže se drž od něj dál jasné ?
  • Hi, my dear fanclub. I´m very glad that i have you and with best Wishes yours Taylor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit